Новият спортен директор на Ботев Пловдив Артур Платек e пожелал да се срещне с представители на бултрасите, научи PlovdivDerby.com. Кога обаче подобна среща ще се проведе, за сега не е решено. Единственото, което се знае като потвърдена информация е, че въпросната среща е по инициатива на клуба.

“Давам си сметка за това, че феновете на Ботев са жадни за победи на любимия си отбор… Затова съм тук! Ако това беше клуб без привърженици, то трудно би било да се осъществи този проект. За мен това е най-важното – да дам на тези хора това, което очакват. А за да се случи това, то всички трябва заедно да се обединим – целият треньорски щаб, всички футболисти, всички хора по върховете на клуба. Всички те трябва да следват една и съща посока и усилено да работят. Без това няма да успеем”, бяха думите на Платек в пространното интервю, което той даде за кореспондента на Мач телеграф в Полша.

Иначе Артур Платек продължава с работата си под тепетата, като всеки ден присъства на тренировките на канарчетата, а след тях разговаря дълго със старши-треньора Станислав Генчев. Ботев Пд продължава преговорите за поне 3-ма нови играчи. Както ви информирахме вчера, от жълто-черния клуб водят разговори и за поста изпълнителен директор.

В събота Ботев Пловдив гостува на Хебър Пазарджик, като двубоя е от 19:00 часа.

Хебър готови да приемат 1200 бултраси! Ето къде ще се продават билетите

 

8 КОМЕНТАРИ

  1. 9
    1

    Сменят се треньори, ръководители , директори …
    А Пачев кога ???
    А неговите слепи селекционери кога ???
    А послушните треньори кога ???
    Школата е в кома а те си седят там и си живуркат !
    Докога ???

  2. 3
    5

    Каква среща бе евреино рязан? Всички вън ще го чуеш след три мача! Няма нужда да ходиш по срещи с непознати!Или си падаш по секс на първа среща. Опитай с Зингито,така по еврейски.

  3. 1
    6

    Абе мунчо с бултраси даваш 500 лв.на мач и млъкват.ПитайХристола,може да вдигнете малко мизата и готово.

  4. 8
    2

    И ЗА КАКВО ЩЕ БЪДЕ ТАЗИ СРЕЩА? КАКВО ЩЕ ИМ КАЗВАШ, ИЛИ ЩЕ ГИ БУДАЛКАШ? А ОТ ТЯХ КАКВО ИСКАШ ДА ЧУЕШ, КАТО ВСИЧКО ТИ Е ЯСНО? РАЗГОВОРЪТ ТИ ТРЯБВА ДА БЪДЕ С ЕВРЕИНА. ТРЯБВА ДА ИЗГОНИ ИЗРУДА, ДА СМЕНИ ПОЛИТИКАТА НА ТЪРГОВИЯ НА АФРИКАНЦИ, ТРЯБВА ДА ВЗЕМА КАЧЕСТВЕНИ ФУТБОЛИСТИ, ПО ВЪЗМОЖНОСТ БЪЛГАРИ И БРАЗИЛЦИ, ДА ГРАДИ СИЛЕН ОТБОР. ТРЯБВА ПРЕУСТРОЙСТВО НА ШКОЛАТА, СМЯНА НА ДИРЕКТОРА, ТРЕНЬОРИТЕ И МЕТОДИКАТА. ВЗАИМСТВАНЕ НА ОПИТА ОТ НАЙ ДОБРИТЕ ЗАПАДНИ ШКОЛИ И ПРОИЗВОДСТВО НА НАШИ ФУТБОЛИСТИ, ПО ВЪЗМОЖНОСТ ПЛОВДИВЧАНИ! ДЕРЗАЙ!

    • 2
      6

      Кажи го с една дума- ЗАКРИВАЙ!!!Нищо от това което си написал няма да се случи, няма смисъл да се гледат африканци заплатаджии, некачествен персонал и алчен Вале и Зинга. Просто- ЗАКРИВАЙТЕ КАТУНА, СЕГА, ВЕДНАГА, СТИГА СРАМ, ПОЗОР И АДСКИ МЪКИ…

    • 5
      2

      Защо не отидеш на срещата и не му ги кажеш тези неща? Човекът работи за Ботев от по-малко от седмица и само олигофрен с капацитета на плешивият буфер, който си показва умствения багаж под всяка статия, може да очаква да е разбрал тези неща.

  5. 1
    10

    Това е добра новина, да търсиш среща с кривоглавци, които сами си бутнаха стадиона, за да играят 10 години на село, ще доведе до още по- голяма криза в ботевЪ! Да търсиш съвети и дружба с ботевист, това е психично отклонение, какво може да ти помогне глупакът…

    • 8
      1

      Смешльо, не ние в момента играем на стадион полумесец, а на най-модерния стадион в България. Всичко което сме направили преди се вижда че е имало защо да се прави. Само незнам дали при вас ще са само 10 години да играете на полумесец, или много повече. Между другото не трябваше ли вече да си увиснал на бесилото?

Коментарите са затворени