Ботев Пловдив е на път да се сдобие с нов изпълнителен директор, научи PlovdivDerby.com. Паралелно с разговорите за спортен такъв, какъвто вече бе представен /Артур Платек/, жълто-черните разговарят и с човек за поста изпълнитeлен директор.

По предварителна информация става въпрос за българин, с който се водят интензивни разговори и се очаква положителната им развръзка в близките дни.

 

13 КОМЕНТАРИ

  1. А Директор на стадиона кога ще се назначи? 9 септември. не работи и пак си има директор,и тука трябва.

    • Сминийми идин милион дирници и па последни

  2. 4
    1

    Ако, се разровите в Интернет ще намерите интервюто на Герман Чистяков, вече уволнен директор в Ботев, който се чудеше, как при тази структура и организация може “Ботев” да съществува, а и да постигал успехи в миналото. Никой не си дава сметка, че с изключение на “делиорманци”, в БГ няма нито един футболен клуб, на който представителния отбор да е “черешката на тортата”! Напротив! Всички клубове имат представителен отбор и нямат нищо друго. Отборите нямат бази, нямат стадиони, нулева организиция, и т.н. На практика, всичко е сведено до играчи, треньори, задкулисие и резултати. Да, но това от години носи дивиденти на тези които умело го провеждат. Ако се въведат определени норми, както беше за терените, стадионите, осветлението, финансова дисциплина, задължения и други европейски критерии твърдя, че А група ще е от един отбор – “Лудогорец”. Зингаревич може и да е руски гражданин, но е евреин със съответната западна култура и без да съм му “адвокат” очевидно иска, Ботев да играе по всичките правила. Т.е. всичко да е изградено, да е налице, както във всеки европейски клуб, за да има класен първи отбор. Но, в БГ това води само до недоволство на “своите” и подигравки от “чуждите”. Принципа на нашите отбори в А група е резултат “Днес, Тук и Сега”, а по отношение на “утре-то”важи друг принцип “след мен и потоп”.

    • 4
      1

      Нещо не ти се разбра какво искаш да кажеш. Само ще ти кажа ,че в Ботев винаги е ималало из. директор, спортен директор ит.н.т. Сега как може да сложиш толкова чужденсци в уоправлението на БЪЛГАРСКИ клуб, това е самоубийство и огромна грешка.

  3. Клоуни и циркови артисти само, а футболисти кога?. Това е най слабият Ботев в историята на клуба.

    • 1
      9

      А още по хубаво е, че като изпаднете ще липсвате на всички… на Колежа няма победа за ботевЪ , всеки бие, как да не им липсва на феновете новия изнасилен от всички стадион???…

      • Стикс, педал грозен, марш на околовръстното, тираджиите те чакат. Майка ти също.

  4. 5
    3

    ЗДРАВО ОБГРАЖДАТ ИЗРУДА! ТОЙ ЩЕ Е ГЕНЕРАЛЕН ДИРЕКТОР В СЯНКА! А МОЖЕ И СИВ КАРДИНАЛ – ДА КРЕПИ ТОПКИТЕ НА ПАПАТА- ЗИНГАРЕВИЧ!

  5. 10
    6

    До всеки футболист – персонален Директор! Поне 20-30 директора трябва да има в клуба, иначе няма оправия, казвам ви !!! Не е лошо да се помисли и за следните длъжности:
    Директор – Светлинно табло, Директор – седалки, Директор – козирка, Директор – трева , Директор – на ъгловите флагчета. Да се знае кой за какво отговаря, пер-со-нал-но ! Гарантирам, че до 80-100 години сме шампиони !

    • 4
      4

      Голяма простотия си сътворил!Повече можеш ли?

Коментарите са затворени