Треньорът на Родопа Данаил Бачков получи право на отговор от трибуната на Football24.bg, както е редно, след като между него и ръководството на бившия му клуб Спартак (Пловдив) настана словесен конфликт.

Предисторията е следната: Бачков коментира интервю на изпълнителния директор на Спартак Денис Хасан в социалната мрежа Facebook, което беше пред нашата медия, а след това спортният директор на пловдивчани Тодор Тимонов – Лимона коментира също в интервю пред нас изказването на самия Бачков.

“Тъй наречният Лимон или провъзгласил се сам за “Принца на Пловдив” е интригант и искам да използвам правото си да му отговоря. Той беше привлечен в Спартак с мое настояване, когато отборът бе в окръжната група, като целта бе да помогне на клуба. Бях сигурен, че с неговите футболни качества, подчертавам футболни, той ще помогне на тима и в крайна сметка го направи. Искам да кажа само, че много хора ме предупреждаваха да не го взимам в отбора и сега виждам, че са били прави”, коментира Батков пред Football24.bg.

“Искам дебело да подчертая, че не съм нападал Спартак (Пловдив). Казаното от мен са факти и стоя с името си зад тях. Но нека да се върнем на интервюто на г-н Лимона, който твърди, че отборът не е физически добре. Как може отбор, който не е физически добре, в рамките на 29 дни да изиграе 9 мача и да направи 9 победи в тях?

“Уточнявам, че след тези 9 победи след които бях освободен, имаше още 4-5 успешни мача, които Спартак изигра. В един момент дойдоха лошите резултати, когато аз дори не бях треньор, и изведнъж се оказах виновен и се търсят оправдания, че отборът не е подготвен добре физически. Това не мога да го приема!

“Бих посъветвал г-н Интрига (Тодор Тимонов – Лимона) да си гледа работата в Спартак, както аз гледам моята в Родопа много добре. Забелязвам, че този човек си е повярвал много и трябва да слезе на земята. Иначе пожелавам всичко най-хубаво на Спартак и се надявам да постигнат целта, която имат. И да помоля лицето Тодор Тимонов да не се занимава повече с мен!”.

Същевременно, в последния си мач за годината, Спартак падна от Атлетик в Куклен с 2:1 и отпадна и от турнира за Купата на АФЛ.

10 КОМЕНТАРИ

  1. Цигани се родихте турци ще умрете, що е то!.. Ами плакат – банер от футболен мач? Въпрос – от кой мач??!

  2. 10

    Тимонов имаше един голям шанс в живота – трансфера в Русия през 2010-та. Разбира се, не го използва, заради главата си и вирнатия нос. А че футболни качества имаше, имаше да.Но само те не стигат, трябва и характер.

  3. Данчо, Данчо, явно не познаваш човека !!! Аман от разбирачи ве….

  4. 11
    1

    Лимончето е фалирал и деградирал тотално тип. Да си играе малките вратички и да си брокертва. Управлението на футболен клуб му е тъмна Индия.

  5. 4
    8

    Какво го е захапал, то се вижда кой реве като Курва за чест!!! Интриганта е ясен , Тимонов правилно си казва…. бачкоф ли си , мачкоф ли си спри се ,че се ИЗЛАГАШ !!!

  6. 16
    4

    Бачково беше с предварителен договор преди Левски Кюстендил да си смени седалищните органи в Пловдив.Единственият който има общо с отбора в Б груоа.Всичко останало от собственик до чистачка дебаркира под тепетата.Автобуси с персонал,тирове с калашници и дрога Кюстендилски бежанци Мургавелковците викаха пети подай на шести. Девети връщай се назад Циганска клоунада.

    • 4
      9

      Малеее как те тресе комплекса хаха селянин от Сопот създаден през 2010та 😂😂😂 в тема за Спартак говориш за Локомотив или поне се опитваш 😂😂😂 да та еба в умрелия сопотски бек

    • Най НОГУ харесва номир2,3 и 4 не знам на него имиту уба4и лимонът е жълт и отпреде и отзаде бес Ботев6 нама България

Коментарите са затворени