Крилото на Ботев Пловдив Самуел Акере поднови договора си с клуба преди дни.

Новият любимец на “бултрасите”, вече е предизвикал интереса на много тимове в Европа. 19-годишният нигериец скоро може да бъде поставен на кръстопът да избере България или бърз трансфер в посока Западна Европа.

Кой е отборът можете да прочетете при колегите от BgDerby.com тук>>>

38 КОМЕНТАРИ

  1. ПРАЗ ЛУКУФ БУФИРОФ - с клоакумутиф ф серсету!:)))

    АПАПИ, ИСКЛЮЧИТИЛНУ СЪМ ПРИТИСНЕН, ШТОТ АКУ ТАКА Я КАРЪМ, Ф БУРБАТА ЗА СЕДМУТУ МЯСТУ ША СРЕШНИМ УТБОРИ КАТУ АРДА, ЧИСЛОТУ, ЛЕФСКИ И БИРОИТУ!!! КОЙТУ И ДЪ НЪ ФАТЯ УТ ТЕЗИ ША НЪ МЛАТИ КЪТ ТЪПЪНА НА ДИВЕТИ ПОЛК!!! УТ СИГА МИРИШИ НА ДИСЕТУТУ МЯСТУ!! УТ ПЪРВУ………………………….., НА ДИСЕТУ???? ПУЗОР ЗА НАШИА СТУЛЮПИНСКИ УТБОР!!! ПУФ ПАФ!:)))))))))))))))

  2. 3
    1

    Джовани е на преговори в базата в Коматево .Последна информация

    • 2
      3

      Следователно , по тази Последна информация , на ботевЪ от Коматево се забранява картотека на нови футболисти. А Джовани, ако иска да играе футбол, преподписва с Локомотив…

  3. Финасова криза натиска Хебър и Пирин, в Берое нещата също не изглеждат добре….футбола в България е тежко болен! Дано следващото ръководство на БФС намери вярната формула!

  4. 5
    2

    МРЕТЕ цигани.В злоба и нищета.Кюатендилски мангасари

  5. 10
    5

    Въпреки интереса от чужбина нашите чужденци подписват 5 годишни договори и остават лоялни на отбора, разбрали че Ботев е религия. При мангасарите и гей другарите им от Лесни, който надигне глава се чуди как да избяга още първата година.

    Сигурно е, защото: отбора Ви мирише от далече, на всичките мангали по света!

    • 3
      3

      И на тези верни чужденци в ботевЪ се пее ВСИЧКИ НЪН , а на Лаута чуват ВИНАГИ С ВАС…Сега става ясно защо Локомотив Пловдив взе финала на финалите и размаза Всички ВЪН с 6:0…

      • Цитат – “Аз, ако някога стане този стадион, ще се обеся на крана!”

      • Беше страстен фен на футбола и прекарваше повечето от свободното си време на стадиона, подкрепяйки любимия си отбор. Всеки мач беше като емоционално пътуване, но в един момент всичко се обърна наопаки. В последната фаза на полусезона отборът загуби важни игри, която би имала сериозни последици за класирането.

        Разочаровани и обезсърчени, някои фенове излязоха на дигиталния терен, изразявайки своето недоволство. Сред тези фенове беше и мъжът с думите: “Аз, ако някога стане този стадион, ще се обеся на крана!” Неговите думи отразяваха не само разочарованието му, но и безпомощността пред предизвикателствата на живота.

        Следващите седмици бяха трудни за него. Преживяваше вътрешна борба, търсейки смисъл във вълненията на футбола и извън тях. В крайна сметка обаче, откри, че истинската стойност на живота не се измерва в резултати на игра, а в способността да се справиш със загубите и да изградиш по-силен характер.

    • Попето!!! хахаха

  6. 7
    3

    Само подръжката на базата ,струва повече от издръшката на локо ,на светлинни години сме пред вас ,палестинци

    • Комплексари си, но не си задаваш основния въпрос: “А когато грабежа спре?”

  7. МЮМЮН РЕЗАКУФ УТ СТУЛЮПИНУУ, .....с клоакумутиф ф серсету:))
    5
    1

    АНДРЕЙ, НАПИШИ НЕШТУ ЗА НАШТУ МОМЧИ ПЕШУ ЪНДРЕИФ!!! НЕКА ИМЪ ПОВИЧИ ДУБРИ НУВИНИ ЗА СТУЛЮПИНУУ И НАШИА КЛОАКОМОТИФФ!! ПУФ ПАФ:)))

    СПРЕТЕ СЕ БРЕ! СТИГЪ САМУ НУВИНИ ЗА ВЕЛИКИЯ БОТЕВ ПЛОВДИВ!!!??? НАПИШЕТИ НЕШТУ И ЗА КЛОАКОМОТИФФ!!! ЗА ВАСИЛЮФ ДЕН, ЗА КОЙ СНЕ ЗЕЛИ НА ПРОБИ, КОЙ СА УБРЯЗЪЛИ,……………ША БАЧКА ЛИ ДЖАМИАТА ПУ КОЛЕДА,……….КАК СТУЯТ НИШТАТА С АНАДОЛСКИТИ БЛАГУДЕТИЛИ ЗЕКИ БЕЙ И ЛИВЕНТ АГА??? КУГА ША ЗЕМЪМИ КУКЛИНЦИ И АПАПИ УТ НАШТИ ПРИАТЕЛСКИ КАТУНИ УТ МЕРИЧЛЕРИ, ТУРНУ МАГУРЕЛИ, ПОРДИМ И КОНДОФРЕЙ???!!! ИЗМИСЛЕТИ НЯКВА НУВИНА ЗА НАШИА ЛУБИМ СТУЛЮПИНСКИ ТИМ!!!! ПУФ ПАФ!:)))))))

  8. Христо Янев след загубата от пловдивските им адаши: "Ако някои неща продължават така, си тръгвам?"
    8
    7

    Андрей,
    защо когато към някой от Локомотив има интерес пишеш, че се разпада отбора, а когато е някой от жълтия катун пишеш колко било добро за играча и клуба?
    Зашото си жълта курва на ДПС ли?

    • 7
      5

      Просто е. За Акере ще се платят 2 милиона евро. Сега ми припомни, кой от Локомотив е продаден за сериозна сума? Или си тръгват без пари, или за 100-200 хиляди, което е нищо.

      • 4
        7

        Да, просот е, Андрей!
        Но не е това, което се опитваш да го изкараш.
        Прочети днешното интервю на Павел Колев и ще разбереш ако си умен….
        И ако продължаваш да мислиш, че някой в Булгаристан ще обяви печалба от 2 милиона евро, то си безнадежден случай или си платен трол

        • 3
          2

          Българина, или по-скоро локомотивеца винаги гледа от височината на собствената си кочинка! Ако белгийски отбор обяви че е платил 2 милиона за някой Футболист на Ботев, колко мислиш че ще обяви Зингаревич? 200,000, 20,000, или 20 милиона???

          • 2
            5

            точно толкова, колкотоиска да изпере…

          • 1
            4

            Пич (кой те знае какво си), ти глупак ли ди или ти плсщат да пишеш глупости?!

        • 4
          2

          И защо трябва да четем интервюто на Павел Колев? За разлика от вас – “локомотивците”, ние се интересуваме от отбора на който симпатизираме.

        • Глупак! Имаш ли да кажеш нещо съществено за тази новина, или само си чешеш краставия гъз? Щял Зингаревич да обяви толкоз колкото си иска!?! Ти кажи как ще ти се отрази един такъв трансфер от 2 милиона! Ще кажеш че Зингаревич преувеличава, или че крие поне още толкоз? Глупак! Нямаш отговор!

          • То се вижда кой е глупака, Андрей!

          • продаваш за 10к и пишеш 2 милиона. значи си изпрал 2 милиона – данъка и 10-те К.

            По-добре си мълчи друг път, задръстен селяндуре!

          • Ей клепар, спор се печели с аргументи, а не д обиди.
            Ахмак!! – казвам ти го на майчения ти език за да го разбереш

        • На простия мангал всичко му изглежда просто! Той знае само две неща в живота-Да лъже и да краде!

          • Сам си го каза, че си “прост мангал” – “Просто е. За Акере ще се платят 2 милиона евро.”

            Ех, колко жалко е да си папагал!!

  9. 6
    1

    Акере е страхотен играч и ако продължава да се развива така нямаме шансове да го задържим дълго а и няма да е честно да му спираме развитието. Всеки иска да играе в голямо първенство и да прибира милиони, нормално.
    Обаче ако е окомуш момче ше остане при нас още един сезон, ше изпраска двайсетина шайби в умрялото ни първенство и ше си качи цената петорно.

    • 4
      3

      Така е! В случая е добре, защото Акере току що подписа договор. Сега само от Зингаревич зависи на колко ще кандиса. Щом успя за Току Пумпала да вземе близо един милион, за Акере не трябва да пада под 2 милиона Евро!

  10. 8
    2

    Всички мой братя от Столипиново са добре дошли на лаута,обещавам че,ще има кебапчета и безплатен вход.Понеже трибуна джесика винаги има по-1000 човека.Обещавам повече да не сме комплексирани кюстендилски бекове,ще работя за приобщаването ни към град Пловдив.Признавам си Пловдив е жълто-черен!

  11. 5
    8

    Ха Тоя не струва и половината на Паскалев

    • 6
      3

      Хората преценяват кой, колко струва! Едва ли някой го интересува мнението на някакъв самообесник!

  12. 7
    17

    Мисля, че вече и за селските бездомни кучета в Коматево е ясно, че жълтото-тото отборче на руско-турската мафия е и сергия

Коментарите са затворени