Централен нападател на Хебър е пред трансфер в Ботев Пловдив. Канарчетата силно желаят младия голаджия, който се подвизава с прозвището “Новия Бербатов”. Вчера PlovdivDerby.com ви информира, че канарчетата следят ситуацията около централен нападател, а днес BgDerby.com разкри неговото име.

ПОДРОБНОСТИ МОЖЕТЕ ДА ПРОЧЕТЕТЕ ТУК>>>

18 КОМЕНТАРИ

  1. Джовани Бариани Маркес скъса новия договор с Локо Пловдив, ЦСКА му предлага да бъде шампион

  2. ПРЕМЕСТИЛ СИ СЕДАЛИЩЕТО ОТ КЮСТЕНДИЛ В ПЛОВДИВ:))))))))))

    НАШТИ БЯГЪТ, А ВЕЛИКАНИТЕ БОТЕВ ПЛОВДИВ ИЗБИРАТ, ПОПЪЛВАТ, ОБИГРАВЪТ…
    КЪДЕ СНЕ НИЙ??? КЪДЕ УСТАНА РОМСКЪТА СЛАВА? СОТКУФ, МОТКУФ, ШУШЛЯКА, НИ СТАВЪТ ЗА ЧЕП ЗА ЗЕЛИ!!! ДА ИДВЪТ НАШТИ ДУГАНИ УТ АНАДОЛА, НАШТИ БЛАГУДЕТИЛИ ЗЕКИ БЕЙ И ЛИВЕНТ АГА И ДА ИСТЕГЛЪТ ПАРОВОЗА УТ КИРЕЧЯ!!! ПУФ ПАФ, НАПРЕШ МОЙ СУЛЮПИНСКИ КЛОАКОМОТИФФЕ!!!:)))))

  3. 6
    1

    Собственикът на Велбъжд Георги Илиев закупува „Локомотив” (Пловдив). На 23 юли се провежда Общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване регистрацията на „Локомотив” и за преименуването на „Велбъжд” в „Локомотив 1936”. Кюстендилският отбор поема всички пасиви и активи на пловдивския, а клубът с новото регистрирано име заема мястото на „Велбъжд” в „А” РФГ. Седалището на клуба е преместено от Кюстендил в Пловдив. Президент на клуба е Георги Илиев, изпълнителен директор – Емил Наков, гръбнакът на отбора са футболисти, които играха на терените в Кюстендил.

  4. На този ден (28.11.2020):
    🆚 Локомотив – Ботев 6-0

  5. САМУ ДА ВАПСА СУРАТЯ И Я НАШ АЙЙЙ КЪНАРЙЕЙЙЙ АЙЙЙ НЕГЕРЕЕЕЕЕЙ

  6. Според мен, проблемите ни са предимно в защита и липсата на разиграващ халф, играч от рода на Слави Шопов, или Неделев. В нападение сме добре, дори да продадат Бароан, защото на тази позиция имаме и Степанавичус. Не знам доколко сте го виждали в игра, защото няма много минути, но от това което аз съм го ви ждал, момчето стъпва здраво, пази добре топката и има скорост. Същото важи и за Секулич. Бароан има всичко, без въздух и даян.

    • Нещо не си гледал внимателно- Степанавичус няма никаква бързина!

  7. 6
    1

    Секулич е слабичък!! Този”Бербатов” е още по слабичък. За 4-5 години във втора лига има 10на гола. Не мисля, че може да ни помогне. Или опитен и здрав, или от школата. Това ни трябва.

  8. 2
    7

    Аз не разбирам Ботев бият,играят уж има възход, а в агитката не могат да си разделят баницата…Защо се изнизаха онези ,някой запознат ли е?

  9. 3
    1

    По всяка вероятност, Левски ще ни изпревари. Краев си заминава и те ще лапнат Николов. Секулич е здрав и борбен и ако му се дава повече шанс ще бележи редовно. Бароан най-вероятно ще го трансферират.

  10. Бастунов е трансферната цел тая 9 рита топката с ботуши още и тича като елен

  11. 3
    7

    Имаме Бароан и Секулич, защо ни е нов нападател?

    • 9
      1

      Защото Бароан си заминава-ако не сега то през лятото-със сигурност, а Секулич е толкова непостоянен че на него не може да се разчита.

      • 3
        4

        Секулич е непостоянен, защото не е постоянно титуляр…..

        • 7
          1

          Беше титуляр при Генчев и не направи кой знае кво.

          • 5
            1

            То при Генчев,никой от футболистите не направи кой знае кво,заради интригите в отбора.Махнаха Генчев и молива и нещата тръгнаха

Коментарите са затворени