Община Пловдив е дала своето разрешение на предстоящите два мача на Ботев Пд с Локо Сф и Локо Пд на стадион Христо Ботев да се допускат зрители на южната и северната трибуни. Това става ясно от документ, с който PlovdivDerby.com разполага. От Общината обаче са направили и своите конкретни изисквания, които са структурирани в 5 точки. Част от тях са отговорност на строителя, а останалата част на футболния клуб, става ясно от документа.

Веднага след като от Ботев Пд публикуваха информация, че на мача с Локо Сф няма да бъдат отворени двете трибуни, на които в момента се монтират фермите за козирката, веднага изникна въпроса може ли това да се случи и на предстоящото дерби с Локо Пд.

Документът с, който PlovdivDerby.com разполага, показва, че зрители на пловдивското дерби може да има и в четирите сектора, стига фирмата строител и Ботев Пд като клуб да изпълнят изискванията и предписанията от страна на община Пловдив.

Защото двете страни или коя от тях не е покрила изискванията и за мача с Локо Сф? Това е въпрос, който остава да виси в момента все още без отговор.

Около час след публиването на нашия материал и върпосния документ, от Ботев Пловдив промениха съдържанието на новината на официлания сайт на клуба и махнаха частта, в която обявяват, че двете трибуни ще останат затворини. Въпросният абзац бе заменен с:
ВАЖНО: Информация за притежателите на абонаментни карти за Трибуна Север и Трибуна ЮГ, както и евентуално пренасочване на местата им ще бъде допълнително предоставена от страна на клуба.


Как изглеждаше официалната информация преди корекцията – можете да видите ТУК>>>

4 КОМЕНТАРИ

 1. НАЙ-УБИЧАНИЯ УТБОР ОТ РОМИТЕ В БЪЛГАРИЯ- КЛОАКОМОТИФФ😉😃😂😂😂
  2
  6

  КВО НА ИНТИРИСУВЪТ ВЕЛИКАНИТЕ БОТЕВ ПЛОВДИВ???.? БИГОМ ПУ КАЗАНИТИ, ЧИ НЕМА БАКЪР И КЮМЮР!!! НЕМА МАНГИ И ПОЧНЪФА ДА НЪ ЛАШКЪТ МОШНУ!!! ПУФ, ПАФ!:)))))

 2. 5
  5

  ПИМК-а демонтира турникети,

  Лапа му се за шепа руски солети.

  С Бултрас прави вечеринки,

  Що ли връзват му се те-калинки.

  Праща Хубен на стадиона,

  после да се обяснява на пагона.

  Ще затварял ВИП-овете Ляката сега,

  Що тъй излагаш се бе, АГА?

  Да се свършва тая мъка вече,

  Че те искаме далече,

  От стадиона, дом на хилядите Ботевисти,

  Превърнахте го в интригантска купчина от глисти.

  Хващай си платените викачи,

  Дето свиркат и са лапачи,

  С магазина незаконен в дома ни,

  Да не засилват повече скръбта ни.

  Накачи в камионите си безбройни,

  Феновете, ползвани за гласове партийни,

  И газ към Сърбия палете,

  Ох, там май не пускат тебе вече…

 3. 5
  2

  Този стадион ще ти приседне и ще ти пръсне алчния гъз мамати дейба мръсна!!! Хващай ачу сълзата и изчезвайте далеч от клуба, мръсни интриганти!!!

 4. 4
  2

  Отговорността е само и единствено на строителя, но от нашето корумпирано кметство, което работи, като прокси на ляката са добавили съвсем йезуитски и клуба. А клуба каква отговорност може да носи ? Да не е монтирал и заварявал железата или пък се опасяват да не отидат феновете и да развъртят болтовете на фермите ли? Пфуу Тея Райчев и Зико, подлогите на олекна, да пукнат в мъки дано. Ония куц белокос щъркел не ставите, да му сменят, Ами да му налеят малко акъл. Как ще гледаш после хората в очите изруд алчен. Дано да свършите и тримата с ляката при бай Ставри, втория етаж, южното изложение, майка ви дейда долна!!!

Коментарите са затворени