Ботев Пловдив пусна в продажба билетите за мача с Локомотив София! Изненадващо от съобщението става ясно, че две от трибуните, на които в момента се монтират козирки, ще останат затворини именно поради тези дейности. Преди няколко седмици, когато те започнаха, строителят на обекта Илиян Филипов бе категоричен пред колегите от BgDerby.com, че опастност за зрителите няма и трибуните могат да функционират, докато се изграждат козерките (Припомнете си тук>>>) . Какво и кой е наложил затварянето на двата сектора за момента не е известно. Припомняме, че на мача с Берое, двата сектора останаха отворени, а ремонтните дейности вече вървяха.

“Ботев стартира продажбата на билети за мача с Локомотив (София). Срещата от 15-ия кръг на Първа Лига е в четвъртък (26.10) от 12:30ч. на стадион “Христо Ботев”.

*ВАЖНО: Трибуна ЮГ, както и Трибуна Север към този момент остават затворени поради ремонтните дейности на стадион “Христо Ботев”. Притежателите на абонаментни карти за Трибуна ЮГ ще могат да използват своите места в сектор С, блок 15 в Трибуна Изток, а тези за Трибуна Север ще използват местата в сектор С, блок 22 отново на Трибуна Изток. Блок 15 (Трибуна Изток) за момента остава извън продажба.

Билетите са налични онлайн на сайта kolezha.bg. Пропуските ще се продават на стадион “Христо Ботев” и във фен магазина на ул. Райко Даскалов 40.

При закупуване на билети online, получавате 5% отстъпка от цената на билета.

Цените на билетите са както следва:

– Трибуна Изток – 15лв.
– Централна трибуна (блок А1 и А7) – 15лв.
– Централна трибуна (блок А2 и А6) – 20лв.
– Централна трибуна (блок А3, А4, А5) – 30лв.
– Централна трибуна (блок Premium 1 и 3) – 30лв.
– Централна трибуна (блок Premium 2 VIP с кетъринг) – 70лв.
– Деца до 4 години (включително) – влизат безплатно на мачовете (без място)
– Всички деца на и над 5 години, всички ученици и студенти (при представяне на студентска книжка) използват 50% отстъпка от цената на билета (за тях билетите ще се продават само на каса и в магазините)
– Пенсионери над 65 години – използват 50% отстъпка от цената на билета, като имат място на трибуните (за тях билетите ще се продават само на каса и в магазините)
– Притежателите на клубни карти използват 40% отстъпка при покупката на 1бр. билет
– За инвалиди с инвалидни колички, както и за техните асистент-придружители, входът е безплатен. За тях е обособено специално място пред централната трибуна, като те ще влизат през входа между централната и южните трибуни.

Пропуските за феновете на Локомотив (София) могат да бъдат закупени в деня на мача на каса пред гостуващия сектор.

6 КОМЕНТАРИ

  1. аз съм Стикса мерезлиф цегански клоакомотивец

    Ядах вчера два бахора от Бирое и ма боли гАза

  2. ЖА ГА БУТАТ ЛИ УА ЩОТ МИ ТРЯЯ МАЛКУ ВЕЛПАПЕ ОТ КУЗЕРКЪТА ЗА КУРНИКА

  3. Браво, днес затварят две трибуни, утре още две и ще се изчистим от индианци….

    И да повторя за неуките! Християнската религия проповядва, че има ад и рай. След смъртта на човек Бог решава дали си добър или псе. Щом Бог СЛЕД СМЪРТТА решава дали си псе или добър и ние хората ,поне християните, наричаме хората добри или псета!

    Поучавам неуките, за да няма критики, че тоско е мръсно псе….

    • На Тоско можеш само да му ядеш лайната…,а после всички ще ти серем на гроба!

Коментарите са затворени