Община Пловдив е дала своето разрешение на предстоящите два мача на Ботев Пд с Локо Сф и Локо Пд на стадион Христо Ботев да се допускат зрители на южната и северната трибуни. Това става ясно от документ, с който PlovdivDerby.com разполага. От Общината обаче са направили и своите конкретни изисквания, които са структурирани в 5 точки. Част от тях са отговорност на строителя, а останалата част на футболния клуб, става ясно от документа.

Веднага след като от Ботев Пд публикуваха информация, че на мача с Локо Сф няма да бъдат отворени двете трибуни, на които в момента се монтират фермите за козирката, веднага изникна въпроса може ли това да се случи и на предстоящото дерби с Локо Пд.

Документът с, който PlovdivDerby.com разполага, показва, че зрители на пловдивското дерби може да има и в четирите сектора, стига фирмата строител и Ботев Пд като клуб да изпълнят изискванията и предписанията от страна на община Пловдив.

Защото двете страни или коя от тях не е покрила изискванията и за мача с Локо Сф? Това е въпрос, който остава да виси в момента все още без отговор.

Около час след публиването на нашия материал и върпосния документ, от Ботев Пловдив промениха съдържанието на новината на официлания сайт на клуба и махнаха частта, в която обявяват, че двете трибуни ще останат затворини. Въпросният абзац бе заменен с:
ВАЖНО: Информация за притежателите на абонаментни карти за Трибуна Север и Трибуна ЮГ, както и евентуално пренасочване на местата им ще бъде допълнително предоставена от страна на клуба.


Как изглеждаше официалната информация преди корекцията – можете да видите ТУК>>>

4 КОМЕНТАРИ

  1. НАЙ-УБИЧАНИЯ УТБОР ОТ РОМИТЕ В БЪЛГАРИЯ- КЛОАКОМОТИФФ😉😃😂😂😂
    2
    6

    КВО НА ИНТИРИСУВЪТ ВЕЛИКАНИТЕ БОТЕВ ПЛОВДИВ???.? БИГОМ ПУ КАЗАНИТИ, ЧИ НЕМА БАКЪР И КЮМЮР!!! НЕМА МАНГИ И ПОЧНЪФА ДА НЪ ЛАШКЪТ МОШНУ!!! ПУФ, ПАФ!:)))))

  2. 5
    5

    ПИМК-а демонтира турникети,

    Лапа му се за шепа руски солети.

    С Бултрас прави вечеринки,

    Що ли връзват му се те-калинки.

    Праща Хубен на стадиона,

    после да се обяснява на пагона.

    Ще затварял ВИП-овете Ляката сега,

    Що тъй излагаш се бе, АГА?

    Да се свършва тая мъка вече,

    Че те искаме далече,

    От стадиона, дом на хилядите Ботевисти,

    Превърнахте го в интригантска купчина от глисти.

    Хващай си платените викачи,

    Дето свиркат и са лапачи,

    С магазина незаконен в дома ни,

    Да не засилват повече скръбта ни.

    Накачи в камионите си безбройни,

    Феновете, ползвани за гласове партийни,

    И газ към Сърбия палете,

    Ох, там май не пускат тебе вече…

  3. 5
    2

    Този стадион ще ти приседне и ще ти пръсне алчния гъз мамати дейба мръсна!!! Хващай ачу сълзата и изчезвайте далеч от клуба, мръсни интриганти!!!

  4. 4
    2

    Отговорността е само и единствено на строителя, но от нашето корумпирано кметство, което работи, като прокси на ляката са добавили съвсем йезуитски и клуба. А клуба каква отговорност може да носи ? Да не е монтирал и заварявал железата или пък се опасяват да не отидат феновете и да развъртят болтовете на фермите ли? Пфуу Тея Райчев и Зико, подлогите на олекна, да пукнат в мъки дано. Ония куц белокос щъркел не ставите, да му сменят, Ами да му налеят малко акъл. Как ще гледаш после хората в очите изруд алчен. Дано да свършите и тримата с ляката при бай Ставри, втория етаж, южното изложение, майка ви дейда долна!!!

Коментарите са затворени