Собственикът на 99% от акциите на канарчетата Антон Зингаревич, заяви чрез видео съобщение, че няма намерение да се разделя с акциите на клуба.

Припомняме, че бизнеменът Илиян Филипов по-рано днес го призова да върне акциите за 1 лев, за колкото ги е получил.

41 КОМЕНТАРИ

  1. Индианци, мислете за бъдещето. със 62 милиона дълг отивате пак в зоните, ама този път ще си осстанете по селските групи, където ви е мястото, другият вариант е слагате тире и ставате под попечителството на Крумовград. Отивате на фалит, няма кой да ви оправи 62 милиона дълг, ако изгоните Зингаревич.

    • Чудя се защо изобщо новите началници на Ботев подписаха с Генчев? Защо го подлъгаха???! И слепите вече прогледнаха,че президентът Зингаревич и неговият антураж правят всичко възможно за да го провалят и да дискредетират. И сега какво да очакваме да направи той?! Как да го направи? С кого да го направи??! Как се работи според вас в такава враждебна обстановка? Продадоха всичко свястно с което той успя да проведе подготовка и не му осигуриха нищо от това което му бяха обещали…. Съжалявам,че някои са склонни още да вярват на разни високомерни и меркантилни руснаци Много хора си мислят,че по презумция всеки руснак би трябвало да ни е брат?! Но така ли е всъщност??! И жалко за хубавото момче Генчев… Тия мерзавци просто го употребиха…Сдъвкаха го…и сега се готвят да го изплюят защото видяха,че няма да им играе по свирката. Няма, пък и не го е страх от … нагайката…. Батака който натвориха руснаците сигурно ще иска много време за да се изчисти и обеззарази.

  2. 3
    2

    Истинските ботевисти сме с теб г-н Зингаревич! Не може 50 наркомана да определят бъдещето на клуба. Кой друг ще дойде след Зингаревич?

  3. 6
    6

    Г-н Зингаревич, заповядайте в Търново да ви почерпим с “Болярско”, прекрасна бира особено ако поемеш 5-6 за 90 минути. Преселваш се в друг свят…

  4. 6
    2

    Зингаревич няма как да се махне преди да си прибере парите от продажбата на печките!Сделките са сключени за плащане на траншове към негови банкови сметки с параван ФК Ботев!!!

    • А има и още 3-4 в отбора, които вероятно ще иска да продаде.

  5. 7
    5

    И каква е промяната? Назначава се кишишев, който няма нищо общо с ботевЪ?! Виждаме как в Локомотив се назначи Пиргов за спортен директор, човекът има 7 сезона с Локомотив и две купи донесе. Сърцето му е Локомотивско и работи с душа за Пловдивския любимец.

    кишишев няма нито образование, нито опит на високо ниво, нито постижения в администрацията на клуб. Виж Павел Колев работи дори за УЕФА, за левски, човекът има образование и си го може.

    Циркът в ботевЪ няма край, дават се заплати в пъти по големи от Локомотив, а се взимат само негодни кадри.

    А какво да говорим за съблекалнята… при нас Митко Илиев е буквално сърцето на клуба, а в ботевЪ няма сърце, а камък на мястото на сърцето…

    • ДА…А, АМА ЗНАЕШ ЛИ КАК ПИЙ? КАТО СМОК Е! ЗИНГИТО ЩЕ СИ ИМА КОМПАНИЯ. А И ПЕРУКАН ЩЕ ПОКАНЯТ! РАЗБРА ЛИ КЪДЕ Е ЗАРОВЕНО КУЧЕТО?

  6. 9
    2

    Зингаревич, вярно ли е, че издръжката на клуба, въпреки поетите ангажименти, е оформена като заеми. Ако е вярно, веднага напускай клуба!
    А т.н. Сдружение спи.

  7. 3
    2

    ДРЪШ СА ТАВАРИШ ЦИНГАРЕВИЧ НИЙ ИСТЕМСКИТИ КЪНАРЙЕ СНИ СТЕБИ

  8. 2
    5

    Разбрах , че има свободни бройки за директори. Къде да кандидатствам?

    • 6
      4

      При майка ти.Аз вече се записах и разписах!

      • 2
        4

        Браво бе тъп папагал 😂😂 да не видиш нещо от нас където все ебем майките ви 🙂 ама не на наши майки въртят снимки из нета , а не едни момченца от Бултрас 😂😂😂 паляк

  9. 5
    9

    Айде ,сега на ход са грандоманите -фенове на БОТЯФ ! Да ги видим едни срещу други тия заплататаджиите с жилетките и клуб 500 срещу част от по – нормалните селяни! Казвам част защото повечето от тях си имат работа на полето и хич не ги ебе за жълтото недоразумение!

  10. 2
    2

    Зингаревич: Няма да продавм Ботев! Еб@ти обещанието! Ми и аз обещавам: няма да продавам домати и краставици! Сега успокоихте ли се, бре?

  11. 4
    2

    Анализирай Пачев и екипа му …

  12. 9
    5

    КЪСНО Е ЛИБЕ ЗА КИТКА! ДОРИ НЕ ТИ ГЛЕДАХ ВИДЕОЗАПИСА. С МОШЕНИКА НЕ ТРЯБВА НИТО ДА СЕ СРЕЩАШ, НИТО ДА ГОВОРИШ, ОЩЕ ПО МАЛКО ДА ГО СЛУШАШ! ПРОСТО ГУБИШ ВРЕМЕ, ЗАБОЛЯВА ТЕ ГЛАВАТА ДА СЕ ЧУДИШ ДАЛИ КАЗВА ИСТИНА, ИЛИ ПАК ЛЪЖЕ. ПРОСТО ГЛЕДАШ МИНАЛИТЕ ДЕЙСТВИЯ И РЕЗУЛТАТИ И ГО ОТСВИРВАШ! ДОСВИДАНИЯ ЗИНГИ! ПРОЩАЙ! САМО ЩЕ ПРОДЪЛЖИШ АГОНИЯТА! НЕ ЗАБРАВЯЙ, ЧЕ СИ ГОСТ! НЕ СИ В ПОЗИЦИЯ ДА ОТКАЗВАШ! ДО СЕГА ТИ ГОТВЕШЕ ХОРАТА, СЕГА ТИ СИ СГОТВЕН!

  13. 9
    11

    Евала, Цинга!!
    Няма да им се даваш на тея двулични селяндури!!
    До вчера се редяха на опашка да ти го лапат, а днес се сетиха за Украйна и че си лъжец.
    Шибай жълтите, Цинга!! Прати ги в небетието!

  14. 13
    5

    Жалко за Ботев и още по-жалко за ботевистите…. Чудя се как вярват на този руски мошеник, който ги будлка за да отърве санкциите…. Той е полуидиот кто всички руснаци….

  15. 11
    2

    За пет изречения, 10 пъти спират и на пасват клип! Това момче хал хабер си няма от тези неща, той е за фон!

  16. 8
    1

    Както навремето ЦК на БКП свика пленум за проблемите на българския футбол- по същия начин – бъра, бъра два чадъра и нищо насреща – това бе 1985 година, та те така и досега!

  17. 11
    4

    Мистър Зинги, бля, бля, бля бля. Никой не ти вярва вече. Досвиданя. Отиваййте се сгоаряйте с отвор ловците ви и с Валентич за следващата жертва.

  18. 5
    5

    !бърка дълбоко, не жали пари купи Крумовград, некадърнико! По евтино ще ти излезе.

  19. 12
    2

    Красиви думи, без реална стойност!

  20. 5
    6

    Възход и падение на Куртизанките! Поздравявам Зинги със изпълнение на Сребърни Криле – усти Усти моду!

  21. 16
    3

    Ясно. Ще се прави анализ на ситуацията. После ще се назначи Комисия. След това – още двама-трима нови директора. И накрая – ще се гордеем с най-хубавите стадион в Б група!
    Абре, уйо мамин златен. От коя планета падаш, че не ти е ясно , че селекцията преди сезона, ти ОПРЕДЕЛЯ сезона. Като не знаеш как, взимай пример от другите. Левски – затънали в дългове, но с няколко добри бразилчета тръгнаха яко нагоре. Но там мениджъра е Джери Перейра, а не Тимур Нахуев…..

    • 9
      2

      Пере извънземни пари човека, футбола не го интересува и блазни.

      • Резо не е Резона, нищо общо нямат. Резо е легенда, но спря да ходи по мачове, сещай се защо

  22. 4
    3

    Зинги, верни ли ще ме купуваш бе майна, само за 3 хилки евраци? Ти луд ли си бе???

  23. 6
    2

    По призвание лъжец хи хи хи. Брикетен бизнесмен и на върбе милиардер.

  24. 9
    6

    Напълни ми душата зингата!за много години,още 100 поне

    • 6
      1

      Чака рибките да кълват, но захранйата му само на думи, ако отпусне някой лев, става.

  25. 8
    2

    Тоя пич е за цирка, разсмива ни 🙂 виках Валентич господин блядок!

  26. 6
    6

    Малко късно, но по-важното е че се запона!

    • 8
      2

      Опря ножа до кокъла и смени плочата. Ти вярваш ли му на тоя боклук, той няма кво да губи… Доста робство и тиранство! Търпението свърши.

Коментарите са затворени