На вчерашната среща със Зингаревич към руския бизнесмен е бил зададен и въпроса, защо на нерискови мачове, като този с Крумовград, се ангажира полиция за охрана на срещата вътре в стадиона. Феновете са попитали Зингаревич, какво ще пазят тези 300 полицая и са му казали, че това само може да покачи напрежението. Зингаревич е отговорил, че не знае нищо по този въпрос. След това е било обявено, че това е от компетенцията на Асен Караславов и управителя на стадиона, който междувпрочем вчера от 18:00 до края на срещата обикаляше пеша около хотел Йегерхоф.

Генчев искал играчи над 28 години! Тимур отговарял за изходящи трансфери! Пловдивския бизнес не помагал!

 

Думата по темата е взел новия изпълнителен директор, който е заявил, че предпочита вътре в стадиона да няма полиция, но присъствието й предотвратявало прескачането на огражденията на трибуните и навлизането на фенове на терена.

Иначе днес жълто-черните фенове ще бъдат снимани дори с дрон, съобщиха от полицията.

Марин Бакалов към Зингаревич: Не се сърдете на фенове, заради тях този клуб съществува

 

Ето и частта от съобщението на МВР, което касае заснемането на феновете от въздуха:

На стадиона поведението на публиката ще бъде заснето със специални видеокамери и техническо средство за заснемане от въздуха, като при извършване на нарушение на закона, установените от записа лица ще понесат отговорността си по ЗООРПСМ и Наказателния кодекс.

5 КОМЕНТАРИ

  1. 7
    4

    Айдеее бултрас скочиха , защо има полиция , а не охраняват те ! Спокооо ще си вземете заплатата за охрана и магазина няма да ви го пипа хахаха договорхте ли повече кеш поне???
    Много ми е кеф да гледам жълТУРЦИТЕ как копаят дъното и в отбора им е пълен бардак , но за някоя друга копейка си затварят очите и мълчат като путки !!! КЕФ!!! Христола пасти да яде пред този

      • 5
        2

        Пич аз съм повече от доволен разбираш ли 😂😂 вашия цирк е уникален за гледане ! Само заплатаджии , които лева им е по-важен от отбора ! Едно време ей така чичо Митко спря да дава по 500 лв и го изгониха, но Зингаревич е хитър и увеличава вноската за да може да си прави каквото иска 🙂

  2. 7
    7

    От кога полицията стана овчарско дружество? 300 полицаи ще пазят стадо от 1000 глави добитък, не е ли малко прекалено???

  3. 10
    2

    Зинга ,искаш безрезервна подкрепа на твоя бизнес нали ??? Е т”ва нема как да се получи ?!?!

Коментарите са затворени