Легендата на Ботев Пловдив Марин Бакалов е взел думата по време на срещата днес и е помолил Зингаревич да не се сърди на феновете, защото благодарение на тях този отбор съществува, научи PlovdivDerby.com.

Бакалов е припомнил времената, когато Ботев Пд остана без собственик, без стадион, без база, след ерата на Христолов, и е припомнил, че именно феновете на този отбор са били сърцето, което е продължило да тупти и е съхранило клуба. Ветеранът е пожелал успех на Зингаревич в избора на правилни хора за управлението на клуба и за постигането на резултати, отговарящи на историята и традициите на Ботев Пловдив. Марин Бакалов също е призовал да се дават повече шансове на юноши на клуб, за да бъде това стимул за всички останали момчета в школата.

 

12 КОМЕНТАРИ

  1. 4
    2

    Война на руския боклук и на цялата путинско-депесарско-крумовградско-ченгеджийска пасмина! Никакви преговори, никакви разговори! Който сяда на маса с боклуците е срещу Ботев!

  2. 2
    6

    Tака Бакалче, така! Обясни му на човека и по-деликатно, ако обичаш, защото може и да не видиш парици. Хаха,баахти и срама, хаха, две години цингата е патрон, а легендите му обясняват, че имат и публика..

  3. 6
    7

    ДА ЖИВЕЕ ЗИНГАРЕВИЧ!!!! ХРИСТОЛОВ ПАСТИ ДА ЯДЕ ПРЕД ГОЛЕМИЯ ЗИНГАРЕВИЧ !!! ДО ЖИВОТ В БОТЕВ!!!

  4. 10
    4

    Тези нещастници скоро няма да се оправят

  5. 6
    12

    Уродливото дете на Пловдив заслужава точно гаврата, която си описал! Затова г-н ЗИНГАРЕВИШ ЗАВИНАГИ В ботевЪ…

  6. 10
    9

    Прав си! Зингаревич, изчезвай от любимия ни отбор!

  7. 17
    8

    КАЗАХ ЛИ ВИ, ЧЕ ТОЗИ РАЗГОВОР Е НАПЪЛНО ИЗЛИШЕН. И ЗА СЛЕПИТЕ Е ВИДНО, ЧЕ ЗИНГАРЕВИЧ СИ ПРАВИ КАКВОТО ПОИСКА И НЕ СЕ СЪОБРАЗЯВА С ИСКАНИЯТА НА ФЕНОВЕТЕ. В СВОИТЕ ИСКАЗВАНИЯ ТОЙ Е БРУТАЛНО ГРУБ. ДОБРЕ, ЧЕ Е СПЕСТИЛ ПСУВНИТЕ. И НАЙ ДОБРОНАМЕРЕНИТЕ ФЕНОВЕ РАЗБРАХА, ЧЕ НЯМА ДА ПОЛУЧАТ ТОВА НА КОЕТО СЕ НАДЯВАТ. САМО ТЕЗИ, КОИТО СА ПОДЛИЗУРКИ И СЛАГАЧИ, МОГАТ ДА ПРОДЪЛЖАТ ДА ГО ПОДКРЕПЯТ. ЗА МЕН ИЗВОДЪТ Е ЕДИН: ТРЯБВА ДА СЕ ТЪРСИ НОВ СОБСТВЕНИК И ДА СЕ СЪБОТИРА ЗИНГАТЕВИЧ. КОЙТО Е МАЗОХИСТ, ДА ПРОДЪЛЖАВА ДА ХОДИ НА МАЧОВЕ. Е МОЖЕ ДА ПОБЕДИМ НЯКОГО! В СЪЩОТОТО ВРЕМЕ ТРЯБВА ПАРЛАМЕНТАРНО ПРЕДСТАВЕНИТЕ ПАРТИИ ДА СЕ ВЗЕМАТ В РЪЦЕ И ДА ПОМОГНАТ НА ЕВРЕИНА ДА СЕ ОМЕТЕ. В БЪЛГАРИЯ, В ПЛОВДИВ, НА НАЙ НОВАТА И МОДЕРНА БАЗА, НА НАЙ НОВИЯ СТАДИОН ТРЯБВА ДА СЕ РАЗВИВА БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ, БЪЛГАРСКИ ФУТБОЛ!

  8. 32
    11

    БАКАЛОВ, ТОЗИ ЦИГАНИН НЕ РАЗБИРА ЕЗИКА НА КОЙТО ГОВОРИШ! А ТЕЗИ, КОИТО СЕДЯХА ДО ТЕБ МУ СЕ СЛАГАТ ЗА ДА МУ БЪДАТ ПРИЯТЕЛИ И ДА ИМАТ ДРЕБНИ ПОЛЗИ. ИЗХОДЪТ Е ВОЙНА. НЯМАМЕ НУЖДА ДА БЪДЕМ БАЗА ЗА РАЗВИТИЕ НА АФРИКАНСКИЯ ФУТБОЛ, ПЕЧАТНИЦА НА ПАРИ И ТЪПАНА НА ГРУПАТА. ДА СИ ХОДИ, ДА СИ СЪЗДАВА БАЗА И СТАДИОН НА ДРУГО МЯСТО! АКО НЕ СЕ НАМЕРИ ДРУГ СОБСТВЕНИК, ТРЪГВАМЕ ПО ПЪТЯ ПОЗНАТ НИ ОТ ПРЕДИ НЯКОЛКО ГОДИНИ И ОПИТА НА ЛЕВСКИ. ПОНЕ ЩЕ ИМА НЯКАКВА НАДЕЖДА. С ТОЗИ ГАБРОВЕЦ И ЦИЦИЯ, ЩЕ ГЛЕДАМЕ ЧЕРНИЛКИ И БОЙ ДО СПУКВАНЕ!

Коментарите са затворени