Ботев Пловдив определи привличането на Ивелин Попов като трансферен удар. Канарчетата официално представиха играча, след като още вчера всичко бе договорено, а днес сутринта Попето парафира и своя договор, след като мина медицински прегледи.

Официално жълто-черният клуб не разкриха никакви детайли по договора на Ивeлин Попов. Така не става ясно официално, поне за сега, за какъв период Попето подсписва с канарчетата. От клуба предпочетоха да наблегнат върху визитката на играча.

По инфомрация на PlovdivDerby.com Попов е подписал за 1+1 години.

Вижте какво обявиха от клуба, а след това проследете и как се разви осъществяването на трансфера, проследено в няколко публкикации в PlodivDerby.com:

“Ботев (Пловдив) осъществи трансферен удар. “Канарчетата” подсилиха нападателната си мощ с Ивелин Попов. Опитният футболист парафира договор с “жълто-черните” и още днес ще направи първата си тренировка под ръководството на Станислав Генчев. Ивелин Попов е роден на 26 октомври 1987 година в София. Един от най-добрите български футболисти за последното десетилетие е преминал през редица отбори в родината ни и в чужбина. Извън граница офанзивният футболист е играл за отборите на Газиантепспор, Кубан, Спартак (Москва), Рубин (Казан), Ростов и Сочи. В България е носил екипите на Литекс и Левски, като за последно бе част от “сините” от София. Ивелин Попов е 3-кратен носител на най-престижното индивидуално отличие – Футболист №1 на България за 2015, 2016 и 2017 година. Ивелин Попов има 90 мача Националния отбор на България, от които в 54 е извеждал “лъвовете” с капитанската лента. За “трикольорите” е реализирал 18 попадения. В кариерата си е печелил два пъти шампионската титла на България, два пъти Купата на България и един път Суперкупата на България. Извън граница е печелил титлата в Русия и Суперкупата на Русия със Спартак (Москва).”

ЕКСКЛУЗИВНО: Ивелин Попов подписва с Ботев Пд

Ивелин Попов мина медицинските си прегледи в Ботев Пд

Ивелин Попов подписа с Ботев Пд! /СНИМКА/

СНИМКА: Попето е на Колежа! Звънна на Тошко Неделев, за да му се похвали къде е!

Забраниха на Ивелин Попов да говори пред чакащите го медии

 

7 КОМЕНТАРИ

  1. ЖЪЛТИТЕ КУРВИ ПАК ЩЕ ЯДАТ КУРА НА ВСЕКИ

  2. ТОЗИ ГЕНЧЕВ ЛИ ГО Е ИСКАЛ? ТА ТОЙ ЩЕ УМРЕ НА ТЕРЕНА ОТ СТАРОСТ. ЩО ЗА СЕЛЕКЦИЯ? КОГА ЩЕ ВЗЕМАТ ЕДИН ДОБЪР ФУТБОЛИСТ? ГОНИМ ГЕНЕВ И СУПРАЕН, ВЗЕМАМЕ ПОПОВ. ЧЕ ТОЙ Е ПО ДЪРТ И ОТ ДВАМАТА. С БАЛТАНОВ ЩЕ СИ СПОМНЯТ КАК СА ИГРАЛИ В ЛЕВСКИ ПРЕЗ МИНАЛИЯ ВЕК! БОЖЕ, БОЖЕ, СЛЕЗ НА ЗЕМЯТА И СИ ПРИБЕРИ ВЕРЕСИИТЕ, БОЖЕ!

  3. 2
    3

    КЪНАРЙЕ БРАТЯ ДЖЕНДЪРЙЕ ТОС РОМ Е ДУСТОЕН ЗА ВИЛИКИЯТ БОТЕВ АЙЙЙ КЪНАРЙЕЕЕ ПА ДАНО ФКАРА ГОЛ ЧИ НИ ЗНАМ

  4. Аман от олигофренив тоя форум… От прости по-прости… Но тя простотията ходи по хората….

  5. 4
    1

    Ха ха ха каква бомба бе хаховци? Този гагауз отдавна е приключил с футбола. Щом за него говорите като бомба защо ви са чужденците на килограм които разхождат фанелките. Ебаси и критерия за трансферна бомба.

  6. 2
    4

    Резерва в ЛЕВСКИ петия в класирането бил трансферна бомба??? левски подарява играч на сателита си, ивелин става за 14-16 в класирането

    • 3
      1

      Ти първо се научи да пишеш,после казвай кой какъв е,иначе си пълен смешник!

Коментарите са затворени