Ивелин Попов ще премине със свободен трансфер в Ботев Пловдив, научи PlovdivDerby.com. Преди минути играчът разтрогна с Левски. Попов вече е в Пловдив и ще подпише с канарчетата за 1 година с опция за удължаване.

Утре играчът ще мине медицински прегледи.

59 КОМЕНТАРИ

  1. Щом Левски го освобождава с лека ръка значи не става нищо! Ние защо го прибираме не мога да разбера ?

  2. Ако, изключим това, че е “говедо” какво му е на Попов. Обзалагам се, че между два 100% български отбора, едните набори на Ивелин Попов, другите, набори на комсомолците, като това, бившото русенско ботевистче Илиев, което вчера влезе за Числата, “дъртаците” ще им спукат задниците.

  3. Попе Ивелин да не го взимат за попадията ба да я настържи убаао

  4. ПЛАТЕНИТЕ ТРОЛОВЕ НА ИЗРУДА НАЛАЗИХА САЙТА. ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ ПО ЦИГАНСКИЯ ЕЗИК. ОПЛЮВАТ ВСЕКИ, КОЙТО КРИТИКУВА ТЪПИТЕ ИМ ДЕЙСТВИЯ!

  5. 4
    2

    Благо Георгиев е забелязан да тренира , да очакваме ли трансфер скоро ?

    • Амчи кво му е на Джизъса, само на 41 години е, ще свърши добра работа в битката за повече продадени билети и сезонни карти ! Поне 2000 пловдивски кифли ще дойдат на мач само заради него. Така и така класирането не е чак толкова важно ….

  6. 4
    5

    Юруш към Пловдив, жълтите раздават жълтици, перат парички!!!

  7. 13
    2

    Игнорирайки душевно болните възпитаници на втора барака на Пещерско шосе, където санитарите отвреме на време пускат интернета искам да попитам как точно определихте Попов като говедо- юноша е на Септември и на по- късен етап преминава в школата на Левски. Даже не подписва първи договор с Левски, а с Литекс! Това няма значение, на преклонна футболна възраст е, но пък има достатъчно опит и е играл на по- високо ниво от нашата лига над 10 години! Може би Генчев наистина търси лидер, защото отбора е разбит, не лоши млади футболисти са разколебани, неуверени в себе си, отбори, които превъзхождаме не можем да ги победим и затова мисля, че е полезен ход!

    • 3
      8

      Събираме дъртаците за бели бройки в отбора, а нашите момчета радват други БГ отбори. Дядо Попе пий си ракията и си лягай навреме., знам, че ти е все едно на погребението или на възкресение а Ботев ще бъдеш, но знам, че ще си ПЪРВИ!!!

      • Какви бели бройки- пак санитари с бели престилки ти се привиждат!

  8. 7
    10

    Генчев , не става за треньор на Ботев , докарания от него Карабельов е свършил с футбола ,сега и Ив. Попов , който също само разказва фланелката.Нека тези които докараха старши треньора да се легитимират.

    • 11
      3

      Ей, буфер смешен, ако беше фен щеше да да си в Пазарджик и там да чуеш лично от Генчев колко и кои футболисти е докарал!

  9. 6
    11

    ЩО ЗА ТРАНСФЕР? ТОЗИ Е СЪС СИНЯ КРЪВ. ЩЕ ДОЙДЕ ДА СИ ПЪЛНЕ БАНКОВАТА СМЕТКА. БОЛИ ГО ГЪЗА ЗА БОТЕВ. АКО Е МНОГО ХУБАВ ЛЕВСКИ ЩЕ ГО ИЗПУСНАТ ЛИ? НИЕ ИСКАМЕ СИЛЕН, ПЕРСПЕКТИВЕН ОТБОР, НЯКОЙ ДОКАРВА ПЕНСИОНЕР. ИНТЕРЕСТНО КОЙ ПРАВИ СЕЛЕКЦИЯТА. ЩЕ ИЗЛЕЗЕ ЛИ ПРЕД ФЕНОВЕТЕ И ДА ОБЯСНИ ЗАЩО НЯМАМЕ ЕДИН СВЕСТЕН ИГРАЧ? ЗИНГАРЕВИЧ КЪДЕ Е? КАКВО ПРАВИ? МОЗЪК ИМА ЛИ, ИЛИ Е ПИЯН НЕПРЕКЪСНАТО? КЪДЕ Е ЛОГИКАТА ТУК? ПРОСТО ЧОВЕК ДА ПОЛУДЕЕ!!!

    • 9
      4

      Гледай си Митко Талибана и не давай мнения за това, което не знаеш и не разбираш!

  10. 9
    10

    Сега остана Божи гол и Дюнера и те да подпишат!!!

  11. 4
    12

    Значи жълТУРЦИТЕ казвам, че ние сме комплелсирани 😂😂ТОЯ ГИ ПСУВА ПРЕДИ СЕДМИЦА АМА НАЛИ МРАЗИЛ ЛОКО ЗА ТОВА ЩЕ
    ГО ПРИЕМЕМ И СВИРКА ЩЕ МУ НАПРАВИМ ДОРИ ! Като ви чета жалките коментари жълТУРЦИ още по смешни ми ставате ! КОМПЛЕКСАРИ БЕЗ КАПКА ДОСТОЙНСТВО

    • А бе боклук миризлив цигански. Ходи си в твойте столипински чатове. Човекоподобен кюстендилски мангал. Цяло Столипиново да ти го начука белкем станеш щастлив силяндур непоръбен

  12. 9
    10

    ХАХА БАХТИ СЕЛСКАТА ЗВЕЗДА ХАХ

  13. 8
    11

    Е те тоя вече ще загаси лампите и ще заключи катинара.. .тоя ще ви…… мамата..но това заслужавате

  14. 20
    5

    Талибан сурата бил страшен , а Ивелин бил еди къв си , циганьорска работа , двулична както винаги ! От както са създадени все Ботев им в устата, падаха от всички конкуренти на Ботев, само мизерия да правят и тн и тн , после Ботев били курви ! Доноси , доноси за базата , Василев бил крадец-декларации , а техният наркоман света вода , всичките им собственици изгниха, един от затвора ги водеше навремето , ама някак си те били неподвластни ! Коко Динев шефа на тотото им се празни в трътките , капитаните им в полицията спаха за черно тото , Зулума ляга с клетва против жълтите , даже и албанката е научил да кълне сутрин Ботев! Отврат са , неподражаема секта , датата си смениха с изрезки от вестник, само и само да се конкурират с Ботев, и за какво, заради едни безплатни гуменки ли !?

    • 6
      9

      Споко пич хахаха ма Кура на Зингаревич и Христолов още не ти е излезнал от дивия, а за петата да не говорим! Тресе те яко комплекса та са не трае! А достойнство имаш ли?

    • 10

      ДМС Доко към 300 лв беше събрал
      Нежния не плащаше тока две години
      Нямаше бинт и реванол в аптечката на Докото повече от три години
      Камбура ви сра на джуките
      Емо Наков си прибра платената купа
      Имаше един , който викаше КОЙ СЪМ ВАААА , беше ви шев ! Като какъв точно се изживяваш ти госодин Стикс !
      Пияницата Крушан какви ги дрънкаше само , чак и го записаха
      Стадиончето ви зацикли няма да стане близките 10 години
      Бяхте Юве 40 години
      Агитката ви беше само мангали , доказано , всеки знае
      Като какъв точно се имаш ти , някакъв съдник , разбирач ли , кво ли , ти прост колкото един матрос и нищо повече, кучешка фашкия ! Циганския късмет свърши , мизерни вонящи мързи!

      • 3
        6

        Аве плюнчо,извади си петата от дивия и тогава пробвай да напишеш нещо,ама без да се давиш в собствената си плюнка или да си отиваш брадата с нея! Има история, има библиотека,ходи да четеш,а не да слушаш простотиите на пенсионирани фатмаци от Родопската яка и околните села!!!!

  15. 7
    7

    Хах,курвата се събира с курвите!!!!Да ви е честит! Ние от Локото,като по-тарикат градски момчета,ще се пробваме на Елена. Ако не стане по навик ще напълним човката на някоя кърдаринка!

    • 9
      3

      Като по цигански пичлемета , искаш да кажеш ! Доко и градски ? Че то Кюстендил си е живо село !

  16. 13
    3

    Попов мрази черно белото !!! скоро ще ги работи изотдзадзе!

    • 4
      4

      Значи в достатъчно да мрази Локомотив за да играе при жълтите индианци от село и да ги псува

      • 4
        3

        Такъв е жълТУРСКИЯ комплекс бате 😂😂😂 важното е Локо да мрази

  17. 2
    7

    Искам да попитам Пловдив Само Черно бял

  18. 7
    12

    Сега- понеже говедото е гузно- ще докара вода от 9 кладенеца как видите ли- на прадядо му на вуйчото един трети братовчед по женска линия на времето бил голям фен на 6:0тяф и той още от малък го направил ботявист, ама на, чак сега дошло времето да си признае… Боклуци!!! Грам достойнство нямат!!!

  19. 13
    5

    Шибай буфера , шибай буфера, шибай буфера

  20. 12
    3

    Чудесна новина
    Ивелин ще се изчурка в циганските усти скоро

  21. 8
    11

    Поредна гавра с жълТУРСКИТЕ фенове! Интересно как ще го приемат

  22. 11
    7

    Стоян канара каза само тоя куц кон жа на довърши ва да гоейба.

  23. 7
    13

    Мечето, че пееше жълти курви го изгониха веднага, но тези ЗАПЛАТАДЖИИ БЕЗ КАПКА ДОСТОЙНСТВО ще приемат Попето като най-големия и капитанската лента ще му дадат 😂😂😂 от жълТУРЧИНА единственото по-жалко е русофила 😂😂😂😂

    • 9
      16

      Да си русофил е да искаш свободна България, справка освободителната война! Да си евроатлантик е да искаш робство за България- справка световните войни!

      Трябва да си ограничен умствено, за да мразиш Русия!

      • 5
        6

        Проклета да е минутата, когато руски крак е стъпил в България, когато е произнесена думата “Освободителка”

        • 7
          2

          Здраствуйте, братушки. Братчета славяни…

          Чети, бе Любчо

  24. 11
    11

    Хахахаххаха поредна гавра с жълТУРЦИТЕ 😂😂😂😂 до преди седмица шибай жълтите , а сега при тях хахаха, а тези примати го приемат като най-големия 😂😂😂😂😂 ЖЪЛТУРЧИН – ЧОВЕК БЕЗ ДОСТОЙНСТВО!!!!’

  25. 10
    5

    Става . А относно коментарите по долу МОЛЯ НАМЕРЕТЕ ПО КАДЪРНИ И МОЖЕЩИ ПРЕДЛОЖЕТЕ НА РЪКОВОДСТВОТО ВСИЧКИ ИСКАМЕ НАЙ ДОБРИТЕ НО НЕ СТАВА.

    • 7
      7

      Аз не казвам дали е добър играч или не!!! Но извинявай може ли преди 3 седмици да започваш да грачиш ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ пред говедата, и сега изведнъж ще се радва да дойде тук… Поне да се извини, и с игра да покаже нещо!

      • 5
        5

        Е той шиба циганките така че му е простено , той Гонзо си показа гъза ама те му лизаха топките и Камбура ги наказа с циганиии

        • 3
          1

          Ако наебе майка ти пак ли ще му простиш ако наебе и някоя цифанска майка?
          Ебати комплексара дето си.
          Или пък си платен трол на Тимур

    • 2
      1

      Патрона милиардер да купува отбора на Крумовград! Добро ли е предложението???

  26. 10
    4

    Ей този паляк пееше Шибай жълтите на последния мач!!! Има го и на клип… След мача като се радват! Започва да я пее и цялото стадо след него!

    • 10
      8

      Мечечиев пееше жълти к:рви в автобуса и като го взехте в ботевЪ феновете със заплахи го изгониха. Но тогава имаше мъже в ботевЪ , сега бягането е вашият живот.

      Говедарчето ивелин ще е и капитан на ботевЪ! НЯМА КРАЙ ЖЪЛТОТО УНИЖЕНИЕ…

      • 7
        4

        Абе мангал мръсен,миризлив!
        Я си гледай там циганското отборче е
        И не коментирай БОТЕВ-отбора на Пловдив!
        Разбра ли бе,въшльо или да повторя пак???

  27. 10
    9

    И за какъв хуй ще ни е този свършил за футбола пенсионер, при това – чистокръвно ГОВЕДО ?
    В битката за оцеляване в А група, може би ?

Коментарите са затворени