Станислав Генчев е единственият човек в Ботев Пловдив, който в момента се ползва с кредит на доверите от феновете. Не само заради откровеността си, но и както бе отбелязано вече, езика на тялото му показва неговите емоции преди, по време и след мачовете на канарчетата. Дали обаче думата на Генчев е уважавана в клуба, в който често пренебрежително се използва лафа “работи като българин”?

След онзиденшния мач на дубъла на канарчетата можем да дадем показателен пример, който дали е инцидентен или е показателен за отношението и уважението към старши-треньора на канарчетата, можем само да предполагаме. Когато става въпрос за селекция и други по-сложни процеси, оправдания при началниците на Генчев, че не са осигурили този или онзи футболист винаги могат да се намерят. Но за примера, който ще дадем сега – оправдание едва ли има.

Преди началото на сезона Станислав Генчев заявява, че според него Ботев Пловдив трябва да е играе с четирима в защита и така трябва да играят отборите от школата. Генчев заявява, че е говорил с шефа на школата по този въпрос и е задал своите изисквания. Всичко това можете да видите документирано на видео от колегите от Диема.

Какво обаче направи Даниел Коен /главен методист на школата на канарчетата и изпълняващ длъжността наставник на дубъла/. В първия мач за сезона, гостуването на Несебър, Коен излезе с трима в защита, инкасира два гола до трийстата минута и малко преди да получи и трето попадение смени схемата. В оставащия един час игра до края на мача Коен смени схемата още 2-3 пъти. Показателно!

Несебър отказа дубъла на Ботев Пд за 30 минути! Фалстарт за юношите на канарчетата, водени от Даниел Коен

Друг е проблемът, че г-н Коен работи с български юноши и деца, а от миналия сезон води тренировки и мачове на английски език. Със сигурност има 5-6 момчета, които не разбират и дума от това, което Коен казва, споделиха пред BgDerby.bg запознати. Така оставения на поста си след изпадане като старши-треньор Коен, явно не зачита по никакъв начин желанието на старши-треньора на жълто-черните, който за разлика от него, носи отговорност и има не малка вероятност да падне от треньорското кресло след още няколко мача с лоши резултати. За разлика от израелеца, който явно е непоклатим, въпреки че е записал начело на тима основно загуби, че дори и доведе дубъла до изпадане.

16 КОМЕНТАРИ

  1. Най голямата заблуда е че Валентич взе 3-то място с български футболисти, До като не се изгонат всички негови футболисти и шефове в школата няма да стане нищо…по добре да играем с юноши и даже да изпаднем поне ще играем със сърце Тези некадърници ще съсипят и Генчев

  2. 12
    2

    Всичко е ясно.Рединг,Фрамаг,Ботев.Еврейското копеле е син на глупаци,които му дават пари за никакви резултати Рединг,платени 24милиона паунда,продаден за 1.Някой да чул за колко идват футболисти от околностите на Могадишу,Афиа абеба или Порт Ново.Две години в кварталните свърталища и са готови за Ботев Идиоти,тези не могат да я спират,камо ли да я подават.И алчни за гол,като папуас за месо.

  3. 5
    4

    Школата е под всякаква критика .. Трифон Пачев и тоя евреин Коен да изчезват на мига методиката е тотално сбъркана .. тъпчат тея деца с добавки и те горките не знаят къде се намират. Плюехте Валентич, нарочихте го обаче човека ни класира на 3 място за първи път от 25 години. Имаше някаква идея и виждане за развитие на клуба обаче не му се даде шанс.

    • Мдаа,той ни донесе медали.Той ли назначи треньора.

  4. Нашата чест се нарича вярност.С Ботев завинаги.
    8
    4

    Изборът е само един.Бляда вън.Евреи,африканци,гастарбайтери и бежанци вън.Стига срам.Хрантутници без душа,воля и себераздаване търсете си отбори.Ние не сме бежански лагер.Зингаревич никой не ти вярва.Не си от класата на родата,несретнико.

  5. 3
    1

    Само ДЖонитата изгревбойски разбират родния език

    • Нашата чест се нарича вярност.С Ботев завинаги.
      3
      1

      През три минути кранисте.Обеси се.

  6. 2
    1

    Само огрев бойс разбират и ДЖонитата помашки

  7. 5
    3

    Спорно е дали Коен разбира от футбол, но проблема на школата е другаде.
    Израелеца е тук от две години и тези футболисти не ги е оформял той !
    Школата не върви в правилната посока от години…
    Коен рано или късно ще си тръгне, но Пачев и неговите хора остават!
    Там е проблема а не в Коен или в някаква си схема с трима защитника!

  8. 15
    3

    Коен е човек на босненския педал, както и всички в клуба без щаба на Генчев. Сега ще сготвят Генчев и на негово място педала ще постави поляка

  9. 6
    13

    Като неразбират английски да и говори на цигански ще го заберат

    • 13
      5

      Само мангалите от Локуту разбирате циганския.

Коментарите са затворени