Легендата на Ботев Пд Георги Георгиев – Гецата сподели пред „Мач Телеграф”, че не е виждал толкова слаб Ботев Пд. Той коментира и назначението на новия спортен директор в клуба Артур Платек.

„Какъв старт на сезона? Те още не са стартирали! Загубата от Арда с 0:2 е съвсем нормална, предвид ситуацията и това как стоят нещата. Ако някой си мисли, че нещо може да се промени за една или две седмици, много се лъже. Налагат се едни играчи, които като стане 0:2 за противника ги вадят от игра… Играе се с едни и същи некадърници. Не съм виждал толкова слаби футболисти в Ботев Пд. Пълен майтап. Язък за публиката на този велик клуб. Хората още таят някаква надежда, че нещата ще се променят за добро. Сега и с Хебър ако се издънят и в мача с Крумовград на „Христо Ботев” няма да дойде никой.

Не знам какво управляват и кои го управляват, но си нямат хал-хабер, че работят в клуб с огромни традиции в България. Този отбор стана за посмешище. Тежко ми е да говоря! Станислав Генчев му трябва време. Той е наше момче, българин. Ама да ги маха тези! Той започва всяка среща с трима или четирима по-малко на терена. Как да стане?! Ако не може да ги махне, да каже, че не му дават и да си тръгва. Повече от година тормозят целия град и всички ботевисти. И пак са титуляри. Това не мога да го разбера…”, започна Георгиев.

„Сега ще го видим и този нов спортен директор. Няма нужда да му помня името! Забравям го! Бил в Борусия Дортмунд… Какво прави в Ботев тогава?! Тук е защото и ние сме „жълто-черни” най-вероятно. По любов е дошъл! Ще го видим какви ще ги сътвори. Бил координатор в Гурник Забже. Какво е координирал? Електроснабдяването на стадиона ли?! Какво?! Ще го видим и този, може пък да му се получи”, продължи Гецата.

„Само разхождат фланелката. То не се вижда как ще спечелят мач. Никаква идея няма в играта. Тъмна Индия… Ако спортният директор е бил проблем, дано да е намерен верният човек. Ако с Хебър играят както срещу Арда, е абсурдно да се мисли за победа. Трябва да има корекции в състава. Това е категорично. Едни и същи грешки се правят във всяка една среща. Никакъв живец няма. За един мач имаме положение и половина. Трябва да го поздравим Стаси Иванов за второто попадение. Изигра го перфектно. Това е истината, а че Пунчец толкова си може е отделен въпрос. Един кол да бяха забили може би щеше да избие топката. Пунчец пада, става, върти се като пумпал, не знае накъде да хване. Ще каже човек, че Лео Меси е играл срещу него. Защитник бил…”, завърши Гецата

19 КОМЕНТАРИ

  1. Георгиев не беше лекоатлет,а футболист с брилянтна техника,разбираше играта и раздаваше перфектни пасове.Учител Столопеновски злобар.

  2. 2
    1

    Тормозят Рогош, Маноле, Стряма.

  3. И Генчев е виновен – одобрявал бил предложени от сметкаджията Зингаревич, по – скоро Валентич, футболисти. Да беше треньор на място, да тропне по масата – така не се работи !

    • 1
      1

      Аз ви казах – пълен бойкот и ще се усетят, а не след такива срамни загуби да им ръкопляскаме???

  4. 7
    1

    ГОШО Е ПРАВ! ТОВА Е ПОДИГРАВКА! КАКЪВ ГО ТЪРСИМ НА СТАДИОНА?

  5. 4
    11

    Авторът изразява ярко негативни мнения за Ботев Пловдив, новия спортен директор и футболистите без да представя аргументи или конкретни факти, които да ги подкрепят.
    Преувеличават се проблемите в отбора и работата на спортния директор, без да се предоставят конкретни доказателства.
    Няма достатъчно контекстуална информация за предстоящите срещи или обстоятелствата, които биха могли да обяснят или подкрепят твърденията на автора.
    Статията представя единствено мнението на Георги Георгиев – Гецата, без да разглежда други гледни точки или мнения от различни перспективи.
    В текста се използват унизителни изрази и обиди към спортния директор и футболистите, което намалява и обективността на “Легендата” на Ботев Пд Георги Георгиев – Гецата.

    • 8
      4

      А няма ли достатъчно аргументи? При тези резултати, какви доказателства трябва да има?

    • 4
      2

      Ти пък кой си бе, мислителю, търсещ доказателства за очеизвадни неща. Да, прибързва с оценката си за поляка, но….колко ДИРЕКТОРА сменихме вече. И какво се промени, станахме още по-слаби.
      Искаш доказателства, че отбора е пълен с баберици ли? Ми пусни си мачовете от миналия и този сезон и готово.

  6. 22
    3

    Гоше,ботевист съм от 1963г.Баща ме водеше на мачовете на Ботев,беше празник.Много поколения футболисти минаха и Вашто също.Гоше Вие играехте футбол с ум и себераздаване,играехте за емблемата.Никога Ботев не е изглеждал така.Това не е отбор това е срам.Радвам се,че съм бил свидетел на Вашата игра и на страхотните мачове.

    • 8
      5

      Точно пък Гецата така се раздаваше,че я пробяга 1000 метра,я не!Виж техника имаше. Така че ай не надувай толкова жълтия балон.

      • 17
        1

        На Гецата не му трябваше да бяга. Той просто е можеше!

      • 11

        АБЕ ДАСКАЛЕ, ТОЙ АКО НЕ БЕШЕ ИГРАЧ ЩЯХА ЛИ ДА ГО ВЗЕМАТ В ЦСКА, ИЛИ В ЧУЖБИНА? ВЕРНО, НЕ БЕШЕ БЪРЗ КАТО БЕНКСА И КОЦЕТО, НО Е ВЕРНО, ЧЕ ТАКА Я ВЪРТЕШЕ, ЧЕ НИКОЙ НЕ МОЖЕШЕ ДА МУ Я ВЗЕМЕ.

  7. 23
    3

    То май всички го виждат а все едно и също,но докато има собственик който иска само да печели и не му пука за традиции и отбор така ще е

Коментарите са затворени