Инсинуациите около това, че нападателят на Ботев Пловдив Георги Николов може да не бъде картотекиран за предстоящия мач с Крумовград разбудиха духовете под тепетата.
Не малко родни сайтове днес цитираха “ръководството на Хебър” без да бъде споменато конкретно име. Ето и конкретния цитат: Надяваме се ръководството на Ботев да изпълни ангажимента си и през тази седмица да плати първия транш от 200 000 лева по договора за закупуването на футболиста. Веднага след това ще потвърдим трансфера, за да може да бъде картотекиран в БФС“.
PlovdivDerby.com потърси конкретния цитат във facebook страницата на Хебър, както и в официалния им сайт, но такъв липсваше. Не е изключено той да е бил там, но да е бил изтрит в последствие. Хебър вече имаха такъв прецедент и той отново бе свързан с Ботев Пд.

Колегите от BgDerby.com потърсиха и се свързаха с точния човек, който да коментира казуса, а именно мениджъра на Николов Мирчо Димитров.

Ето какво заяви той:

“Нека първо някой прочете правилника. Шашмите на Хебър са ми ясни. Не искам да влизам в подробности. Георги Николов е собственост на Ботев Пловдив и няма шанс той да не бъде картотекиран…

КАКВО ОЩЕ ЗАЯВИ ДИМИТРОВ ПРЕД BgDerby.com МОЖЕТЕ ДА ПРОЧЕТЕТЕ ТУК>>>

7 КОМЕНТАРИ

  1. Мирчо Мирчо руснак пара Дава ли бе боклук

  2. 6
    20

    Абе незнам за Хебър, ама от жълтурите по голями мушенници, лъжци и селски тарикати едва ли има в България. Само като им видиш кривите селски муцуни и му е ясно, на човек. Ясно е като бял ден, че парите за Николов ще се бавят, ако можо и хич няма да палтят. Това е истината.

    • 24
      2

      Истината е, че си неграмотен цигански олигофрен.

    • “Мушенници” са, защото ти го мушкат! А ти си мошенник, защото лъжеш!

    • Говорим за БОТЕВ,а не за кюстендилските ЦИГАНИ ,нали ти е ясно,манго.

    • аз съм Стикса мерезлиф цегански клоакомотивец

      аз СтиГса ви казвам, че рова по кофете да сабера бакър за локуту. Братя скупувам печки,перални,стари мебели. Благодария!

Коментарите са затворени