Ботев Пловдив и Радостин Кишишев са водили около десет дена разговори за поста спортен директор, научи PlovdivDerby.com. Kанарчетата усилено търсиха човек за тази позиция и бургазлията е бил основният вариант. Преговорите обаче пропаднали, след като двете страни не се разбрали по финансовите параметри. Разликата в това, което предлагали канарчетата и това, което е искал Кишишев, е била огромна, научи PlovdivDerby.com.

Все пак жълто-черните са намерили, кой да заеме поста спортен директор. Очаква се той да бъде обявен съвсем скоро. Основната задача на въпросният човек ще е да води преговори за привличането на нови играчи, нещо, което много куца при канарчетата.

Припомняме ви, че жълто-черните преговарят за привличането на централния нападател на Локо Сф Димитър Митков. Вчера PlovdivDerby.com ви информира за разговорите. Другият играч, който е в полезрението на канарчетата Коко Илиев е все по-близо до преминаване в ЦСКА 1948. Интерес към Коко има и от ЦСКА-София.

Инфо на PD: Ботев преговаря за нападател на Локо Сф! Коко Илиев също в плановете на канарчетата

4 КОМЕНТАРИ

  1. ей, плоскоглав дебил, селски ямурлук, на колене пред БОТЕВ ПЛОВДИВ,и не се превъзнасяй жалък боклук за нищо негоден, част от долнопробната циганска локо сган, социопат, тъпак малоумен върви да обереш бостана, че ще те пребият вашите….и имаш ли завършен трети клас

  2. 2
    11

    ЖЪЛТИ МИШКИ ГАДНИ СПЕРМИ ОТ РОДОПСКАТА ЯКА 🤣🤣 ПОКРИВАЙТЕ СЕ ПО МАХАЛИТЕ И СЕЛАТА И НЕ ИЗЛИЗАЙТЕ, ЧЕ СТЕ ТОЛКОВА ПРОТИВНИ ЧЕ СИ НЯМАТА И НА ПРЕДСТАВА 🤮

  3. 15
    3

    Що?
    За какво им е спортен директор?
    Кво им е на Молива, Фичо и Пачев???!!!
    Само дето тримата заедно имат акъл колкото на един щраус!
    НЯКОЙ това го устройва!

Коментарите са затворени