Ботев Пловдив от отдавна търси да си осигури услугите на нападател! Канарчетата в момента разговарят с двама, научи PlovdivDerby.com от свои източници. Единият от тях е Димитър Митков . Интересът към голаджията не е случаен и е донякъде логичен, след като Станислав Генчев добре познава качествата му.

Димитър Митков е на 23 години и е роден във Варна, започва да тренира футбол в отбора на Спартак (Варна). През 2015 г. е забелязан от скаутите на Лудогорец (Разград) и е привлечен в отбора, един сезон тренира в ДЮШ на Ботев (Пловдив) но през 2016 г. се завръща отново в Лудогорец (Разград). От 2018 г. играе във втория отбор на разградчани. Прави дебют в първия отбор през 2020 г. След като бе преотстъпен в Рубин Казан, Митков се завърна в Локо Сф и има един гол в настоящия шампионат в който е играл в 3 мача и е отбелязал един гол.

Вторият атакуващ футболист е Коко Илиев. Юношата на канарчетата и настоящ играч на Интер може да се озове на Колежа. PlovdivDerby.com вече ви информира преди седмица, че канарчетата са се интересували от Коко преди няколко месеца, а сега, след като стана ясно, че Интер търсят, къде да преотстъпят играча, ръководството на пловдивчани са започнали официални разговори за привличането му. Сериозен интерес към Коко Илиев има от ЦСКА 1948, които определено са по-близо от всички отстанали отбори до привличанието му.

4 КОМЕНТАРИ

  1. Авааа ниии локутуу,куги жъ за мерим с седе жълтити ,ага крушар са моли цял ден на джамията ,Алах здрави да ни давъъ на нас потнити вмирисани желязночъри, ,чи ся кара бей Илиив брадата ни става, ко прайм по темити за нашито комплекса Ботев ,анаааа сън ни на хваща ,като котка съ …. Това стадион нии не сме виждали на циганско око на негу имали сляп на окото. Нашщо локу аферим ,щот нии 80 години ни сми празнували пък ся 90 уххх вър Майкъл гозпуд да дава здраи на локуту и нейнити аргат сури

  2. 7
    5

    Илиев вече е в числата. А Митков си го вземи- ти. Алекс беше свободен, ама сега вкарва за турците. Страшни пропадняци сме. С тия негърчета на изруда- изпадаме.

  3. 5
    16

    И аз се интересувам от Дуа Липа,ама тя интересува ли се от мен????Жалки жълти отпадъци!!!!

Коментарите са затворени