Стана ясно кой е единственият футболист на Локомотив Пловдив, който към този момент може да бъде трансфериран. Става въпрос за белгийския нападател Бабакар Дион.

Към него има сериозен интерес от швейцарски тим, а самият играч също е изявил желанието си да продължи кариерата си на друго място. Причината е, че от алпийската страна предлагат доста по-добри финансови условия на състезателя.

В същото време стана ясно, че на този етап черно-белите няма да търсят заместник на Пиер Зебли, твърди “Тема спорт”. Такъв се очаква да бъде новопривлеченият бразилец Лео Сена. Докато неговите документи бъдат уредени, в дефанзивната халфова линия на “смърфовете” Александър Томаш ще разчита на Христо Иванов и Георги Каракашев.

2 КОМЕНТАРИ

  1. ЮСУФФ УТ СТУЛЮПИНУУ С клоакомотиффф ф серсету!:)))

    БЕС КУКЛИНЦИ, НИШТУ НЯМА ДА СТАНИ!!! ПАРОВОЗЪТ ША ГНИЙ Ф ГУФ НАТЪ!! ПУФ, ПАФ!:)))))))))))))))))))))))))))))))))))

  2. За Бабакар няма да ме е яд ако си тръгне. Петьо Андреев е по-добър от него. А колкото до заместника на Зебли, това няма как да е Лео Сена. Той не е дефанзивен халф. Като такъв имаме Мендес от Венецуела. Хр. Иванов е център халф, какъвто е и Каракашев. Те не са добри в защитен план.

Коментарите са затворени