Феновете на Локомотив Пловдив публикуваха изключително остра декларация преди минути. PlovdivDerby.com публикува декларацията на привържениците без редакторска намеса:

КЛУБ СРЕЩУ ФЕНОВЕ!

Локомотивци,

Нашият нов дом има вече две завършени трибуни и придобива все по-завършен вид. Той се превръща в наша гордост, и не на последно място, защото неговата реализация се дължи в огромна степен на работата, свършена от черно-белите привърженици през последните години. Без всички нас Лаута нямаше да бъде това, което е в момента.
Ние бяхме на първа линия, когато парите в Пловдив се разпределяха несправедливо и в ущърб на Локомотив. Бяхме на първа линия всеки път, когато това беше необходимо в името на Локомотив! Ние бяхме гарант, че строителството на нашия нов дом се извършва без компромис и без излишно разхищение на средства, както това се случи на един добил печална слава обект.
С всяко наше действие ние доказахме безкористна подкрепа в името на Локомотив!

С огромна изненада и погнуса разбираме, че всички ние, черно-белите привърженици, имаме неочакван враг в лицето на ръководството на клуба.
Срещу редица наши привърженици са подадени и се подготвят доноси, които имат за цел да подронят репутацията им на работното място – където те са се доказали като професионалисти. Милиционерският подход, който навява спомени за едни мрачни отминали времена, явно е в кръвта на някои лица от ръководството.

Крайната цел на сценаристите на доносническата акция е всяване на раздор сред нас, за да могат те да бъдат оставени на спокойствие при реализирането на своите намерения. Имаме опасения, че хората от ръководството на клуба планират да продължат строителството на Лаута по начина, по който това се случи на печалната бездънна яма на бул. „Източен“.

Очевидно откритата и честна позиция на привържениците на Локомотив е проблем за тях и те предприемат акция по очерняне.

Хората от ръководството на Локомотив Пловдив предприеха подмолни действия срещу привържениците!

Те обаче пропускат важната подробност, че тръгвайки срещу едни от нас, те се изправят срещу цялата черно-бяла общност и няма да се поколебаем да се защитим всеки един от нас – независимо от цената!

Lauta Hools
Gott Mit Uns
Napoletani
Lauta Frontline
East Club
Бригада Пловдив
Гарата
Организация “Трибуна Спортклуб”
World Wide Locos
Magic of Plovdiv

 

19 КОМЕНТАРИ

  1. Кой от собствениците направи нещо за клуба,стадиона базата.Сещам се само за Коко Динев.След него парашутисти по партийна линия.Погледнете трезво.Единият собственик насъсква феновете срещу другия.Който спечели ултрасите той е собственика.

  2. 4
    1

    Лайнут джамия никога няма да е завършена.Кашона ще бъде не само разцепен , но и смешен.Хубава работа но циганска , гей билетите са подигравка с с беси , одриси и друга древна паплач с родина Индия. ВЪЛЧО таксито се отказва от Локуто, няма джилясо за кралския приятел.

  3. Тук има нещо неясно. Ръководството на Локомотив не строи стадиона. Те до сега една стотинка не са дали за базата ни, камо ли за Лаута.Парите са дадени на Общината и тя като собственик на имота ги разпределя. Друг е въпроса че до сега трибуна Спортклуб трябваше да е завършена. Много бавно и мудно се работи на Лаута. Ако наш Ристьо и Адамчо бяха помогнали, то до края на годината и централната трибуна би била готова. Да, ама не.

    • Това за помагането не може да стане по закон.Пишеш пълни глепости а за централната трибуна ще има нов търг за строеж

  4. А дали случайно има вариант Крушарски да насъсква феновете срещу другите собственици, с цел да ги изгони и той да продължи еднолично да си кара влака ?! Само си мисля…..

    • Той няма кинти за да кара влака сам. Или просто не му се дават. И това го има. Заводи има в чужбина но не му се дават пари. И до сега има забавяния на заплати с по 2-3 медеца.

  5. 4
    2

    Сотков айде като си мьж кажи кога и кьде и ела сьс твойте боригарчета но нз какво ще остане от тях хайде да те видим нали си голям мечтател ау кажи кога и кьде само с жалби не става мьршо ще ти стане тесен пловдив повярвай ни хайде вземи таско и останалите курчивки защо се криеш 3-пьт от нас или искаш да влезнем направо вьв офисчето ти ?

    • Пиши на български не можем да те разберем

  6. 8
    6

    Бахти кюстендилските цигани,пак отбора на Пловдив им е в устата. Лайнутски миризливи мингяни

    • 3
      3

      Помак, не си ли чувал приказката …. Когато двама си го мерят, не минавай покрай тях по голо дупе.

  7. 8
    4

    черно бели пуми,избийте се до крак едни други и да ви закриват катуна

  8. 4
    4

    МРЪСНИ ЛЕПИЛАРИ !!! ПРЕДАВАТ СЕ КАТО КОМУНИСТИ ЕДИН ДРУГ! ЦИГАНСКА РАБОТА!

  9. 2
    2

    Клуб срещу фенове или фенове срещу клуб.Господа организирани,извинявайте но.Кой е проблема.Посочете.Има ли проблем има и виновник.Кой,кога ,къде.Организирани въобще не помагате на клуба.Три мача.Дерби,равен,и две победи с по 4 гола.Дължи се на отбора,а наследството от Акрапович е повече от показателно.Томаш го имитира.Не толкова удачно,но резултатите са факт А вие фракциите не се самоопределяте като водещи.Вие както и други подобни на вас Наркозависими,политаризарани подковани.От собственик и тези които стоят над него.Преди 10 години знаехте ли кой е Христо Крушарски.Само запознатите знаят че е комсомолски активист направил село Говедарци национална база.Като тази на Лечков.Как се прави господа фракционери,мъжката ви казвам Адам,Садам и Ааврам са виновни стадиона да е в застой,а Мойсей продава най доброто от отбор който миналата година се бореше за медали.А бъдещето.Да го духат бедните,ще се оправдаем с фракциите.Само Локо.

  10. 11
    6

    Говедарци ,имате врагове с партийни билети.Клоуни 12 милиона за трибуна север,но вие тъпи грозни примати бутнахте източната и южната трибуна.Те бяха на 40 години,т.е. бетона още се втвърдява.Защо просто не отделихте сектора за гости.Когато бултрасите активно тръгнаха заради недостига на средства вие получихте още пари.За какви ваши протести става въпрос За 15 минути блокиране на кръстовище от 100 ,човека ли.Жалки сте Джуджета мегаломани.Цигани.

  11. 11
    6

    Цигано,Говедаро Кюстендилска работа. Миризливци

  12. 11
    1

    А, бе, пичове, като сте толкова принципни и честни кажете ни в прав текст, та да ви разберем: например – “Марийка е курва” или “Рангел е педал”. Какви са тия приказки и накрая пак нещо от съгражданите, за което да се сетим. Все някой жълт ви е бръкнал в задника, щото на жълтите са им малко проблемите. Какво толкова сте направили, че месите милиционерското време? Освен, Сотков да ви е обещал безллихвени кредите или да не ви събира задължения, които е изкупил, а вие да не сте съгласни. Давайте, бе, юнаци, давайте на принципа “Право куме в очи”! Аз, така знам, пък вие, както си решите.

    • 8
      2

      М дааааа.Има враг с партиен билет.Според неназован македонски източник ,пожелал анонимност.Глухите от ГМО чули че немите наполетоебани мангали чули от гаражните въглищари че слепите бригади видяли зулум от някакви зидари.Крюшо,имаш си достойни клоуни.Яж,пий,мрази.

Коментарите са затворени