Момчил Цветанов сподели мнението си преди гостуването на неговия Ботев Враца на Локомотив Пловдив. Срещата е утре (понеделник) на Лаута от 21:15 часа.

“Този мач ще е доста по-специален за мен. Това може би е отбора, в който се чувствах най-обичан и където съм постигнал най-много в кариерата си. Поради тази причина по време на този мач ще се наслаждавам от първата до последната минута. Локо Пд са изцяло нов отбор. Откакто Томаш е начело на тима той промени облика и стила на игра. Хубаво е, че Димитър Илиев пак възвърна позната си форма, в която и аз го познавам. Той е един фамозен футболист. Друго хубаво за Локо Пд е, че Георги Минчев се завърна в отбора. Това е нападател, който може да реши мача във всеки един момент. Джовани също е в страхотна форма. На Лаута ще ни посрещне доста атакуващ Локомотив. Трябва да се възползваме от нашите шансове, които съм сигурен, че ще имаме.

Ако трябва да кажа нещо на феновете на Локомотив то ще е, че те са всичко за този клуб, те са всичко и за мен, така че това е моят дом!”

9 КОМЕНТАРИ

  1. Каква победа тия от сопотски селяни си изпълниха плана вкараха гол на Левски.Хайваните имат селски манталитет чак си откриха стадиона с Левски все едно гледам селташки отбор само трябваше един селски събор да направят пред стадиона със кебабчета,цаца и чалга:)

  2. 1
    2

    А на Анонимния жълтур , мога да кажа да го духа!

  3. Момчиле , страхотен си! Яд ме е , че не се върна при нас( локомотив пловдив) , но ти желая много успихи и дано някой ден се завърнеш при нас в нашия дом!

  4. Житен бегач,обрязоха ли те на лайнута.Футболен турист,сега си част от Ботев Враца,тъпак некадърен.

  5. 5
    2

    Глупак некадърен, забрави ли когато тровеше нервите на ботевистите с некадърната си игра, че се и наричаше със свещеното име за нас Чико, а сега се извъди най-големия буфер. Простак!

    • 6
      1

      Да не забравяме, че сте най-простите фенове, прогонихте дори и Мартин Камбуров. И още сте си същите!

      • Единствената сила, която води свиленградския селяк е алчността.

Коментарите са затворени