Поредният мач, в който ВАР арбитрите отсъждат в посока обратна тази на Ботев Пловдив, изиграха канарчетата. В Благоевград жълто-черните тотално доминираха над домакините от Пирин, но срещата завърши 0:0. Гол на Акере бе отменен след много спорно решение на ВАР съдията за фал извършен от Колев, след като играч на Пирин му направи баскетболен заслон. Жълто-черните създадоха много голови ситуации, но не успяха да реализират попадение. Пирин създаде по едно много сериозно положение в двете полувремена.

В 12-ата минута дойде първата интересна ситуация. Иван Тасев проби страхотно по дясното крило и отправи успореден пас към малкия пеналт, но Даниел Кайзер се намеси в сетния миг.

В средата на частта Акере комбинира добре със Секулич и на свой ред опита почти същото като Тасев десетина минути по-рано. Илиан Костов обаче се намеси, макар да имаше риск да прати топката във вратата на Ковальов.

Още един шанс за гостите дойде след половин час игра – Херман центрира чудесно към Секулич, който засече с глава, но не намери вратата на “орлетата”.

Седем минути преди почивката високата преса на Ботев даде резултат Акере отне топката и опита изстрел в далечния ъгъл с левия крак, но не бе достатъчно точен.

В самия край на полувремето Ботев успя да нанесе своя удар. Красиан Колев намери с пас в наказателното Акере, а футболистът с номер 16 на гърба завърши майсторски във вратата на Максим Ковальов. След видеопреглед попадението на Ботев бе отменено заради фал в зародиша на атаката.

Ранен шанс през втората част за Пирин – Иван Тасев стреля от въздуха от 7-8 метра, ала не бе точен. 180 секунди по-късно Борис Тютюков бе изведен сам срещу Кайзер зад отбраната в жълто и черно, но едва закачи топката с шпагат и не успя да я насочи към вратата.

В 62-ата минута удар на Акере бе отразен с мъка от Ковальов, а шест по-късно удар на Елвис Ману мина встрани от вратата.

Невероятен пропуск за Пирин се случи в 78-ата минута! Данило Кондраков засече топката на метри от голлинията, а Даниел Кайзер се намеси. При добавката Кондраков не успя да отбележи отново, а на голлинията бе застанал и Йонас Там, който запази мрежата на “жълто-черните” без гол.

23 КОМЕНТАРИ

  1. 0
    2

    Добре, че е омразата към Ботев и Ботев, иначе кюстендилците са свършили.

    • 2
      0

      Стоян канара каза, че сме най-слабото отборче тази година и аз му ваярвам ва.

  2. 4
    1

    Съдии, простотии- това няма никакво значение. Факт е, че ние сме неописуемо жалък отбор, който няма никаква идея какво да прави с топката. Нещата с Генчев няма да станат, със Зингаревич- още по-малко, а пък алтернативата на тази трагикомедия е бат Ангил, което прави ситуацията съвсем безнадеждна..

  3. 2
    2

    Показателно за редовността на отменения гол беше как в две-трите минути до края на полувремето съдията гузно наду свирката в наша полза. На полувремето обаче размисли…

  4. 6
    3

    Това не са футболисти, това е баберек събиран от кол и въже и Генчев отклонява вниманието, щото отбора му няма един точен удар към вратата на Пирин. Това е пародия на отбор и папагалите добре го знаят, но се правят на улави.

  5. 2
    1

    ВАР аут.БукмейКърските къщи за ръка с мънкис плюс в Аджъбъдем.

  6. 6
    2

    Циганите налазиха темата.Мангали прости и на лайнута ще сте гости.Ботев е вечен Пришълеца обречен

  7. Цветан Василев: Проксито на Пеевски управлява БотевЪ
    3
    9

    ВАР пак СПАСИ ЖЪЛТИТЕ ПАЛЯЧВЦИ

    • 6
      2

      Палячо е тая миризлива циганка която те е пръкнала мингян кюстендилски

  8. 8
    1

    Да спрат алкохола на вараджии, бфсаааааари, глоби за съдииииии……… а бе шефааааа на бфс къде еееееее…….

  9. 14
    3

    Това е максимума на този отбор.Факт е,че ни режат втори мач,но Генчев с това което разполага,вади максимума….лично аз го харесвам,харесвам хъса,защото и в локото и в рязаните този хъс у него не съм го виждал…. затова трябва ние феновете,според мен,да сме твърдо зад него!!!

    • 11
      1

      Виж, да кажем максимума … леко много идва 😤 Истината е по-средата – факт е, че ни режат много, но е и факт, че трябва време да се стиковат … Търпение и работа

    • Илиана Раева: Да призоваваш за протести.. звучи като Папагалите от Пловдив
      3
      10

      И с какво ви “режат”, бе Бонке?!
      Че не гонят черния блъскач в центъра вече 3ти ПОРЕДЕН МАЧ ЛИ?
      Или че ви дават измислени дузпи като срещу Локомотив ли?!
      Пу дейба вашра лъжлива селска мама

      • Аве мангал прост що не идваш да ми правиш една чакия без ръце

      • 1
        1

        “Измислени дузпи”?!? Абе вие в Столипиново какви наркотици взимате и какви ви се привиждат?

  10. 7
    10

    Мангалите много слаби, пак съдията е виновен.

    • 7
      4

      Мангал кюстендилски си ти рязан миризливецо. Ходи търси си майка ти в маалата че я разпраха

  11. 7
    4

    Тоя мингян миризлив хатиб матиб слаб слаб съдия. Мамицата ти пожелавам ти всичко най лошо измикяр долен

Коментарите са затворени