Юношата на Локомотив Пловдив – Петър Андреев, който наскоро подписа тригодишен договор със „смърфовете“, даде интервю пред клубната телевизия преди дербито срещу Ботев от първия кръг на efbet Лига. Футболистът, който наскоро навърши 19 години, впечатли специалистите с добри изяви в мачовете, в които Александър Томаш му гласува доверие. Обикновено е използван на дясното крило, но може да играе и като централен нападател.
„От две години съм част от първия отбор и чувството е уникално. Това е сбъдната мечта за всеки юноша на клуба. Неизменна част съм от школата на Локомотив от 2014 година. Искам да благодаря на треньорите, че ми помогнаха да направя една крачка в моето развитие, да вляза в първия отбор.

8 КОМЕНТАРИ

  1. Баща ти с какъв бизнес се занимава? Колко кинти го изръси онази мишка Палазов за да те пуска в мъжкия отбор? Този филм сме го гледали. Но това е българският футбол.

  2. Юношата на Локомотив Пловдив – Петър Андреев олицетворява етническата принадлежност на отбора на Локомотив и нейният манталитет.

    • не така бе бате не сам сигънин на негу саму сам малку по кафяв ма то е ут морету на негу и сарсету мийе лукомутиф

  3. 2
    1

    ЧЕРЕН ПЕТЪР.

  4. 4
    1

    Няма бягане. Без Вълчовци не става играта, това е Локомотив!

  5. 3
    1

    Ей, някой да не каже сега, че Петърчо е циганин. Не е. Почернял е на морето… И сарсету му е лукомутиф.

  6. ЮСУФФ УТ СТУЛЮПИНУУ С клоакомотиффф ф серсету!:)))
    3
    1

    ТОА ПЕТЕР Е НАШУ МОМЧИ УТ АДЖАСАНА!!! ИМА ТАМ ИДНА СЮРИА БРАТЧЕДИ!!! ТО СИ МУ ЛИЧИ, МЛОГУ НАШИ КУЧИ!!! ПУФ ПАФ!:))))))))))))))))))))))))))
    СТАБИЛИЗИРЪФМИ УТБОРЪ С КУЛИАН И ПЕТЕР!!!:)))

Коментарите са затворени