Няма да има гостуващи фенове на Ботев Пд на Лаута! Това е новината към последните минути, научи PlovdivDerby.com след разговори отговорни фактори и от двете страни! Днес ще се проведе нова среща с полицията, на която се очаква да се подпише споразумение, че дербито ще е без гостуваща публика.

Припомняме ви, че петък след разговор между Павел Колев и Асен Караславов, Ботев Пд официално заявиха, че искат да има техни превърженици на стадиона.

В същото време от Локомотив Пловдив са определили цените за билетите за своите фенове. За най-горещата трибуна, а именно Бесика, ценните хартийки ще струват 14 лева, като се очаква да има и 50% намаление за ученици и пенционери.

33 КОМЕНТАРИ

  1. 3
    4

    Жълти Жени….ревете, че нямате билети ок стадиона е в ремонт …
    Представете си идвате 300папагала насрани от страх на Лаута
    Като жени ще стреляте само с ракети и бомби по дечица …защото ще има 2000полицая
    Ами ако нещо полицията се пропука …преди по време или след мач защото ще ви палата 3000 ултраси какво ще стане с вас някой от вас може никога да не се прибере мислете с тия тъпи червено боядисани глави
    Пак ли правите паметен мач с Арис
    Тука става въпрос за реална среща с Лаута Арми не писане по форумчето и ескорт с 2000 униформени лека вечер и до скоро

  2. 11
    2

    До , анонимния кантонер или стрелочник , понещения няма има помещения , всички знаем ,че на простите индивиди тоалетна не им трябва , ако им се пие вода те пият от писоара .Жалки отрепки които ги е срам ,че навсякъде ги посрещат с един рефрен :Цигани, Цигани, Цигани.Една истина която преследва буферите до гроб.

  3. 4
    2

    МИНГЯТА ПАК СЕ НАСРАХА АХХААХАХАХХАХАХАХАХА
    ЖАЛКА ИЗМЕТ

    • 3
      4

      Малиии така се насрахме от 300 потни селянина, които едни кипърци не може да ги стигнат , вдигат си ръцете на магистралата , а на поляната са вечно наеби 😂😂😂 а да не забравяме и Капака 😂😂😂 така се насрахме, че недей казвай на никого 😂😂😂😂 треперим чак

  4. 9
    3

    Без потни цигани на Колежа,е няма такъв кеф майна

  5. 3
    6

    Вижда се че отбора на Пловдив е с положителен баланс победи/загуби 28 победи повече , а отбора на Пловдивска област/т.е. селата около Пловдив/ е с отрицателен баланс повече загуби от победи /2 загуби повече.

  6. 7
    2

    Вечна ранглиста на “А” група
    “А” група (1948-2000 г. и 2003-2016 г.); Висша лига (2000-2003 г.) и Първа лига (2016-)
    М Отбор Н С М П Р З Г. раз T T2 Tx2 Tx3 T%
    1 ЦСКА (София) 74 2148 1307 493 348

    2 Левски (София)75 2181 1269 504 408

    3 Славия (София)74 2158 928 514 716

    4 Локомотив (София)64 1835 770 460 605

    5 Ботев (Пловдив) 68 1993 763 465 765

    6 Локомотив Пловдив 62 1861 727 435 699

  7. 14
    4

    Жалки , комплексирани кюмюрджии , подчовеци с лилави венци ,защо не сложихте седалките на южната си трибуна, имахте цял месец за монтаж , който се прави за 3-4дена.Страх ли вие мургавелковци.

    • 4
      11

      Аве тъпак жълт прост ! Да не са само седалки бе да ти еба майката! Нали има понещения , нали има вътре тоалетни и тем подбони бе тъп селянин ! Ама то като си тъп и повтаряш само едно и също няма как да стане

  8. 4
    12

    Абе жълТУРЦИ прости кой го е страх ? От какво да ни е страх? От умрелия ви отбор ли? От вас ли, които сте вечно наебани? Ако бяхте хора да ви пуснат но всички помним последното ви гостуване на Лаута и как целихте нормалните фенове с ракети ! За това няма да бъдете допуснати на Лаута ! Виновни са вашите велики фенове които са вечно комплексира и наебани ! И след 6:0 и 15.05.2019 ние играем контроли с вас за какъв страх говорите направо не знам , по-скоро вие умирате от страх

    • МЮМЮН РЕЗАКУФ УТ СТУЛЮПИНУУ, .....с клоакумутиф ф серсету:))
      3
      1

      “AĞLAMA ANNE, ÜZÜLME,
      EKİBİMİN vaftiz edildiğini
      vaftiz edilmiş anne lekeli,
      BENİM ADIM BULGARCA.
      SARI YÜZÜME SÖKTÜLER,
      MASKESİNE GİRDİKLERİ ANNEYE SÖZ VERDİLER.
      TÜM ANNELER İÇİN SAVAŞTIM,
      VE PAZVANTİ GRUBU İÇİN DEĞİL,
      YÜZÜM ESKİ ÇARŞAFLARDA,
      PASLI ÇİTLERDE KOŞMAK.
      BUNUN İÇİN CANIMI VERDİM
      SARILARDA GAVR SABIRLIĞA,
      MEBARDA HUZUR OLMAYACAK,
      VE ON KEZ DÖNÜYOR!”

  9. 15
    6

    Владко, путко незадоволена, не вие решавате дали ще има гостуващи фенове. Имате 2 варианта. Цепите централната и ни правите място там или си избирате друг стадион. Щом пуснахте говедата миналия сезон, значи и за нас ще направите същото!!!

  10. 16
    8

    Давайте да купуваме за на мангалите секторите!

    • 1
      3

      Чакаме ви с нетърпение 🙂 но се иска ташаци за това , а вие путки насрани ташаците сте ги виждали само когато ги галите с език

      • 3
        1

        Като гледам във форума бая си взимат билети за Централната!

        • Прекрасно 😂 продължавайте да си взимате 😂 искаме да изкупите цялата централна трибуна !!!

  11. 12
    4

    Това ако се случваше на Коматево, тук Стикса щеше да е изписал всички простотии, на които е способен. Та да питам аз сектата – как е възможно този стадион да има лиценз за ППЛ? Дори на Коматево имаше сектор за гости! На Царско село имаше, в Бистрица има…

    Мач без гостуваща публика не може да има, освен ако ръководството на Ботев не се съгласи. Ако това се случи, значи Караславов е отстъпил. Добре ще е за него, това да не се случи. Цените на билетите за гостите не може да са по-скъпи от тези за домакините, така че бай Круши ще трябва да пие по-малко.

    • 9
      17

      Педал, колко години ни тормозихте с липса на елементарни условия за гледане на футбол? Колко гостуващи фена допускахте? Сега нямате основание да се жалвате и точка по въпроса! Каквото реши ръководството на Локомотив, това ще е!

      • 8
        2

        Курво имахте ли фенове на Коматево ?Стадион,който няма гостуващ сектор,няма как да приема какъвто и да е мач ! Когато ,трябваше да отпускате по 1500 билета за гостите вие отпускахте само 600 билета ! За уефески може значи !

        • 1
          6

          На кой колкото искаме ще отпускаме 😉 кои сте вие , че да ни казвате колко да ви отпуснем да та еба в миризливия селяк жълт

      • 4
        4

        Владко, мозъче гладко… ръководството на Локо не може да решава, а да се моли на Молива. Ще направите усилия, както ние правихме в Коматево… ясно е, че няма да има елементарни условия, но за 2 часа ще се изтърпи. Караславов трябва да е наясно, че ако отстъпи, след това е много възможно и да си загуби сладката службица.

  12. 2
    5

    Искам да съм пенЦЦЦЦионер. Бравос! Букварче нещо???

  13. 8
    12

    Цялата драма е между феновете и ръководството на Локото. Феновете са емоционални и не искат мръсните жълтури да им цапат трибунките. А Ръководството са практични и искат да отпуснат 300 билета по 30 лв., което прави 9 бона чиста пара. 9 бона е ракията на Крушарски за половин година, или една екскурзия до Еверест. Очакваме развръзката, емоциите или разумът ще вземат връх в латино драмата, с дъх на калай и опушени калбели 🙂

    • 1
      1

      Напротив обратното е ! Феновете искат гостуваща, а клуба не иска

  14. 30
    8

    Циганите страх ги тресе. Навесика трудно ще се напълни, въпреки евтините билети. Няма фенове. Отново 500 човека, седнали през 3 места за да изглеждат повече. Смешни мангали.

Коментарите са затворени