Президентът на Славия Венцеслав Стефанов призова ръководните фактори в българския футбол да вземат крути мерки срещу отборите, излезли с юноши и резерви в решаващите плейофи от efbet Лига.

“Позор! Позор! Позор! Не съм очаквал такова нещо. Призовавам футболния съюз да анулира резултатите на отборите, които започнаха да играят с юноши и резерви. Крути мерки! Това какво е?! Подигравка! Срамно е, откъдето и да го погледнеш. Отбори излизат с юноши, другите си взимат каквото им трябва, стана като на Женския пазар в София – дай ми, на ти”, избухна пред Sportal.bg ексцентричният шеф.

“Не е случайно, че УЕФА разследва три мача от елита, не е случайно. Затова казах – евала правя на Цветомир Найденов, човекът играе честно, отборът му всеки мач излиза за победа, така трябва да бъде. А не да гледаме циркове. Защитник на Локомотив София се наведе, за да може другият отбор да отбележи. Това какво е? Младите момчета и резервите на Левски се опънаха, но накрая тях ги опънаха. Трябва да се вземат мерки! Иначе това нещо може да стане рецидив в българския футбол. Догодина в някои мачове някой може да излезе на терена с част от женския отбор. Пускаш момичетата и каквото стане. Срам”, допълни още Венцислав Стефанов.

“Дори да не е записано като закон в наредбата, че нямаш право на такива комбинации със състава, има морален кодекс, има принципи на честността, които трябва да се спазват. Трябват хора с панталони и чест! Само тогава ще се оправи не само футболът, но и държавата. Затова БФС трябва да накаже тези отбори, които си позволяват да излизат с юноши. Разбирам да ги пускаш тези момчета през сезона, полека-лека плавно да трупат опит, тогава ще е друго, ще имат някакъв опит вече, но тук положението е друго. Нямам думи, срамно е! Превърнаха професионалния футбол в алъш-вериш. Наистина е позорно”, каза босът на най-стария столичен клуб.

12 КОМЕНТАРИ

 1. 7
  1

  Чичо Лайновоза, а онзи полуфинал за купата с Ботев помниш ли го, скоро беше. Всичко се връща, така че усмихвай се и продължавай да ръсиш глупости за да ни забавляваш.

 2. БотевЪ са разследвани от УЕФА за мача с Ботев Враца
  3
  5

  Прав е чичо Венци – БотяфЪ6 не са нищо друго освен жени на повикване….

  ЧМ и Локо показаха какво е феърплей и достонство.
  Коматевци показаха обратното… не че с т.нар. титуляри от Африка имаха някакъв шанс срещу Арда на Туната

  • 5
   1

   Не мога да си обясня, как може да станеш в 5ч. сутринта, само и само да храчиш срещу Ботев? Но това е запазена марка на столипиновските шамани! Покажи, точно къде пише “Ботев е разследван от УЕФА” бе помияр? Като е толкова прав Венци “Честния”, ходи да му оправяш и на него “наклона”, а не се занимавай с Ботев! Чел, недочел, разбрал, недоразбрал и се изсрал “компетентно” по въпроса. Ама то мангала не може да чете, камо ли да вникне в написаното!

  • Чичо Венци се насера насред Кърджали, а и срещу Африка четата беше много Яков, да се сърди сам на себе си

 3. 10

  Точно ти ли бруте. Който купува съдии,определя кой ще му свири и кой не. Айде холан,то бива безочие и лицемерие, но пък чак толкова. Крайно нахален селски плондер

 4. 14
  1

  Значи е срамно даден отбор да излиза с юноши, а не е срамно да излиза 11+3? След теслите на Ставров, сещаш ли се, чувстваха футболистите на Ботев, а ти се гавреше пред журналистите? Е, сега е време и ти да усетиш това чувство! Прав си само за едно, което каза в предното си интервю, а именно че всичко се връща!

  • И кривата глава Железов ,срам и Позор стаФанов -лапач и духач на големите в БГ ……

 5. 13

  В наредбата пише ли, как се хващат съдии, как Маджо е реален собственик и как се изпира мръсник и престъпник? Имаш си закачка с Левски и вярваше, че ще ти мине номера. Но, твоя номер го няма в програмата бе, Толуп!

Коментарите са затворени