Наставникът на Ботев Пловдив Желко Копич не каза нищо съществено след отпадането на канарчетата от Славия за Купата на България. Специалистът си послужи с много клишета и единственото по-интересно, което каза, е че ще се прави анализ на представянето през първия полусезон.

“Турнира за Купата беше шанс да играем в Европа. Вкарахме първи гол , но веднага след това получихме такъв в нашата врата. През втората част опитахме да реагираме, но не успяхме и Славия успя да спечели. За нас бе неприятно да ни изравнят веднага. Не ни беше никак лесно да получим този удар. Най-големия проблем за нас в този мач бе втория гол, който получихме. Опитахме се да променим нещо, но не се получи. Играчите имат нужда от почивка, да прекарат време със семействата си и да се заредят с енергия за втория полусезон. Имаме много неща, които трябва да подобрим. Трябва обаче първо да направим равносметка на първия полусезон.”

13 КОМЕНТАРИ

  1. СТОЙЧО ГЕНЕВ ЩЕ ДУХА СРЕЩУ 10 КИНТА НА СКОБАТА . ВСИЧКИ НЕЛЕГАЛНИ ТАКСИТА СА ПОКАНЕНИ . СРЕЩУ ОЩЕ 5 КИНТА СТИКСА ЩЕ ГЪЛТАz

  2. КОПИЧ С ТЕЗИ ДЪРВОДЕЛЦИ И ГЕЙОВЕ НЯМА КАК ДА НАПРАВИШ ОТБОР. КАЖИ ИМ ГО НАЙ ПОСЛЕ.

  3. 1
    1

    СТОЙЧО ГЕНЕВ ЩЕ ДУХА СРЕЩУ 10 КИНТА НА СКОБАТА . ВСИЧКИ НЕЛЕГАЛНИ ТАКСИТА СА ПОКАНЕНИ . СРЕЩУ ОЩЕ 5 КИНТА СТИКСА ЩЕ ГЪЛТА!!

  4. 9
    2

    Европа! Да се смея ли или да плача! Феновете Те подкрепят и какво получават? Едно голямо грозно нищо!!!

  5. 13

    Това бе най лесната победа на Слави за сезона! Ако съм собственик на Ботев ще ги накажа с по една заплата Всички за безхаберието!

    • Едно му признавам на тренера! Защитава свойте играчи въпреки слабото им представяне! И той иска нови вероятно! От друг зависи!

  6. 17

    Копич за какво да се зареждат за втория полусезон като той сезона днес приключи за нас

    • Какво да каже, нали трябва да се измъкне някак си, и да изкъпи феновете, които все още някои от тях се надяват на нещо..

  7. 13
    3

    ИгралЕ сме фЕноменално, али смо нЕмали касмет и сме се Усрале тривиално.

Коментарите са затворени