Само за 4 часа днес Пловдив се прости с мечтите в турнира за Купата на България. Малко след Ботев Пд и Локо Пд каза “чао” на турнира, след като в загуби с 3:1 като гост на Черно море. Интересно е, че черно-белите не успяха да се справят със спиращият с футбола след тази среща Матиас Куриор, който реализира две попадения за моряците, а трето такова бе отменено заради засада.

Началото на мача бе равностойно и без особено опасни положения пред двете врати. Чак в 30-ата минута дойде възможност за откриване на резултата. Мазир Сула се озова сам срещу вратаря на гостите, но Динко Хоркаш скъси ъгъла и успя да спаси удара му.
В 37-ата минута Локомотив (Пловдив) откри резултата. При едно центриране отляво защитата на Черно море не се справи особено добре и позволи на Карагарен да овладее топката и прониза Иван Дюлгеров.
В последната минута на полувремето обаче Курьор изравни. Нападателят, който след срещата прекратява кариерата си, получи топката в наказателното поле и със силен диагонален удар прокара топката между краката на стража.
В 66-ата минута Черно море стигна до пълен обрат. Дълъг пас на Николай Златев, а Курьор изпревари вратаря, за да вкара на празна врата.
В продължението на срещата младият Ангел Ангелов се псрави с двама бранители в черно-бяло, след това напредна и от почти нулев угъл матира стража на смърфовете за 3:1.

ЧЕРНО МОРЕ: 25. Дюлгеров, 3. Атанасов, 15. Босанчич, 2. Панов, 6. Попов, 77. Велев, 88. Мимито, 39. Златев, 11. Алекс, 8. Сула, 19. Курьор

ЛОКОМОТИВ (ПЛОВДИВ): 23. Хоркаш, 50. Томашевич, 91. Бидунга, 4. Паскалев, 13. Матеус, 34. Витанов, 15. Зебли, 33. Каракашев, 7. Дион, 14. Илиев, 9. Карагарен

32 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    4

    СТОЙЧО ГЕНЕВ ЩЕ ДУХА СРЕЩУ 10 КИНТА НА СКОБАТА . ВСИЧКИ НЕЛЕГАЛНИ ТАКСИТА СА ПОКАНЕНИ . СРЕЩУ ОЩЕ 5 КИНТА СТИКСА ЩЕ ГЪЛТА!¡!!!

  2. 4
    6

    Аллах не беше с нас днес! Саде Локо! Всички в Джумая джамия за молитва към всевишния! Завръщам се заедно с Бруно!

  3. 2
    7

    СТОЙЧО ГЕНЕВ ЩЕ ДУХА СРЕЩУ 10 КИНТА НА СКОБАТА . ВСИЧКИ НЕЛЕГАЛНИ ТАКСИТА СА ПОКАНЕНИ . СРЕЩУ ОЩЕ 5 КИНТА СТИКСА ЩЕ ГЪЛТА!

    • 3
      1

      Стойчо Геневе не знам, ама Виктор Генев със жена му, ще гълта на скобата.

  4. 10
    2

    Супер трагедия , мислех че Локомотив ще се представи доста по добре…
    Ние с тези негрета ми е ясно , но все нещо ме чоплеше, че Локомотив ще даде як отпор, но уви …
    Срамен ден за града ни ! Негрите изобщо не ги е еня за Ботев, само парите ги вълнуват !

  5. 7
    3

    Бързи защитници нямаше…играеш със изнесена защита до централната линия..а като се връщат назад с натежали задници..то се прави ама като няма спринтови възможности…значи сменяш тактиката…напред нападението цял сезон е тука има тука нема…ми няма центр.нападател тип Гонзо,Лукаку и т.н..но то в никой бг отбор го няма тва..в дните до Коледа ако ще се гонят някои да се гонят и ако се взимат нови да се взимат но поне с класа да са отгоре…има валяци за пенсиониране и разбирай с почести и скаутска дейност…щото имат принос за отбора в посл.години..фа не отричаме

  6. 5
    6

    Ай сега пишете де лайнутски Столипин ми. Одеве злобеехте че Ботев отпадна

  7. 1
    11

    Добре играха момчетата, особенно първото полувреме, но гола в края на първото ни причупи тотално, нищо фатално не е станало, отбочето ни е супер, тепърва ще мачкаме, индианците са се превъзбудили доста,някои от нашите също. Гледаме напред и борба за 3-4 място докрай. Черно Море все пак са домакини,.незабравяйте мауриньовци.

    • 9
      1

      Люлю, пий си хапчетата !
      Гости сме били…тъпанар скапан

    • А бе ,олигофрен !Как са те изпуснали от психиатрията?!Скрий се под полата на жена си и не пиши идиотизми!Като защитаваш Томаш ,вредиш единствено и само на обичания от нас Локомотив!

  8. 14
    1

    САШКО ТОМАШ МОМЕНТАЛНО ДА ХВЪРЛЯ КЪРПАТА ВЗИМАЙ СИ ПЪЛНЕЖА КОЙТО ВЗЕ НА ЛАУТА И ПО НАЙ БЪРЗИЯ НАЧИН ОСВОБОДИ СТАДИОНА ОТ ТВОЕТО ПРИСЪСТВИЕ НЕ МОЖЕ ЧОВЕК КАТО ТЕБ КОЙТО Е СКАРАН СЪС ФУТБОЛА НЕ КАДЪРЕН КАТО ФУТБОЛИСТ НИКАКВИ ФУТБОЛНИ ПОЗНАНИЯ И УСПЕХИ СКАТО ТРЕНЕР ДА ПРОДЪЛЖАВА ДА УНИЩОЖАВА ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ НАЙ ДОБРЕ ДА СИ НАМЕРИШ НОВО ПОПРИЩЕ КЪДЕТО МОЖЕ И ДА СИ ВЪВ ЧАС НО СЪС ФУТБОЛ НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ ТАЗИ ПРОФЕСИЯ НЕ Е ЗА ТЕБ БРАКУВАНАТА СТОКА КОЯТО ДОКАРА ТРЯБВА МОМЕНТАЛНО ДА БЪДЕ ИЗХВЪРЛЕНА ДРУГИЯ КОЙТО ДОЙДЕ СЛЕД ТЕБ ТРЯБВА ДА ЗАПОЧНЕ ОТ ОСНОВИИТЕ ЗАЩОТО ТИ ДОКАРА ОТБОРА ДО РАЗРУХА И АНТИФУТБОЛ

  9. 8
    1

    Жалко.
    Тъжно.
    Световно скоро няма да видим.
    Славия и Черно море заслужават. Още повече че имат повече българи в отборите си. Те знаят какво е КУПА НА БЪЛГАРИЯ!
    За нашите това е пари за семки и пуканки докато гледат мачовете по тв от световното първенство.

  10. 18
    1

    Наиграхте ли се всички?!
    Бихте се по поляните!
    Причаквахте се по улиците.
    Търчахте по магистрали и препикавахте храстчета.
    Ударихте ли дъното тази вечер.
    Ето, до къде стигнаха вашите любимци.
    И на едните и на другите.
    Кал, батак!
    Разни и разнообразни в отборите.
    Треньорът на Локомотив е анонимник и пълен нещастник.
    На Ботев – онзи с гребена му дърпа конците.
    Собствениците на отборите не ги е еня за вас.
    Замирисва на тотал щета.
    Пловдииииииив събуди се!

  11. 10
    7

    Абе цигани много се подиграхте с нас и какво стана и вие се простихте с купата . И аз да питам цигани къде е купата отговор. на майка ви путката

      • Не само селянин ,ами и Изгрев бойски мангал!Можеш ли да бягаш бързо,а?Ако не можеш ,лошо!

    • 5
      5

      Андрей, да ти еба мамата тъпа.
      Къде са ти читателите?!

  12. 9
    1

    Едно време играехме финали пловдивските отбори. Сега отпадаме от калитковци.

  13. 9
    1

    Този футбол който гледахме от локото е футбол от в група с него толкоз!!!

  14. 13
    1

    Само агитките на 4-те отбора (2 Б. и Л. +2 М. и С. ) може да изправят спортен Пловдив на крака. Трябва да се обединят. Особено сега като станат стадионите. Да тръгнат семействата с децата. Всеки мач да е празник. И такива СЛУЧАЙНИЦИ като тези които играят в момента да нямат място.
    Момчета от Агитки…. бил съм на мачове 80-те години!!!! Седяхме редом един до друг. Нямаше тази злоба.
    Отборите бяха страшилища за всички.

  15. 10
    1

    Не играхме добре. Томаш само ръкомаха, с тези играчи толкова

  16. 9
    1

    Абсолютно! Жалко за футболен Пловдив, жалко!

  17. 11
    2

    Томаш… Бутунга.. Зумбли… Дион… Витанов… А ще днес да си тръгват

  18. 12
    4

    ТОНАШ ВЪН!!!!!!
    ОТБОРЪТ Е ПО-ЗЛЕ И ОТ ВРЕМЕТО НА ТУНЧЕВ!!

  19. 12
    2

    Освен да си мерим, местните п…….и и да приказваме колко сме велики и кои сме истинските майни, за никакъв у..й не ставаме!

    • Отборът ни караше по инерция още от сърбоговорящия. Тунчев биваше. Ама Томаш, не става.

Коментарите са затворени