Сайтът на феновете на Ботев Пловдив bultras.com излезе с доста тежка публикация, насочена към собственика на канарчетата Георги Самуилов! Публикуваме я без редакторска намеса:

“Г-н Самуилов, наспахте ли се добре?

Надявам се секретарката ви е донесла топлото и ароматно кафе, както и папките със задачите. Сега ако може да прочете това (или да стигне до Вас), ще съм безкрайно благодарен.

Е аз, както и хилядите до мен от трибуните не спахме добре. Сигурно няма да спим още дълго време добре. Трудно се понася болката от сълзите по очите на децата ни. Това, което стана вчера, Вие сигурно не го разбирате. Ще попитате – ЗАЩО? Защото сме ви виждали само на снимка. Клубната ни база, която е стопанисваната лично и единствено само от Вас има ложи. Там има едно място – за Вас, нашият президент. То обаче стои прашно, около него расте тревичка.

На вчерашния мач убедихте ли се кой е отборът на Пловдив и за кой отбор бяха дошли онези над 15 хиляди, които седяха редом до Вас. Същите онези 15 хиляди, които нямат възможност да посещават всяка седмица мачовете и да подкрепят отбора на сърцето! Усетихте ли тяхната болка?

А обърнахте ли внимание и на другите от отсрещната страна, които вчера едвам се виждаха и чуваха. Е, те имат президент. Да смешен, да вечно пиян, да спуснат отгоре, ама е там. Той е сред феновете (30-40 на всеки домакински мач), ама е там. Беше и на срещите, когато се говореше за концесия на джамията, за финала.

Треньор няма да коментирам (никога няма да разберем този мач дали се игра или не). Но знам, че с трици той е месил бял хляб, с които е хранил много пъти нашите сърца. Не ме боли за една тенекия, имаме вече такава и то слава Богу имах шанса да присъствам на нейното спечелване през не до там далечната 2017-та година. Поне ни спестихте разкарването до Бургас и паметния за нас стадион Лазур. Защотото от години обикаляме, като бездомни мастии България.

Не, не ме разбирайте погрешно, ама друго си е у дома.

Боли ме всички мои братя, най вече от чужбина, които зарязаха всичко и се върнаха, за да подкрепят Ботев на финала. За всички, които сме част от магията Ботев. Тези хора пак ще се върнат, заклевам се!!! И не заради купа, не заради Вас или мен. Ние ще бъдем отново 20 000, само за да чуем първия съдийски сигнал на Колежа!

(Мнението е на Ботевист от форума)

Г-н Самуилов,

преди 6 месеца Вие дадохте вашата дума на бизнесмен и сериозен човек пред цялата жълто-черна общност, че Ботев Пловдив ще се върне там, където му е мястото, а срока поставен от Вас бе 12-ти март 2020-та година. Срок, който отново няма да бъде спазен и ще отдалечи за пореден път тази публика от мечтата й да чуе своя химн на Колежа. Мечта по-голяма от желанието за Купа и мачове в Лига Европа.

Г-н Самуилов, днес всички очи гледат към Вас. Ние не искаме повече обещания и празни приказки. Искаме всички да бъдем с отбора, който ни носи толкова радост, за да продължаваме да вървим напред, както вие сам споменахте преди няколко дни – заедно – клуб, фенове, отбор. А това няма как да стане без стадион! Без нашия дом!

Защото тази публика заслужава Колежа!

Защото за нас купите и титлите никога не са имали значение.

Защото са важни пламъкът в очите и искрата в сърцето, които да продължават да горят на стадион “Христо Ботев”.

Всичко друго днес е без абсолютно никакво значение!

Г-н Самуилов???

BULTRAS”

192 КОМЕНТАРИ

  1. Не разбрахте ли,че Самуилов е фиктивен собственик!? Трябва да пишем директно на Пеевски!

  2. лошото е че отбора ще напуснат ключови играчи и всичко отначало и по трудния начин. Сега е момента за налагането на младежи. Според мен Самуилов няма да направи Стадион,защото не зависи от него.
    Живота продължава . Горе главата КАНАРИ. НИЕ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА !!!

  3. 2
    3

    Андрейчо ти ли я съчини тая помия или твоя шеф???
    Побликувай с имена а не ала-бала!

  4. 5
    1

    Проекта кадъни, свине, говеда, съдии и блядки с платените медали + Слабака локо пд – работи и нямат никъв шанс в европа като ги надушат …

  5. 3
    1

    Е сега става страшно: Ботев освобождава Карачанаков, продава Неделев и Димитров?

  6. 6
    14

    Започвам нова книга, до сега не се бях сетил, че с един удар с ПЕТА може да погубиш 15 000 индианци? Но Поразяващата пета доказа, че това не е фантастика, а е ежедневието на индианците от село Коматево! Да е жив и здрав Ален Ожболт, той ме вдъхновява със своята пета!

  7. 10
    2

    Аре стига с тия декларации и меркантилни ! Продължава живота и футбола също , купата е при Локомотив, а не при нас факт, всичко друго е вятър и мъгла, кой; защо, кога, къде и как ВСИЧКО Е МИНАЛО, идва нов сезон, чакаме него и това е ! Декларатора да извади 200000 лева на месец и да издържа Ботев Пловдив, а и едни 20 милиона да приготви за стадиона, а после такъв като него да му намери кусура и да му пише декларации

    • 3
      3

      Футболът ни е менте – защо да не размътим чашата с вода да видим какво ще стане, може пък и да излезе истината защо играхме симулативно слабо.

      • 6
        1

        Трябва да започнеш от жълтите павета в София, там е разковничето…..То няма здраво място, камо ли футбола ….Всеки живее както може или по скоро както му кажат и се радва на измислени истории, като километража на колите….

        • 2
          2

          Абсолютно съм съгласен, дано успеем да разклатим нещата до там, но се съмнявам

  8. 4
    12

    Приветствам моя нов брат, убиец на жълтите команчи , Поразяващата пета. В превод на български Ален Ожболт!

  9. 11
    7

    Бахти драмата все едно чета
    “Величие и падение на Куртизанките” и “Вечната Амбър” ,вечна …вечна ама курва ! Като стана въпрос за курви се сещайте и за “Фонда на фондовете”, опа лапсус- Кура на куровете!

    Колкото до петата- тая ШИБАНА ПЕТА, ще ви разяжда като Вирус, бавно и мъчително, емоционално и физически, ще навлезе във всяка една клетка,
    ще се размножава ….мноооого дълго време …няма да намерите Антидот! Тази болест е до края!

    • 3
      1

      Аз пък да си призная повече се кефя на новата версия на жълтата паплач, че са ни дали мача пред това да излезнат и мъжки да кажат, че просто са били надиграни.
      Ако някой някога ми каже, че любимият ми отбор ще “легне” в най-важния мач в историята на дербитата ни и ще загуби умишлено…..в Дербито на дербитата, което ще се помни цял живот…
      Не бих го преживял. А тая гнусна жълта сган чак го ползва това за оправдание…
      Умирам от кеф. Смешни, жалки какво ли още не, може да се каже за курвинската жълта сган, умряла на националния стадион от срам

  10. 7
    1

    престанете да се гаврите с памета на известните футболисти на пловдив като станчо бончев динко дерменджиев аян садъков георги славков чрез вашите простотии.да локо спечелиха купата .но за мен ботев не играха.белия тотално сгреши със играчите.джонатан до вчера контузен сега титуляр.кардосо взет за защитник сега пуснат нещо като крило.крис добрев не игра .доре резерва. неделев уж го пази за финала той кръгла нула.тонев не заслужава да е титуляр. терзиев кръгла нула.васил шопов резерва.нека белия каже кой му нареди така да играе ботев. жалко за тези хиляди останали излъгани за пореден път ?????????

  11. 23
    13

    Жълти курви, откога купите и титлите нямат значение за вас???😎😎😎🤣🤣🤣
    Да, сетих се. От 15.05.2019-та! 😎
    Всички знаете, защо!?
    Това в същност пак е крадено становище от онези, които наричате “цигани” и които ви показаха преди 48 часа, как се подкрепя, как се обича, а снощи, как се празнува! Разбрахте ли жълти селяндури, че дори преувеличените цифри, колко сте били, дори подарените билети за финала , за да сте повече и редицата помощи от разни хора , в тази насока доказаха, че НЕ КОЛИЧЕСТВОТО А КАЧЕСТВОТО СА ВАЖНИ И ОПРЕДЕЛЯЩИ??? Да, бяхте повече с 2-3000 хиляди, но бяхте само статисти и наблюдатели на черно-белият триумф по трибуните и на терена!
    Сега ви остана само това, да натрапите поредното си жалко и безпомощно стенание, как купата на Локото , отново не е спечелена на терена!!!??? Тепърва ще четем подобни декларацийки и обръщения, защото пак сте на дъното! Пак усетихте, че отново ви лъжат! Но какво ли друго ви остана??? Нищо!
    ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ е властелина на Пловдив, а вие само на жълтите си балони и миризливите обори в селата ви!
    А, и разбрахте ли , какво означава Ален Ожболт на родният ви, индиански език?
    Ще ви помогна-означава “Поразяващата пета”!
    Хайде, че селската работа чака!

    • 5
      3

      КАТО НЕ, МОЖЕ ДА ВКАРА ОТ 50 МЕТРА, КОИТО СИ МИСЛЕТЕ ЧЕ СТЕ ГИ ЗАБРАВИЛИ ,МУ ДАДОХА ШАНС ОТ 50 САНТИМЕТРА

    • 12

      Е и, властелини, пластелини, и тн, Е , И ………., боли ма фара за твойто мнение, даже не ми е гадно …..Петички, Ожболти и тн……Все тая……паднали сме и толкова……Новото положение, винаги отхвърля старото, винаги има бъдеще…..дори след края на света ще го има, камо ли толкова страдание за един финал. ….чак пък толкова. …..Не си открил топлата вода, а ти и нямаш де, защото знаеш защо. ….

    • Курвенски сине,под каквито и “псевдоними”да демонстрираш злоба и омраза ти си оставаш син на курва,личи ти от километри!Това,че майка ти е курва си е само твой проблем…За мача – за пореден път честито на всички нормални локомотивци!За феновете на стадиона-15000 ботевсти и 5500 локомотивци.А ти си и ще си останеш БОКЛУК!

  12. 8
    17

    Нито купа, нито стадион, тотално надпяти, това е вашата съдба ,индианщината…да бъдете унижавани и тъпкани ! Да сте на дъното ,мачкани от Локомотив и Локомотивци! Завинаги бездомни, завинаги в Коматево, завинаги с ПЕТА в сърцата…

    • 8
      2

      Тъпак. Догодина като изпаднете в Б група тази купа ще ти е през оная работа. Щото де факто с този мач бетонирахте до живот Крюшо.

      • 1
        7

        Тъпак ли? Ние ще играем с Милан, Манчестър Юнайтед, Севиля, ще пътуваме из Европа, а вие ще сте си на село в КОМАТЕВО! Б група е мечта, а реалността е пета и купа за ПЛОВДИВСКИЯ ЛЮБИМЕЦ…

        • Къде ще играеш бе манго? Тия отбори не играят в първи предварителен кръг, където ще отпаднете!

  13. 3
    6

    За кво ти е такъв собственик…сигурно и по телевизора не е гледал мача. Трябва да го изметем и да се намери читав човек!

  14. 5
    4

    За неградските дъно няма, копаят ли копаят, няма толкова проста публика… индианци!

  15. 8
    8

    Колко патос има в перото на поета……аве лешпери какви хиляди селянки имате ве…..забравихте ли че по време Христолово ходехте по 2 каруци на мач…..щяхте да биете с разлика а сега мача дали се е играл…..ами питай баба Неделя и Лъчо психото те ще ти кажат…..що не приемете загубата като мъже ами защото сте бултра-селяци потомци на партизани и ятаци и сте с таз която е на власт.

    • 13
      5

      явно мнооого жълти пишки си лапал през годините..

      • 2
        4

        Ваш приоритет е лапането на пишките! Примери:Жоро педераста, Тодор палестинската мастия, А какво ще кажеш? Факти, факти кривоглави селянин!

  16. 6
    14

    Общо взето работата е присмял се хърбел на щърбел. Единственото хубаво нещо след този мач е, че всички по-наперени папагали ще си умрат като гуджуци.

  17. 12
    5

    Слабичка декларацийка. Аз ако съм на Самуилов най-много да си го преместя в другия крачол.

    Въпроса е по-голям: докога такива като Самуилов ще бъдат назначавани за собственици?
    Разбирате ли, това просто не е нормално. Ето например Сити си имат некви шейхове, Юнайтед си имат некадърните Глейзъри, Тотнъм си имат Леви, Ливърпул имат….и аз не знам кой, ама некой там, Мадрид си имат Флорентино….а ние си имаме некой на който са му наредили да е собственик.
    Това НЕ Е НОРМАЛНО!!!
    Лудогорец си имат например Кирил Домусчиев-човек с размах, визия и умения да направи каквото иска във футбола, значи може, а ние-един от най-обичаните, популярните и с най-голяма фенска маса отбори в Бг, имаме….какво……кур, ето какво!
    Еми смешно е..

    Но не ми се огвори за Самуилов честно казано, за мен тоя човек няма нищо общо с БОТЕВ ПД, така че и милион декларации да му пратите, много важно, нищо няма да се промени.

    Искам да кажа нещо друго: за пръв път вчера, откакто е треньор на БОТЕВ ПД на мен лично ми се разклати доверието в Николай Белия.
    Знаете, никога не съм давал лоша дума да се каже по негов адрес, знадте, винаги съм го защитавал до последно, дори когато нашите “фенове” му сипваха.
    Но вчера…..всичко което можеше да обърка, го обърка…в най-важния мач. Мача, който ти определя сезона. Един единствен мач.
    И ти да го наредиш като последния тутманик.

    И децата в детската градина да беше питал, щеха да ти кажат че Локото ше играе дефанзивно, затворено и грамотно….и ти какво правиш…..какво?
    Излизаш с тотално дефанзивна схема, гачели ше играем срещу Ливърпул, заеби, доплака ми се само като видях състава. Шопов го няма, Крис го няма, НО за сметка на това античовека, антифутболиста, въп,ъщението на абсолютното некадърие във футбола Терзиев е в състава.

    Бял, кажи честно, плашат ли ти за да играе тоя лешпер? Или духа хубаво?
    С КАКВО МАЙКА МУ ДЕЙБА ТЕРЗИЕВ ЗАСЛУЖАВА ДА Е ИГРАЧ НА БОТЕВ, ТОВА НЕ РАЗБИРАМ!!!!!
    ПИСНА МИ НА КУРА ДА ПОВТАРЯМ СЛЕД ВСЕКИ МАЧ, ЧЕ ТОВА ЧУЧЕЛО НЕ СТАВА ЗА БОСТАН, НЕ ЗА ОТБОР ОТ А ГРУПА!!!!!

    И така…състава:
    ОГРОМНА, КОЛОСАЛНА ГРЕШКА!!!

    Кво очакваш? Да бием с дузпи? Заеби….

    Само мога да се надявам че уроците са взети….ииии…..да…..МАХНИ ШИБАНИЯ ТЕРЗИЕВ ОТ ОТБОРА!!!!

    • 8
      10

      не знам дали Локо са играли дефанзивно, но можеха да вкарат поне още 3 гола ако не беше Кайзер и ако Карагерен беше със сантиметри по-точен….

      А за ваше положение …. не се сещам.

      Тотално ви обезличиха. Този Акропович ги е научил как се играе футбол.

      А, и късмет с Аргилашки. Мноооого ще ви е нужен

      • 10
        4

        Да, можеше, още осемдесеипет…..тъпанар…

        Поне не се прави на говедо, лилавия венец личи отдалеч…

        • 3
          4

          Ти шизофреник ли си, бе барековец?!
          Свали си чълтите очила!

    • 5
      7

      Тодоре, щом с един мач ти се разклати доверието в Киров…ебати и доверието. Мачовете с чорбата(за купата и за първенството) и по точно реакцията на Неделев след като вкара гол и нямаше сили да се зарадва, показват състоянието на клуба. Не можеш в 90% от мачовете да надскочиш боя си. Ами изчерпахме се, свършихме горивото. Без класни футболисти, само на таланта на Тодор-какво очакваш, че той във всеки мач ще бележи от центъра…ами не става така. С този отбор всеки един треньор ще изпадне от А група, а Белия ти държи ниво вече 3 години. Дори успя да изстиска 110% от “футболисти” като Марин, Терзиев, Фичо, Панов, Балтанов Вутов…та чак някои от тях и до национала опряха. хайде да се стегнеш малко. А???

      • 3
        3

        За декларацията какво да кажа??? Ами първото нещо което ми идва на ума е: Момчета, казахте ли нещо или само се опитвате да биете самара, та белким коня се сети и ако е така, коня да не вземе да отиде в рЯката.

      • 2
        4

        Този път съм съгласен с Тошо. Този мач показа едно: Киров е посредствен треньор, който грам не е израснал за 2 години. А медиите го величаят, че бил голямата работа. Единствените плюсове на Киров са, че познава школата и, че взима сравнително малко пари /но и това е относително/. Един вид – в страната на слепците и едноокият е цар. Същото е с Киров: посредствен треньор с няколко добри мача и отговарящ на дереджето ни като клуб.
        Лошото е, че след този мач на 15 май Киров си срина тотално авторитета. Не знам как ще си възстанови реномето сред футболисти и фенове. Иначе, нямам против да остане. Тъй или иначе нашата работа е дали ще съществуваме или не , а не да се правим на Барселона.

        • Още един разбирач. Киров бил слаб треньор? Да вземем Бруно-искаш ли? Виж бюджета на отбора и го сравни с тези на останалите тимове, сигурно само Верея и Дунав са след нас, и после виж класирането.

          • Всички бяхме отписали финала след като научихме жребия за полуфинала….сега изведнъж се оказа че мача с буферите бил най важния в живота им.

    • Този си имал някой, онзи си имал друг, а ти Тодоре си имаш пакистанец! Всичко ти е наред!

  18. 5
    7

    ами така е то и в политиката е така…..много са бачкаторите….тези който управляват са достатъчно.такаче айде папагалчета под строй и на работа.господари и любимци на Пловдив са ЛОКО ПЛОВДИВ.лека ви вечер .

  19. 10
    4

    Казваш : ” Локо надигра и Лудогорец и Левски и абсолютно всички „отличници“???
    А защо после изброените отбори профучаха покрай вас?? На кое място се класирахте , бре???
    В коя шестица бяхте и с кого играхте??? Как стигнахте до финала??? Нещо много на сериозно се взехте…

    • 6
      8

      Класирахме се в ЛЕ! А вие?

      Тактика, бре Страхиле!

    • 6
      5

      Ти май за тактика и стратегия не си чувал . Със стратегията се поставя крайната цел ,която ще се преследва и се изработва тактиката за да се постигне . Локомотив знаеше какво иска и си изработи тактиката за да го постигне . Вие какво постигнахте – нито купа , нито група .

  20. 16
    14

    Хахах. Чета и не вярвам на очите си. Нима тези от БотевЪ са такива жени както казва чичо Венци?! Нима не могат да приемат с достойнство тази загуба?! Бруно направи смешен измисления им и прехвален треньор и Локо ТОТАЛНО НАДИГРА БотевЪ!! Не виждам какво чудно има в това?! Та Локо надигра и Лудогорец и Левски и абсолютно всички „отличници“ в първенството ни. Та за един БотевЪ ли сте тръгнали да плачете и се чудите?!
    Ама така е когато нищо не разбирате от футбол и слушате ПРИЯТЕЛСКИ медии! Като не си давате реална представа, че само с един вратар и късмет няма как да биете винаги?! Като не разбирате, че в съвременния футбол няма място за футболисти с ръце на кръста, колкото и много да му се радвате (не знам защо).
    Че в Локомотив играят футболисти като Аралица, Ожболт, Илиев, Езе …, бе другари! Футболист като Умарбаев е резерва в този отбор!! Та те са с класа над вашите! А и тези футболисти играят 90 минути, а не припадат по терена след 20-тата на високо темпо. Тези футболисти са слаби като хрътки и нямат бузи и корем. Тези футболисти играят в истински национални отбори а не в разни СЕРГИИ!!!

    Видя се докъде ви доведе медийния комфорт и балоните, които пускат ВСЕКИДНЕВНО. Този звезда, онзи месечина, другия го искат от Милан…. Смешни станахте, но дори и НЕ СЕ УСЕТИХТЕ.
    Но докато вие се дуехте и мислихте за звезди, то нашите момчета начело с Бруно ТРЕНИРАХА. Тренираха! и пак тренираха.

    Така се прави! Евала на Локомотив!! Честито на всички пловдивчани – в Пловдив най-после има истински и професионален футболен отбор. От тук нататък само спокойствие и работа!!!

    • 8
      1

      “Истински и професионален футболен отбор”….искам МНОГО добре да го запомниш това.
      Защото ше ти се припомня, многократно….оше след първите мачове в Европа.

      • 2
        2

        Ти коментирай настоящето! За бъдещето не плачи на предварително приготвен гроб, от жълтите идиоти, че може да му плачеш на кура, или това искаш? Плачи, курво, плачи!

  21. 19
    5

    А сега на къде?
    След пет години лъжи и снощните събития, не толкова от факта, че загубихме, а от начина по който се случи или по-точно казано от бездушната игра на отбора, чашата преля и някои им изгърмяха бушоните! Тази толкова закъсняла декларация се появява, може би в най-неточния или най-точния момент /въпрос на гледна точка/! На мен лично негативните емоции ми дойдоха в повече и в момента изобщо не ми е до Колежа! Може би на някои им се иска да чуят нещо хубаво, за да забравят поне малко за снощния “мач”.
    А сега на къде?
    Господин Самуилов излиза и казва: Момчета почваме Колежа или взимайте си акциите и се оправяйте! Дори и да дойдат крановете…..какво от това? Ако ще гледам “мачове” като снощния…….. Благодаря!
    И накрая малко клишета: Ботев може и с г-н Самуилов, може и без него, но не може без тези, които написаха тази толкова закъсняла декларация, може би в неточния момент!

    Лека вечер!

    • 7
      5

      Виж ся`. Главата не е само поставка за шапката. Щом си решил да анализираш напъни се малко и се опитай да излезеш от шаблона и типовото мислене и ще видиш как ще ти просветне истината за финала. Просто погледни на нещата от друга гледна точка.
      Ще ти дам един безплатен урок: Една чаша може да се разглежда като съд за вода….но може и да се разглежда като произведение на изкуството а за някой тя би била…хладно оръжие?! Зависи от гледната точка…Капиш???
      Лека вечер съмишленико.

      • 2
        8

        Тоше, личиш си отдалече. Миришеш на пакистанска сперма.
        С единия ник честитиш, а с другия кълнеш!
        Нали си чел какво пише в библията за такива като теб с няколко лица?!

        • 10
          1

          Много бъркаш приятелю…Мислех,че по стила ще усетиш,че написаното не е от този който така ти се е врязал в съзнанието…
          Явно си доста ниска летва…Нищо лично!

    • 12
      5

      То хубаво, ама само с декларации и анализи не става! Трябват дела! Каво трябва ли! Казвал съм го много пъти- протести до дупка, докато не се започне реално строежа на стадиона! Но за протести трябват поне 4-5 000 души !Втора бойкот до откат на мачовете на базата – това е тренировъчна база , а не стадион! До кога ще ни лъжат, докога ще им вярваме? Докага ще спим? Вчера великата публика на Ботев ясно показа кой е отбора на Пловдив, но трябва да вземе нещата в свои ръце и ясно и силно да си поиска стадиона.

      • 12
        11

        Дърто ,стадион се прави спари ,не с лозунги.
        После защо буферите ни се подиграват че сме просяци.

        • 6
          2

          Пари има чадо, ама ги дават на който си ги иска. Като не искаш никой няма и да ти даде! Казано е в Библията! Ама кой да чете!

      • 4
        9

        е хайде сега – вчера закарахте 15000 (сдилно казано, но…) екскурзианти в София. Какво е за вас един протест от 5 000?!

    • 5
      7

      обаче ми прави силно впечатление това гъзолизно “г-н Самуилов”….
      абе нямате ли малко достойнство? Вечно ли ще сте подлоги?!

    • 1
      2

      Колко време ви казвахме, че ви къпят за пореден път, вие високомерно го отминавахте! Няма да има скоро кранове! Едно не разбрахте, комунизмът си отиде, и авантата свърши! Всичко се плаща другари комунисти!

  22. 5
    7

    Като не ви харесва
    как играя, елате вие бе , мишоци.
    След края на първенството ви качвам на Тошковия и ви заебавам,
    няма да ми давате наклон

  23. 13
    4

    Към автора на текста: Не се обиждай но много слабо си го написал.Постарал си се но не ти се е получило. Разбирам те , и аз съм ботевист и на мен ми е гадно…Хареса ми само това,че не си си позволил да плюеш по треньора както се опитаха някои . По интелигентните ботевисти усетихме в хода на мача,че има нещо гнило в Дания??!!Аз никога не съм виждал отбраната толкова неориентирана и пробита и толкова инертни Неделев , Вутов , и Балтанов.
    Като цяло отборът изглеждаше силно дефорсиран на фона на предишните мачове с ЦСКА. Такъв спад в играта за толкова късо време е най-меко казано – подозрително нелогичен….
    За себе си аз съм убеден,че Ботев не искаха да спечелят този финал…и в главата ми се въртят поне 10 мн. интересни причини за това..За мен голям успех е само шампионската титла. Купата на BG е морковче с което могат да нахранят някой и друг наивник.

      • 2
        1

        Не, както някой ви нахрани вас снощи.

    • 3
      8

      А аз съм убеден, че ти просто си търсиш оправдание, защото не си мъж да погледнеш истината в очите – бяхте тотално надиграни!!

      А и просто твърде много повярвахте на платените журналисти от медиите на истинския ви собственик и се помислихте за нещо, а сте НИЩО. Един честен мач не можахте да спечелите – и ЧМ и Берое и Етар и който си пожела ви се изпразни в лицето.
      А мачовете с ЦСКА бяха НАРЕДЕНИ за да може да идете на финала и да просите стадион. Да, да просите!! Интересно как “по-интелигентните ботевисти” не го видяха това в хода на мачовете с ЦСКА. Любо защо мислиш си подаде оставката?!

      Свиквайте, защото отсега нататък все ще е така!

      • 5
        2

        Лилави шизофреници…Та нали до онзи ден вдигахте врява до небесата,че мачът бил предварително нагласен , съдиите също….И купата щяла да бъде подарена на Ботев?! И сега ще те цитирам ” Един честен мач не можахте да спечелите ” Какво е това раздвояване??! И признак на какво е то???
        Бяхме надиграни защото ръководството на Ботев не искаше да спечели този финал и отбора просто не игра…Ти се радвай за купата , но помни.. Тепърва предстои да ви гледаме сеира.

        • 1
          1

          Точно. Но не само това колега, излиза че мача с ЦСКА явно са ни го “нагласили” за да може буферската сбирщина да вземе по-лесно купата, т.е. излиза че те са ни го нагласили. Нямам думи, простотията им няма край.

    • 4
      1

      Нещастни! Хиляди причини изтъквате за не моженето на селския отбор! Зад кулисието което постоянно ви съпътва, сега искате да го вкарате, за да оправдавате нещастните си футболисти! Пак в заблуда заради комплекса Локомотив, завистта, селската злоба! Това за пореден път ще ви съсипе! Проблемът си е ваш. Свалете си очилата, бойдисани с отвратителния жълт цвят! Погледнете, за да видите, че любимеца на Пловдив ЛОКОМОТИВ ви надигра тотално по отношение на тактика психика, физика! Аз, ще ти кажа, че съм заклет локомотивец и не ми е гадно като на тебе, а напротив страшно ми е густо! Лапайте големия биберон и на село!

  24. 12
    16

    Кривоглавите от Коматево да не забравят че
    веднъж ги заебах .
    После целуваха гумите на джипа да се върна.
    Пак ще ви заеба , продължавайте да изпростявате !

    • 10
      8

      Циганин не писател, циганин преписвач- това с целуването на гумите си е чисто цигански патент, не прехвърляй на здравата глава- всички помним как целувахте гумите на убиеца, дрогаджия пред хотел България, цигани Пловдив помни вашата история, макар и вие да си изменяте постоянно!

      • 2
        1

        Лъже попа, можели да станеш от онази ми работа ненаситна мастийо! Вие, тъпанарите си основахте фен клуб в центъра на Столипиново, Изгрев бойс! Кой бил циганин, коя била циганска работа?! Ми вашата е циганската работа, ми ваш е комплекса, злобата завистта, типично за жълтата сган! Ти си типичен представител на тази сган! Биберона попе го налапваш, и на село!

  25. 21
    6

    Хайде сега Самуилов ни е виновен. Това е футбол. Може да паднем, може да бием. Много тъпо обръщение , което не го прочетох до края. Предпочитам да честитя на буферите, отколкото да им правя сеир като плюя по Самуилов. Защото смелостта е да можеш да губиш. Ако ние не дадем купата на тези нещастници, питам – кой ще им я даде? Една купа ще си имат на Лаута ( другата е в хола на Наков) и това им е за цял живот. Не виждате ли че потниците повече се радват на нашата загуба отколкото на своята победа. Все пак трябва да проявим малко милост и поне веднъж в живота им да зарадваме едни нещастни чада. Все пак съм горд пловдивчанин. Само Ботев.

    • 6
      8

      А вие и една нямата. Само една подарена заради която още ви гъзят

      Самуилов ще ви ебе мамата – агент Самуил

  26. 12
    6

    Турчалята започнаха цирка 🤣🤣🤣 взимайте пуканките СопУт hools набиха един дядо и започнаха с декларациите

  27. 14
    14

    Само комплексирани мангали биха пребили 90 годишен дядо и това са жълтите курвенца от Коматево,цяла България ги мрази и ги ненавижда,дори нашия вечен враг ЦСКА ни поздрави за победата и ни пожела успех в евротурнирите чрез декларация,сега разбирате защо ни викат любимеца на Пловдив,защото сме мъжкари и сме винаги честни и мъжкари.Това е гранда от Пловдив-ЛОКОМОТИВ.

    • 7
      7

      Та кой точно ви ВИКА любимеца на Пловдив?Вие сами,никой друг!Папуняк недоибан,викали им.

  28. 14
    13

    За пребития 85годишен дядо няма ли декларация??? Слеска публика за това сте много щото селенията в България се увеличава… Всеки селяк вижда себе си във вас… Срам за Пловдив сте .. . Дано някой разбие носа на ваше жълти дядки … И от тук нататък само надолу ви желая.. ай лайнариии … Няма купа няма колеж .. вечно на Коматево

    • 9
      4

      Имаше ли декрация за пребитите майки с деца в Сандански от циганската гей банда?

  29. 20
    10

    Никой не уважава плачещите и просещи проститутки .

      • 4
        5

        Супер си е Крушарски! Можете само да мечтаете за собственик като него!!

  30. 15
    12

    Господ да даде дълъг живот и сили на г-н Самуилов !
    Митко Христолов ще ви се стори като пионерче пред него !
    Само стойте и гледайте !

    • 5
      5

      То защото вие с Крушовия ще цъфнете. Тъй и тъпука смотан!

      • 6
        1

        Жива ли си ма?
        Мислех че сме те загубили !

  31. 21
    3

    защо никой от ботев не излезе днес поне да ни излъже защо отбора не игра защо клубния автобус 20 минути седя на магистралата защо се изложиха пред цяла българия пълен резил

    • 4
      3

      момченце блядки открадват крим от нас все едно Та същите и купата като са тормозели отбора и нашите са падали от говеда марули и морски медузи – последни мачове – каквато ти е историята такова ти е бъдещето…за финала психология на селско циганска блядска формация…

  32. 1
    7

    Bultras кви Боевисти се имате като той е от по големите – били и гледали а Участвахте ли ? Слабака локо е наравно с Гранде Ботев но с помощ от блядки – нашия труд на кино уж ги ебахме с/у берое морето и свинете…

  33. 11
    7

    ДОТУК ,ДОБРЕ ЛОКОТО Е С КУПАТА КОЯТО ДОСЕГА НЕ ПРИТЕЖАВАШЕ ,СЕГА Е ВРЕМЕ ДА СЕ ДОВЬРШИ СТАДИОНА И ЕТО СИГУРНИ 20 000 ГЛАСА ,ЧЕСТИТО НА ПЕЧЕЛИВШИТЕ!

  34. 15
    15

    Еййй няма такава паплач като жълтите селяни – “Гусин Самуилов, дайте някой лев за Копнежа, молим ви се! Ще ви се газим цял живот, ние заслужаваме, колко католишки свирки ви направихме досега и пак ще ви правим. И на вас, и на гусин Пеевски! Само дайте на нас Копнежа!”

    Жълти, нещастни гниди, това което ви се случи вчера бе напълно заслужено -вие сте най-селската и примитивна публика в България и си го получихте както подобава вчера – това ще го помните винаги! Но горе главата, след 100 години има-няма пак ще има такъв мач и тогава ще можете да се реванширате и да измиете срама от бездушието си по терена и по трибуните… а дотогава – жълта кочина, шалалаля, ооооо жълта кочина шалалаляляля!!!!

    • 7
      11

      Съжалявам, но няма да има такъв мач! До две максимум три години жълтата кочина няма да с ъ щ с т в у в а! След с нощния мач благодарение на любимеца на градското население на Пловдив ЛОКОМОТИВ, в който бе смачка н отбора на селата и изгрев бойските столипиновски цигани, започва разпада на ботевЪ! Сбогом жълти курви!

      • 5
        5

        Пич, Пловдив е жълто-черен. Ботев официално е Символ на Пловдив. Показахме ви в Бургас, сега в София.

  35. 4
    3

    Колега е на Мима Бибитката мъжа и. Какво разбираш от футбол, ве цървул. Да го тура на майка ти фостата, на баща ти в сраката!

  36. 12
    13

    Историяте се повтаря.
    15ти май 2004
    Локомотив шампион.
    Ботев Изпада.

    15ти май 2019
    Локомотив взима купата
    Самуилов се гаври с жълто-черната разпоретина и не и плаща лиценза за следващият сезон. Изпадане по селските дивизии.

    Амин

      • 5
        5

        На асфалта ли педи?! Ще го опипваш с меки и пухкави ръчички, нали!

  37. 8
    11

    И какво? Сега ще каже Самуилов еййй на тия хубави хора как да не им дам двайсе милиона да си имат стадион да биятжстарци на него да се друсат и повръщат. Почвам да строя утре…

  38. 13
    14

    Четя и се смея за пореден път!
    Не сме се били чули….Абе турчета нагли, имайте поне малко срам бе!Вчера освен, че ви надиграхме на терена, ви смазахме от викане по трибуните!Знам….тази болка е допълнителна.. По-малкото публика да ви убият ентусиазма още от началото на мача!Просто ви сипахме с големия черпак!И това не е някакво си дерби от шампионата…За това ще се говори мнооооого дълго за ваше съжаление!
    СБОГОМ КУРВИ!
    БЛАГОДАРИМ ЗА СПОМЕНИТЕ!

  39. 16
    6

    Само Ботееееев и да е жив и здрав собственика да издържа отбора, че комай нарочно некои, от злоба го нареждат…. Край тема тая злоба, ей… А тоя тренера… Мрън, Мрън.
    … Невероятна публика… Бравооо и догодина – Ботев – шампион…. и купата ще вземем!!!!

    • 3
      4

      Майка ти ли ще плаща! Повече от пеесе стинки за свирка няма как да и дам!

  40. 15
    16

    Самуилов,заминавай си ,
    стига лъжи !
    Явно не ти се дават пари

  41. 20
    6

    УДАРИХТЕ ДЪНОТО С ТИЯ ОБРЪЩЕНИЯ,АЙДЕ СЕГА СТРИГАНЕ НА ФУТБОЛИСТИТЕ А!

  42. 9
    14

    Самуилов га шъ дойдът крановите на Гомнежа?

  43. 15
    23

    Ей Самуилов, ей МЪРШО католическа. Измитай се веднага от Ботев докато не сме те грабнали.
    Приятели, докога ще търпим тази карикатура?!

  44. 10
    20

    Самуилов защо продаде мечтата на хиляди канари? Не си нашия човек и по-най бързия начин се измитай от Ботев

  45. 15
    21

    Много жлъч и отрова откъм планетата на маймуните .
    Завалиите като пикаят сигурно релса режат ,.
    Селянки , разберете, никой не ви е длъжен ,
    на НИКОЙ не му пука за наглото мучене.

    Апропо , ако съм на мястото на Самуилов веднага ви тегля
    една путкамайна и ви заебавам на село , няма да му давате наклон на кОра,
    гладници с гладниците , просещи като столипеновски мангали !

    • 8
      5

      Ама не си на ничие място. Щото си циганин и продваш дрога на едни неосъзнати деца на богати родители. На майка ти космясалата путка мирише на пор, щото си го отглежда вътре. Злобейте циганска сган. ЕВРЕИТЕ ви дадоха купата. жалко за младите жълто-черни момчета, които вярват и мачкат. ТЕРМИНАЛ 2 ги чака. Видяхте ли вчера колко често излитаха самолети? Пълни! С емигранти, които са загубили вяра. Че ще има стадион, че ще има честна игра, че ще има справедливо утре. ПУ да ви еба майката цуганска, страхлива.

      • 7
        6

        Я си еби майката клошарска !
        Стадион ли ?
        Стадион през крив макарон
        на Путкина Коледа !
        Притежавам отбора и АЗ решавам
        къде ще играете или дали изобщо
        да ви имана картата .
        Ако продължите със скимтенето ви изтривам !

      • 2
        2

        Тази дрога господина която използва е явно ниско качествена, много зле му се отразява! Такава се разпространява само в Изгрев бойс района на СТОЛИПИНОВО! Не си пазари от нея вече, момче! Ще те намерят скоро ритнал ибрика в джамията изгрев бойс! Слушай опитните!

    • 13
      4

      Лошо куче ли си или добра мастия няма значение, но че сте долна гей дружинка това е ясно- да вчера викахте Крушарски вън и олепихте града с неговия задраскан лик, а днес му ползвате безплатните автобуси и му бършете сълзите- долна демагогия, която ви е присъща на циганската ви дребна душица. Така както лизахте гъза на Жинипотоку, ядохте баклавата на Левент, облизахте следите от гумите на един престъпник, убиец и търговец на дрога, вие ли ще говорите за морал и право!

      • 2
        5

        Официално в редовете на армията от Лаута безбожнико, няма регистрирана педерастка група, така както групата на Жоро педераста(а може и ти да си от нея, напоследък и в източно православните свещеници се откриха такива изроди), силно изявения индивидоалист Тодор пакистанската КУРВА! Та в селските райони е силно разпространено това движение!

        • 2
          1

          Ние неофициално ма, ама Крушарски ни разкри още преди клипа на Горанката, дето беше при нас! Голям сладур е! Заради него много левскари ни подрепиха на финала в сетор В.

    • 3
      3

      Лошо куче, че те ако не са столипиновски цигани, щяха ли да основат фен клуб(Изгрев бойс) в центъра Столипиново? Жълти цигани и квадратни селски тиквочи, лапайте, но не повръщайте!

  46. 25
    12

    Всички злостни коментари по адрес на футболистите,треньори и г-н Самуилов са написани от мразещи Ботев.Целта е ясна.Ботевистите имат само един въпрос-Защо отбора игра без хъс и желание.

    • 16
      19

      игра колкото му позволи съперника, колега

  47. 21
    5

    За да КУПИШ един мач, първо трябва има кой да го ПРОДАДЕ! А щом има продавач, значи някой се е облажил яко. Кой е той? Самуилов, проведи разследване, защото наливаш пари в каца без дъно!!!

  48. 19
    26

    Няма по-прости фенове от тези на ботевъ, марш към Коматево индианци.

  49. 14
    31

    Всички продажници да бъдат незабавно изхвърлени от ВЕЛИКИЯ БОТЕВ.
    Католическата курва Самуилов вън!!!

    • 4
      5

      Мюсюлмани мразят католици…
      Нищо изненадващо…

    • 2
      6

      То великият Ботев го няма, а къде е! В Крумово кривоглави идиоти, при изключително много уважаваният ГОСПОДИН Д. ХРИСТОЛОВ!

  50. 13
    30

    Тошо, Кристияне, вибдате ли сега, изкараха ви и продажници?! А вие се натискате на село

  51. 16
    34

    Нагли жълти сиромаси без капчица достойнство. Не заслужавате никакво уважение. Само Локо!!!

  52. 17
    28

    Самуилов, ти продаде мача!! Вън католическа измет!!

  53. 33
    11

    През целия мач футболистите с играта си показваха че има нещо гнило в този мач.А когато излезеш да играеш предварително решен мач играта я няма.Нама го желанието няма я и борбата.А вчера всичко това го имаше в изобилие.Дали някой ще си признае,едва ли.

    • 20
      26

      А случайно да ти “щрака под капачето”, че играеш толкова, колкото ти позволява съперника?

      • 34
        10

        Ботев е поне 2 пъти по-добър и го е показвал. Имаме и много национали. Като качества и индивидуалности и като парична стойност на пазара Ботев струва много повече. И треньора ние по-добър от вашия. Те не играха.

        • 8
          15

          Имате хора разхождащи фланелките льольо..А в Националния вършат същото като вчера!!!
          Викат ги щото на сергията за продаване…А вчера наляха бетон в краката щото също като теб си мислят,че са по-добри от наште футболисти..А истината е такава-след 20 минути игра не могат да ходят,това говори и за подготовката и за ТРЕНЬОРА много!!!

        • 8
          12

          Играха толкова , колкото им позволиха носителите на Купата.
          Капиш ?
          Аре бЕгай сега да си лижеш раните !

        • 7
          5

          И е морален победител , хихихи ,
          старата песен на нов глас.

    • 19
      9

      Не разбрахте ли, че и шампионатът, и купата в България са предварително решени. Важи както за вчерашния мач, така и за нашия преди 2 години, също и за миналогодишния финал и за още много други…

      • 3
        8

        тогава защо закарахте 15 000 с подарени билети?

        • Аз лично отидох за да се види, че дори така сме много повече от вас. И не бях с купен билет, тия с купените билети май само вие ги бълнувате, но нали винаги трябва да си имате оправдания.

      • 1
        1

        Това е истината. И аз поддържам тази теза и я изказах на много места по форумите. Всичко се решава отгоре, задкулисно, само простите буферляци не проумяват това или някои по-умен ако се намери м/у тях го проумява ама никога няма да признае. Само те се помислиха че вече са световна класа отбор.

        • И да го проумяват, какво да кажат – подариха ни купата? И аз се надявах две години, че нашата не е била подарена, но след този финал ми отпаднаха всичките съмнения.

    • 13
      6

      …и да допълня, че футболистите не са виновни с повече от това, че играят в измислено първенство. Самуилов е виновен, до колкото “се вписва в обстановката”, но и той не е главния виновник…

  54. 17
    28

    Президентът на Славия Венци Стефанов се заяде с феновете на Ботев (Пд) след снощния загубен финал за Купата на България от вечния съперник Локомотив. Босът на “белите” се оплака, че е имало клетви по негов адрес от привърженици на жълто-черните, като дори са му се обаждали по телефона. Именно поради тази причина членът на Изпълкома на БФС е стискал палци за Локомотив във финала.

    “Нали видяхте какво се случи на финала за Купата. Локомотив вкара много красив гол. Още ли ще ме кълнат тези от Ботев Пловдив? Ще им кажа, че куче, което ме е лаело, винаги е побеснявало. Локомотив заслужено спечели”, избухна Венци Стефанов пред Спортал.

    • 7
      12

      Да де ,ама Венци е пич , а не коматевска путка.

  55. 20
    31

    Абе шабшали точно тези дето по-малко ви надвикаха цял мач,само дето бяхте 12 000 ,сектор г е пълен ,черно-белите бяха към 8 000 и ви надвикаха,а и да президента е сред феновете,а вие сте глупаци защото до онзи ден се кълняхте в Самуилов,не заслужавате и това ,което имате,защото сте ПРОСТИ СЕЛЯНИ ,МАРШ В СТРЯМА ДА ВДИГАТЕ КУПАТА,а забравих ,НЯМА КУПА !!!

    • 24
      7

      ахмак, нямаш ли работа след шествието с купата или да плюеш чуждия ти доставя по-голямо удоволствие? мизерници, кой сте надвикали? играчите след мача след като си тръгнахме

    • 18
      7

      Ето затова сте черно-бели – защото и на бялото можете да кажете черно – официалната статистика 15000 на 5500, обаче на манго му се виждат като 12000 на 8000.

  56. 23
    32

    Феновете на БотевЪ доказаха за пореден път, че нямат мъжество да загубят достойно!
    Тези индианци обвиниха собствения си отбор, че бил продал финала!!

    Тошо, виждаш ли в каква паплач се кълнеш!? Стой сега на село да те наричат продажник!

    • 20
      11

      Абе простако буферски никой никого не е обвинявал, просто хората видяха и си казват истината за разлика от малобройната ви сган която никога не имала това достойнство.

      • 13
        26

        Болката ще е по трайна ама се свиква

      • 16
        22

        много е жалко когато започваш да веждаш “истината” такава каквато ти се иска, а не каквато е.
        Чак изкараха и отбора си ПРОДАЖНИЦИ само и само да се опитат да помрасчат радоста на локомотивци. Вие сте жалки злобни човечета

        Локомотив ви надигра тотално. Прав е Венци – вие сте ревящи ГМО жени

        • 17
          7

          Оправи си граматиката първо. Неграмотнико.

    • 22
      10

      Никой не е обвинявал отбора. Дори и да е имало сделка, то тя не е сключена от футболистите, а от хората над тях.

  57. 15
    22

    Я млък, че ако се махне и този и ще правим БотевЪ 3

  58. 37
    12

    Аз не видях този мач да се игра. Нашите нито скачаха за първа, нито влизаха в единоборства, нито си изпотиха тениските.
    Да ви да майката футбалери- излезте и кажете че играхте ганкиното и се извинете пред феновете.

    Обаче вижте как тактично Самуила каза на феновете да се държим европейски и спокойно да гледаме мача. Демек да си направят врътката. Футбола в БГ се използва от правителството за точене на бюджета. Отклоняват пари и после влизат в джобовете на бившите агенти на ДС. Всичко е фалшиво от храната по магазините, до новините по телевизията та чак до футбола. Пълен ташак

    • 11
      15

      А видя ли при 30-тия гол в София защитниците на ЦСКА да скачат за топката при корнера?

      • 16
        4

        Ами да буфер прост това е конспирацията значи, микренските не скачаха при 3-я/третия не трийсетия както си писал/ за да може сбирщината ви да вземе лесно купата, май така излиза според мангалската ти логика.

      • 4
        10

        И тази ситуация изглежда доста съмнителна. Те никога няма да си признаят.

    • 16
      14

      Ами ние много добре знаем, че вие сте продажници, но в случая бяхте НАЕБАНИ тотално. Най ми хареса как Езе ебеше онзи лилипут … не му знам името

    • 7
      7

      Аз затва отдавна избягах от тая кретенска държава и не мисля да се връщам. Даже в отпуска не се прибирам. Само чета новините чат пат, че цигани пребили и/или ограбили българи еди къде си, шефовете не плащали на работниците мизерните заплати и т.н.

      • 8
        5

        И аз съм от 14 години вънка но ще се прибирам. Направих кинти и след 3 години се прибираме.

        • 5
          5

          Дано не решите да избягате пак след някоя година, като видите какво е тук…

      • 4
        4

        И ти ли миеш чинии?
        Защото за 14 години аз направих кинти тук , при семейството си.

        • 1
          1

          И колко си направил? Има няма 10-15 бона с които си си купил голф 4 и някакъв умрял хуавей.
          Изгонил си майка ти на село да и вземеш 40 годишната панелка. Ай лягай да спиш.

    • 6
      6

      Бития си е бит ,
      ебания си е ебан,
      останалото си го знаете,
      наблегнете на сополите и сълзите ,
      иначе купата си е в Пловдив при
      истинските майни

  59. 14
    11

    Първото мнение е на много депресиран помак, който не е успял да се внедри в града!
    Да тъй в пришълеца…

  60. 14
    20

    хахах. какво ЛЪЖЛИВО обръщение – за тях купите нямали значение.
    Затова ли още лижите гъза на Домуша за подарената купа през 2017, бе лъжци?!

    И НЕКА СЕ ЗНАЕ И ПОМНИ ЗАВИНАГИ – ЛОКОМОТИВ ПОБЕДИ БЕЗАПЕЛАЦИОННИ БОТЕВЪ 2011 в ДЕРБИТО НА ДЕРБИТАТА!!!!

  61. 25
    35

    Вие наистина не сте добре. Как се изброихте 15000?!Три пъти в повече!!! Освен сектор Б, този с лъвчето и А където имаше и неутрални и наши фенове не знаеха за какво са докарани на мача. Тотално надвикани и реално да сте били повече 2500 3000 макс,но за разлика от една част от вас визирам въпросните сектори ние бяхме истински обичащи отбора си.

    • 33
      11

      Излезна официалната статистика. Поне провери преди да се излагаш. 15000 ботевисти и 5500 локомотивци.

      • 15
        10

        Ама те били истински обичащи отбора си бе колега, това е разликата, т.е. може да са малко ама качествени. Абе мангал и буфер по гръб пада ли бе, кога ше си признае а? Никога.

    • 11
      19

      А пише ли колко от тези са с безплатни билети. А дали изобщо знаят, че са на мач?

      Локо ви надвикаха тотално

      • 13
        8

        Всъщност пише, че екскурзията на Локо била безплатна.

    • 21
      9

      Днес гледах мача по ТВ и бай мангал се чува около 3 мин за 90.Да ви имам надвикването.Радвайте се на купата и стига сте се занимавали с жълтите.Кой е отборът на Пловдив отдавна е ясно,а вчера просто истината лъсна по-брутално.

      • 7
        6

        ами то затова Господ ви наказа. Продължавайте да обиждате…

        на какво се радва само този …получовек

        • 14
          6

          Ами ще ти кажа…….. 19 пъти отпред и 12 пъти отзад. На майка ти. Те това е.

    • 4
      3

      Остави ги ,те нямат излизане от филма колко са милиони,
      виждаме ги на планетата на маймуните какви насрани лайна са.

  62. 16
    22

    Ако съм на Крушарски ще осъдя този освирепял от злоба жълт селяндур селяндур.
    Не мога да разбера как публиката на Локо допуска такива обиди от едни селяндури с безплатни билети

  63. 17
    20

    хаха. аз като ви казах, че този е само параван вие ме плюехте. Той няма НИЩО ОБЩО с БотевЪ и не иска да има! Даже на мача на беше!
    Ама вие точно такъв заслужавате защото сте много нагли!

    • 8
      6

      А вие си заслужавате пияния комик.
      Радвайте се на купата, че от сега на татък ви чакат само неприятни изненади!
      Честита победа!

Коментарите са затворени