Декларация

От ПФК “Локомотив Пловдив” 1926 АД

Относно: Възникналите проблеми, довели до прекъсване на футболната среща между отборите на ПФК “Локомотив Пловдив” и ПФК “ЦСКА-София”, проведена на 26.11.2017г. в град Пловдив

След като изгледа всички налични видеоматериали и след като направи свое вътрешно разследване, ръководството на ПФК “Локомотив Пловдив” ДЕКЛАРИРА:

ПФК Локомотив Пловдив като домакин на срещата е направил нужната организация за протичане на футболния двубой.

Не приема обвиненията на ПФК “ЦСКА-София”, че наши фенове са подстрекатели за нахлуването на пистата и създалото се по-късно сбиване.

Клубът не приема и думата “предизвикал” от факта, че ден преди срещата фенове на ЦСКА-София бяха обрисували оградата на стадион Локомотив с нецензурни думи по адрес на клуба ни (PlovdivDerby.com разгласи този случай>>>). В интерес на нормалното протичане на мача и да не се нагнетява обстановката преди него, не сме сезирали органите на реда и средствата за масова информация по случая.

В нормативните документи на Българския футболен съюз и Дисциплинарния правилник, думата “предизвикал” не носи санкции и наказание, а самото ДЕЯНИЕ.

Кой и как е разрешил феновете на ПФК “ЦСКА-София” да счупят предпазните ограждения и да нахлуят на пистата, това решава Дисциплинарната комисия към Българския футболен съюз.

12 КОМЕНТАРИ

  1. 4
    2

    Утре като ви Изплющят Камбуров и Райнов елате пишете по статиите жълтурци недоклатени;)))

  2. 3
    3

    Утре като ви Изплющят Камбуров и Райнов елате пишете по статиите жълтурци недоклатени;)

  3. 14
    9

    Битият си е бит,наказаният – наказан. Искам тишина и наведени глави

    • 4
      4

      Те като чупят вашия курник и базата някой ден друга песен ще кудкудякаш педал!

  4. 21

    Англичаните си направиха закон за футболното хулиганство, който си го изпълняват и въпроса е решен. Препишете го – въведете го и да има наказание и проблема е решен. Същото и с циганите. Трябват ни 2 нови затвора с цехове за производство да се самоиздържат и ….. пълнете ги.

  5. 12
    14

    ЗАЩО ЩЕ НАКАЗВАТ ЛОКОМОТИВ!?!?ВСИЧКИ ВИДЯХА КОЙ НАВЛЕЗЕ ПЪРВИ НА ПИСТАТА.БИЛИ ПРЕДИЗВИКАНИ!!!!????АМИ АКО ИЗЛЕЗНЕ СИЛЕН ВЯТЪР И ТЕ ПАК РЕШАТ ДА ВЛЕЗНАТ НА ПИСТАТА И КАЖАТ ЧЕ ВЯТЪРА Е ВИНОВЕН ПАК ЛИ ЩЕ ГИ ОПРАВДАЯТ?Е….АТИ И БФС-ТО И КОМИСИИ И ЧЕРВА НАВЪРЗАНИ….

    • 5
      2

      Асане,кой та подреди така бе?
      Не знам ма,то само анонимни педали,писна ми!

  6. 17
    4

    Докато хора, чупещи и рушащи чужда собственост, нападащи и биещи мирни възрастни фенове и жени и деца биват оправдавани от услужливи медии и журналисти с нелепото “те са били предизвикани”, държавата ще е Булгаристан, а нейните граждани ще бягат от нея. Скоро в Булгаристан ще остане само мафията и нейните подлоги!

  7. 19
    12

    Време е Локомотив да осъди БФС и неговите корумпирани и ПРИСТРАСТНИ комисии за пропуснати ползи и неравнопoставеност

    • 8
      7

      Ботев също, но в момента техните фенове се опитват да се правят на интересни по форумите май не ппмнят съвсем пресен слъчай в който техеб играч беше ударен а наказаха Ботев ама както е казал човека по-горе жживеем в Булгаристан

Коментарите са затворени