Фенове на ЦСКА тази нощ да нашарили с надписи външната ограда на стадион Локомотив в парк Лаута, видя репортер на PlovdivDerby.com. Наскоро въпросната външна стена бе боядисана, но след снощи тя отново е нашарена. По надписите личи, че по всяка вероятност отговорност за деянието имат фенове на ЦСКА от групировката Торсида Пловдив.

15 КОМЕНТАРИ

    • Кога и къде ще ни каже,абе смешка огледайте се малко кви сте вие Весо наркомана Боян илийчо кой ще се занимава с вас вие си обличате суитчерите ТП пред сектора защото ви е страх да се разходите из Пловдив с тях бахти комедията сте.Смелоста ви стига да драскате по стените с спрей

  1. 9
    8

    До лайното пищещо се Бултрас : Айде де , имате ни телефоните , звъннете , 18 години в Пловдив сме без загубен артикул или бой , жълтурите освен да лаете друго не можете ! Затва буферите са ви тъпкали толкова много

    • 5
      2

      Къв артикул бе смешник вие сте пет човека в Пловдив.На никой не сте интересни.Скоро малко се бяхте насрали в паша ти беше ли там да се оглеждаш като гърмян заек 😀 Смятай кви подчовеци сте пловдивчани да се дупят на шопски отбор вие сте топ селяните в нашия град

      • 2
        3

        Ми звънни ти бе мишок или ти ни нямаш телефоните 😀

      • 1
        1

        Точно пък в Паша сме ви ритали грозните жълти муцуни нееднократно бауш !!!!! Питай М., питай К., ако са мъже сте си кажат !!!!!!

  2. 8
    9

    Тъпи черно бели мастии, утре пак ще сте гости на лайнута! Ше ви сереме на путките

  3. 39
    6

    Крайно време е да се съберем с буферите и да изметем от нашият град всякакви групи на прасетата и говедата.Пловдив е само за фенове на Ботев, Локо,Марица и Спартак.

  4. 21
    15

    За толкова им стигат силите на тия отрепки да драскат по нощите. Да ги питам тия същите кво се случи на Лукойла след последния мач в София. Тогава май не бяха толкова смели.
    Мършата си остава мърша!

    • Палячо, много добре знаеш, че няма как да ни пипнете точно пък вие. 20 човека сте останали, половината от тях сте пълнеж !!!!!! Какъв Лукойл, какви приказки от 1001 цигански нощи, бе бауш столипиновски ?

  5. 28
    11

    Селска работа!
    Със сигурност ще ядат много бой!

Коментарите са затворени