Home Без категория Президентът на “Марица”: Ние не продаваме кебапчета в Шекер махала, като тримата...

    Президентът на “Марица”: Ние не продаваме кебапчета в Шекер махала, като тримата глупаци (АУДИО)

    1892
    9

    Преди две седмици наглед спокойната ситуация около футболния клуб Марица Пловдив, се разбърка. Причина затова стана пресконференция, дадена от предишното ръководство на “жълто-сините” в лицето на Петър Курдов, Евгени Курдов и адвокат Георги Иванов. Според тях участието на маричани във Втора лига е плод на документна измама, защото имало наложен запор на сметките на клуба, както и дългове към НАП.

    Същият ден президентът на Марица Христо Христов беше потърсен от Glas.bg за коментар. Той каза две кратки изречения, но с уверението, че на по-късен етап ще се срещне с репортер на медията.

    Освен, че се съгласи на пространно интервю, Христов ни показа и редица документи, като например справка от НАП към 13 октомври 2017 година от която е видно, че клубът няма задължения към държавата, както и справка от НАП за наличие на дългове към момента на издаване на лиценза за Втора лига. Изключително интересен е документът за сключен договор между “Efbet” и Марица Пловдив на стойност 6000 лв., които са преведени по личната сметка на Петър Курдов.

    Оказва се обратното – клубът, ръководен по онова време от Курдов-старши, има и натрупани задължения към НАП, като с лихвите сумата достига до около 15 000 лв.

    “Една инициатива, може да ви звучи несериозно, но сме поели футболният клуб – почваме да набираме средства за лечение на тримата глупаци, понеже мисля, че имат нужда от медицинска намеса”.

    “Искам да заявя следното нещо: инж. Ральо Ралев, Вовата Фатов, Тумби, Кесов… това са хора, които постоянно са покрай мен и заради които я има Марица. Много е важно да се отбележи, че тези хора никога не са продавали кебапчета в Шекер махала. Тези хора имат морал и достойнство и за тях основна цел е да го има футболен клуб Марица.

    За в бъдеще изявления ще давам само аз – Христо Христов – и ще отговаряме само на въпроси на официални лица или официални служби. Относно изявлението на разни хора, които аз ще нарека тримата глупаци, бих искал да кажа следното: ПФК Марица получи лиценз за учасите в “Б“ група (сега Втора лига – б.р.) без да има задължение към НАП”.

    ЦЯЛОТО ЕМОЦИОНАЛНО, ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ИНТЕРЕСНО И ПИПЕРЛИВО, А НА МОМЕНТИ ДОРИ И ХАПЛИВО ИНТЕРВЮ НА ХРИСТО ХРИСТОВ, ЧУЙТЕ В ПРИКАЧЕНИЯ ФАЙЛ!

     

    9 КОМЕНТАРИ

    1. Samo zaradi onq bokluk Ralio Ralev e jiv otborut na Marica da znaete da mu umre semeistvoto v muki da mu umre 😛

    2. Темата е за Маричката, спрете с простотиите. За Ботев и за буферите си има други теми.За фамилията Курдови се е изписало доста.Ни единия, ни другия не стават, ама и не мирясват. В Марица нямат пари и за това трудно ще оцелеят в професионалния футбол. И все пак като пловдивчани да им пожелаем добри дни и повече победи.

      • Тогава кажи на майка ти да си премести стоянката по на изток по околовръстното, въшлив циганино!

    3. 5
      8

      Така се отговаря на обвинения – с документи, за да се види всичко черно на бяло, а не като нашия Палийски и кликата около него – само приказки и обещания. Ето хората и стадиона ще си лицензират за няколко месеца, а Колежа нашите сигурно от неудобство заобикалят Колежа от към лаута. 🙁

      • 5
        4

        Ти от коя клика си бе маскиран буфер.
        Ботевистите се информират и обсъждат темите за Колежа там кадето трябва,
        а ти иди при Крушарски да ти обясни.
        Тук е тема за Марица

        • 1
          1

          И какво пише в темите за Колежа – Ачо обещава от утре почва да строи, след половин година пак, сега на коледния банкет с клуб 500 пак ще обещаят напролет да строим и така вече трета година. Докога ще вярваме на обещания, а реално нищо не се случва?

      • 2
        1

        От цялата написана глупост, единственото черно на бяло, е клубната ти преналежност !!!

        • 2
          2

          А кое е истината тогава – стадиона се строи и клуба цъфти, благодарение на мениджърските умения на сълзата, божо, мамата и т.н. екземпляри? Добре че Самуилов дава някакви пари и отбора играе що годе приличен футбол иначе отдавна да им е лъснал задника.

    Коментарите са затворени