Кирил Котев вече не е футболист на Локомотив Пловдив. Ето, какво заяви той пред колегите от Plovdiv24.bg, потвърждавайки сам информацията, която написахме преди 2 седмици.

“Бяхме се разбрали с Локомотив, имах тяхното уверение, че ще поиграя още една година. Такова беше и моето желание. Но не знам защо решиха друго. Разбирам ги, те са с правото си и не ми дължат обяснение. Но можеха да го направят малко по-рано – например, когато свърши сезонът, а не в последния момент”.

“Разбирам тяхното желание, че искат да подмладят отбора. Осъзнавам, че вече не съм първа младост, но все пак щеше да е коректно да ми го кажат навреме”.

“Все още не зная къде ще продължа кариерата си, но съм категоричен, че искам да поиграя още малко футбол”.

Кирил Котев бе попитан и за парите, които има да получава в Локомотив:

“Все пак съм си ги изработил. Клубът дължи пари не само на мен, а на всички футболисти. Последната заплата, която взех, беше за януари”.

23 КОМЕНТАРИ

 1. 10
  3

  Меси, Роналдо, Рамос и Неймар пътуват към Лаута с новия самолет дето го купих ония ден! Ще има да хвърчи перушина……

  • 2
   7

   Буфон, Тоти, Пирло,и Ибрахимович пристигат с подарения рейсТемса, на базата в село Коматево, щото само старецът Минев не стигал.Трябвало им още стари, но можещи футболисти за пробив в ЛЕ.

 2. 9
  15

  Благодарим на Котев, но вече е на години, и е време да отстъпи мястото си на млади и надъхани момчета, които достойно да защитават емблемата на отбора на Пловдив.

  • 13
   6

   Hahahhahahahaaahaahaha
   Аахахахаахахааахаааахааха
   “Емблемата на отбора на Пловдив “?????
   ХАХАХАААХААХХАААХАААХААХАХАХ
   АБЕ ЖАЛЪК КОМПЛЕКСИРАН ЦИГАНИН
   НИКОГА ПРЕЗ ЖАЛКОТО СИ СЪЩЕСТВУВАНЕ НЕ СТЕ ИМАЛИ НИЩО ОБЩО С ПЛОВДИЕ !!!!!!!!
   ВИНАГИ СТЕ БИЛИ СРАМ И ПОЗОР ЗА СВЕЩЕННОТО ИМЕ НА ГРАДА НИ !!!!
   ВРЕМЕ Е КРУШАТА ДА ВИ ЗАКАР ТАМ КЪДЕТО ВИ Е МЕСТЕНЦЕ ТО ШИЗОФРЕНИЦИ МАЛОУМНИ .

 3. 11
  18

  НАЛИ АЗ ОСТАВАМ ДА НАКАЗВАМ ПАК ЖЪЛТИТЕ КУРВИЧКИ ЧЕ ПОСЛЕДНИЯ ПЪТ КАТО ИМ Е ЗАБИХ ОТ ВОЛЕ И БЯХА ИЗЦАПАНИ ОТЗАД ДЪЛГО ВРЕМЕ 🙂

 4. 15
  3

  ВЕЛИКАН !!!!!!
  ВЕЛИК ВЕЛИКАН !!!
  ДОЖИВОТЕН БОС !!!!!

 5. 15
  8

  Котев, вземай и другите старчоци с теб!~ За какво ни са?!
  Айде малко чистка, че не сте за гледане.. импиратори, звезди..
  Едни жълтъци ни задминаха и ще играят в Европа, пък ние ганкиното.
  Срамота!

 6. 17
  3

  Искам да задам няколко въпроса на Бонев. Според Крушарски той и Цветков се занимават с трансферите и всичко свързано с отбора .Добре! Тогава съгласен ли е Бонев, Котев да бъде освободен ?Ако е така, защо сега се казва на футболиста? Излезе информация, че е желан от Черно море, но той е останал верен на Локото!!!! Защо се постъпва по нечестен начин с истински верните на чернобялата идея? Самият Котев го потвърди, че е изненадан от отстраняването му. И така, Бонев! Отговори!!!Така ли трябва да се прави с верни играчи на Локото? Ами с Бащата, или пак ще замълчиш и ще говориш за общи никому ненужни приказки ????

  • 4
   5

   Откога Котев е верен играч? Ако не беше на 100 години досега да се е махнал,винаги е бягал първи нещо ви е къса паметта

  • 10
   1

   Кои сте Вие, че да ми държите сметка , бе?
   Оф, като се сетя за оня чифт гуменки и ми идва да …
   Де.ба Ваш`та мама

 7. 16
  6

  Спокойно братя цигани, лаутоамериканците от Столипиново са напът, стягат каруците и идват, и пак ще газим! Само трябва да намеря пари да им взема по едни гуменки от мол-а…

 8. 10
  25

  Шибах жълтите педали с Локо искам да ги шибам и със следващия ми отбор .

 9. 19
  6

  Никой не иска при циганите. Никой не иска да работи без пари. С голи обещания не можеш да си купиш хляб в магазина или дори линийка в някоя чалготека. КУРшоооо, плащай.

 10. 35
  5

  Така се постъпва с истинските локомотивци- ЕДО, БАЩАТА, КОТЕВ,КАРАГЕРЕН… Дават всичко от себе си за чернобялата идея и накрая ЛЪЖИ, ИНТРИГИ, БЕЗПАРИЧИЕ И ШУТА…. ЗАЩО????

 11. 37
  11

  МНОГО ЗНАЕХТЕ ДА ЗЛОБЕЕТЕ ИСКАХТЕ ДА НИ ЗАКРИВАТ АМА МАЙ КРЮШО ВАС ВИ КАЧИ НА ШЕЙНАТА АЙДЕ ЧЕ ДНЕС ЩЕ ДАВАТ ЗАПЛАТИ АМА МАЙ ДРУГ ПЪТ

Коментарите са затворени