Празненствата на феновете на Ботев Пловдив и клуба след спечелената Купа на България започнаха. Няколкостотин фена на канарчетата и футболистите си спретнаха як купон на Пеещите фонтани.

Утре празненствата ще продължат. Очаква се Ботев Пловдив да обяви, как точно ще преминат те, но по всяка вероятност футболистите ще посетят знакови места в града с открит рейс.

10 КОМЕНТАРИ

  1. 20
    1

    Купата наша ли е наша а сега буфери устичката по затворена да няма АКО ВНЕЯ

  2. 34
    3

    Дори и като губите – се държите като мангали, буфери. А после защо цяла България ви посреща с възгласа „Цигани“! Вярно, имаше единици от вашите, които ни поздравиха, но като цяло се доказахте, че сте долна комплексирана и завистлива пасмина. Но така е – колелото се върти – сега е време да поемете жълто-черния боздуган, много ви знаеха мръсните устички. Къде е Крюшо да ви плати заплатите и да ви даде Купата? А третото място къде е? А ЛЕ? Кур за мангалите от Столипиново!

    • 3
      40

      Каква купа ве лайнар зализания ви даде мача…ПОРНО СЕ ВИКА ТОВА ВИЕ ЩЕ ИМ ЛЯГАТЕ ПАК 20 ГОДИНИ КАЛЪФ;))

      • 36
        1

        Като ти гледам часът в който си писал явно не можеш да заспиш.КУПАТА е в Пловдив а вие се давете в злоба.

  3. 51
    1

    Благодаря Ви от сьрце момчета, раздадожте се и заслужихте победата ,Благодаря Ви че успях да изпитам тази радост ,Големи сте!БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИТЕ ФЕНОВЕ БЯХМЕ ЕДНО ЦЯЛО С ОТБОРА И УСПЯХМЕ!

    • 42
      8

      Пълен! Ние нали сме си в ЛЕ там ще наказваме!

    • Ботев няма нищо общо с цирка! Виж Локото е друго нещо – цирка го страяха едно време на Лаута и последния път там си и остана завинаги! Цирк Лаута завинаги!

Коментарите са затворени