Футболистите на Ботев Пловдив вече празнува с фенове. Играчите пристигнаха пред Колежа със специално нает открит автобус и пременени със специални фланелки с надпис “Ботев я прегърна”. От стадион Христо Ботев рейсът ще се отправи към Община Пловдив, където ще са същинските празненства.

https://youtu.be/FjLGanrSGHk

18 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    5

    Ава ей жълтяги и малко по спретнато……само да чуя да ми давате интервюта с тоя селски акцент жа ва прата веднага по селата ба да вейба.

  2. 13
    2

    А ва щом Купътъ нее в Кюстиндил дъ утивъми и нее там дъ играм ва. Жъ приместим скелиту “Бъзикъ” там и гутову. Аз жъ гу зъкаръм ду там с кинкирикъ! Детоо Купътъ, там жъ сми и нее!

  3. 20
    2

    Емо Наков ми се обади и ми каза, че ако му обера черешите от градината ще ми покаже снимка на шампионската купа! А пък ако му духам ми обеща да ми я покаже на живо!

  4. 20
    8

    Дейба ваща мама циганска дейба , до болница ме докарахте , а жълтите ся са радват пък ние се молим да бият шута на ЧОРБАТА , да си еба майката нещастна …….

  5. 11
    29

    5000-6000 души отишли на финал. Закривайййййй хахахаха. Беласица има повече фенове от жълтите циганета бухахахаах

      • 3
        7

        ЖЪЛТЪК ШАМПИОНИ КОГА-ПОДАРЕНА КУПА ВСЕКИ МОЖЕ ДА Я ВЗЕМЕ…НЕЩАСТНИЦИ ШЕСТВИЕ НИЩО ОБЩО С НАШЕТО НЯМА ВИЕ СТЕ ЦИРК КАНАРСКИ ВЕ:)))

  6. 9
    35

    100 циганина и кабрио-чавдар хахахах дейба ваща мама циганска жълта

    • 33
      6

      Манго, докато вървеше това видео видя ли края на шествието? От злоба не спряхте да пишете глупости, от 10000 на стадиона ни изкарахте 300, сега пък 100! Много завист, много злоба , абе циганска работа!

    • 19
      5

      Мри в лайната си гнусен помак! Нека ти е тежко! Сън не те хваща и така ще е до края на мизерното ти съществуване!

    • 11
      3

      Мри в лайната си гнусен помак! Нека ти е тежко! Сън не те хваща и така ще е до края на мизерното ти съществуване!

  7. 5
    27

    На Вияна кои некадърен фризьор му изсипа перхидрол на главата ? Прилича на Купа сега, ще му викаме Вияна-Купата, че с този прякор Нокът не е за никъде. Тази жълта коса после с какъв кеф ще я стрижат в Комаево като го разкрият колко е мързелив и се скатава.

    • 9
      2

      На Вияна му дреме на…. А, ти ЦИГАНИНО, ами в катуна се върни обратно и ТИХО!

  8. 8
    29

    Защо нямаше транспаранти „Кур за БФС“ на мача ?
    Защото знаехте че БФС ще ви подари купата.

  9. 9
    25

    Те празнуват, ама всеки в собственото си село.

  10. 35
    4

    Мляскам бахур с лютеница и цъкам с език-да съй пумияра нещастен съм,как можах да стана от Локо кн?

    • 12
      3

      Всички знаят, че се пукате от злоба и завист, което е нормално за циганското ви потекло. Поне не пишете глупости в темите за гранда, че ставате още по смешни. Д’йеба ваш’та мама гладна- циганска! Молете се само, на пияния чичка да не му писне да си дава парите на вятъра, че тогава ще отидете там където ви е мястото, там където и преминала 2/3-ти от жалката ви измислена история и от където ви извадиха без да сте си го заслужили – ТАКА НАРЕЧЕНАТА ВЕЧЕ ВТОРА ЛИГА!!!!

  11. 29
    9

    Жълтурите празнуват. Аз право си режа вените!

Коментарите са затворени