Жълто-черната част от Пловдив ще се събере тази вечер на Пеещите фонтани, съобщи за PlovdivDerby.com един от лидерите на агитката на Ботев Божидар Божилов. “Вероятно футболистите ще дойдат за малко при нас. Утре ще са големите празненства из града”, сподели той.

Фенове на канарчетата са запазили цялото заведение, което се намира до Пеещите фонтани и се очаква да празнуват там цяла нощ.

8 КОМЕНТАРИ

  1. 11
    3

    Черно-белите манафи нещо вяло църкат, ако се постараят повече Домуз ага, ще им даде някой рязан кремвирш 🙂

  2. 20
    5

    Поздравления за спечелената купа, мога да кажа напълно заслужено. Вижда се, че играете като отбор, не сте постоянни, но това е нормално с оглед на качествата на повечето от футболистите във вашия отбор, но пък играят със сърце тези момчета. Нека запазим добрия тон между феновете на двата отбора, все пак сте спечелили купата, която я взеха и Берое и Черно Море и закритият ЦСКА, така че не сте направили кой знае какъв подвиг – все пак този турнир си е и отчасти късмет, в един мач всичко е възможно. Успех в евротурнирите, това бе един добър урок и за нашите футболисти (визирам Локомотив), които играха на приливи и отливи през целия сезон според тяхното настроение, въпреки безспорните им качества, че отборния дух във футбола е по-важен от индивидуалния талант и финансовите възможности на отборите. САМО ЛОКО!

  3. 32
    3

    Една спечелена купа донесе неочаквано голям проблем на болниците в града. Останаха без линейки. Всички летят към Столипиново. Имало епидемия от инфаркти и сърдечни удари.

  4. 5
    51

    То това е турско заведение. Нормално

Коментарите са затворени