Един от финансовите благодетели на Марица Христо Николов обяви пред football24.bg, че има само един шанс отборът евентуално да приеме покана за Втора лига.

Това е тимът да получи сравнително рано подобно предложение, за да може да си организира нещата и разбира се преди това подобно нещо да се реши на общо събрание.

“По принцип ние обявихме пред момчетата, че ако финишират първи, тогава няма да ги спираме да играят във Втора лига и ще ги подкрепим. Сега обаче ситуацията е коренно различна, защото нещата не зависят от нас. Не можем да коментираме хипотетично какво точно би станало при една покана за Втора лига, защото първо, че от Загорец още не са казали, дали ще се възползват от промоцията си или не, а второ – подобна покана трябва да дойде в много ранен етап, за да може да се реагира”, обяви той пред нашата медия.

“В понеделник ни предстои общо събрание и на него ще бъдат решавани доста важни въпроси. Честно да ви кажа не мога още да кажа нищо, дали отборът ще играе във Втора лига, ако получи покана. Мога обаче да заявя, че ако подобна покана дойде в един ранен етап, за да бъде премислена и обсъдена между ръководните фактори на клуба, тогава може да се случи всичко. Ако обаче една такава покана дойде 15 дни преди началото на сезона, тогава няма шанс да реагираме”.

2 КОМЕНТАРИ

  1. Ицо да каже не само “нямаме пари за Втора лига” а и да отговори на няколко въпроса в понеделник на събранието.
    1. Защо от 260-270 деца през миналата година в школата останаха около 120 от тях ?
    2. Кой даде акъл да се увеличат таксите от 30лв. на 50лв (това е причината на драстичното намаление на децата)?
    3.Защо не се плащат заплатите на треньорите в школата и за колко месеца не е?
    4. Защо терена е в окаяно състояние ,нали се хвалеше че има нова поливна система или и работниците напуснаха защото им се плаща редовно?
    Там ще бъда и ще му задам и още въпроси , но това са най-важните за които да се подготви.

  2. Кажи го направо -“Нямаме пари за Втора лига”. Всичко друго е бля- бля.

Коментарите са затворени