Много фенове на Ботев Пловдив се запътиха от рано рано към столицата. Макар че финалът с Лудогорец е час в 18:30 часа има привърженици, които вече са в близост до София. Снимки от пътуването на феновете обикалят от няколко часа социалните мрежи. Има и такива фенове на жълто-черните, които пристигнаха в София още вчера.

20 КОМЕНТАРИ

  1. 4
    8

    жа знайти днеска жа имаме супер яка хореография да го ейба тарторите казаха че ще се раздадът акордеони за първия съдийски сигнал и жа ги разпъваме като по селските събори а лично и Атанас Стоев ще е в агитката със слънчевите очила и ще дава тон отпред на вишката как трябва цялата агитка да разтягаме яко акордеоните абе уникално жа бъди ва в София жа ахнат като ни дзърнат колко яки сме

  2. 11
    6

    Ако случайно вземем купата циганите от локу ще умрат от яд и ще има нужда от много линейки

    • 4
      4

      Ни са хаби ва няма да я вземем ба……иначе щеше да е убаво да я вземем че в нея щях да си права сутрин попарка ва да гоейба.

  3. 13
    15

    И да знаете – каруците са забранени по магистралата

  4. 32
    9

    Мръсните цигани си ядат калните нокти от яд, че БОТЕВ е на финал.

  5. 6
    22

    ари ваа от диека жа тръгваме вааа нали екскурзия има с москвичи дванайсетаци да го ейба нали сме си 12-ки затова всички трябва да сме само с яки москвичи дванайсетаци пълни с абитуриенти и да броим до 12 по пътя да ва ейба вааа някой от тарторите може да го наебем 12 пъти за щастие за да ни върви на финала и да бием вааа ай коняриии

    • 5
      9

      Ава само ний Стрямналий знаем кво я йекшън ва…..жа довадаме с москвичи 12-ки ама дефорсирани ва и на задното стъкло лайняно-жълто кученце да поклаща главичка а пък от задната броня сме опънали по един антистатик……..и жа им вземем акъла на шопите ба да гоейба.

  6. 10
    24

    Ха,бахти помашката гей дружина събрали ги от къра,квадратни муцуни ще ги водят да видят столицата! И да не стъпвате на релсите,че удря ток селяци!

  7. 46
    6

    Каквато и омраза да има между нас вие извървяхте много труден път стискам палци за вас!Успех Жълтури!

  8. 31
    5

    Da Napalnim Nacionalnia stadion tazi vecher i I da Praznuvame s Kupata I z Nostna Sofia
    Da Pokazem na Cila Balgaria kolko Obichame Botev Plovdiv.

    • 21
      3

      Tova e final Za Kupata I vsicki triabva da podkrepiat BOTEV
      ZAstoto to va e mnogo trud ,A truda na Futbolistite triabva da se uvazava

Коментарите са затворени