Днешното домакинство на Локомотив (Пловдив) дава добра възможност на ЦСКА-София да продължи впечатляващото си представяне в плейофите на Първа лига и да дръпне с 6 точки пред Левски в битката за второто място. “Червените” са отборът с най-голям актив след края на редовния сезон и са амбицирани да постигнат нова победа. В същото време “смърфовете” са в приповдигнато настроение след ценния успех над Левски в предишния кръг и до последно ще се борят за 4-ото място с Дунав и Черно море.

Двубоят днес ще е последен за ЦСКА-София на “Българска армия” през сезона. Тимът има най-добрата защита в първенството, но прави много пропуски в нападение и тази тенденция не престава въпреки видимото подобрение във формата на Фернандо Каранга. Бразилецът определено загатна, че притежава сериозен потенциал и на него може да се разчита. Той ще води атаката на отбора и днес, а зад него ще действат Кирил Десподов, Арсенио Нунеш и Кевин Меркадо, който също започна да печели доверието на Стамен Белчев. Станислав Манолев вероятно ще бъде съхранен, защото при евентуален жълт картон ще пропусне дербито с Лудогорец. Неговото място като десен бек ще заеме Александър Дюлгеров. Поради същата причина на пейката се очаква да останат Густаво Кулма и Петрус Бумал.

В състава на Локо (Пд) наказани са Иван Горанов и Димитър Велковски, а Дани Кики може да получи почивка. В защитата ще се появи юношата на ЦСКА Павел Виданов. След наказание в групата се завръща ветеранът Ванчо Траянов. Старши треньорът Воин Войнов се надява звездата Мартин Камбуров да прояви головия си нюх и срещу “армейците”, след като преди седмица наказа Левски.

През есента пловдивските “железничари” спечелиха на “Армията” с 1:0, но сега едва ли ще успеят да повторят успеха си, защото съперникът им е в отлична форма, а и тимът от “Лаута” по-скоро ще мисли за следващите два мача срещу преките конкуренти Черно море и Дунав.

9 КОМЕНТАРИ

  1. 3
    7

    Не! Ловчанлии в момента са в подем, а и там определено не играем сполучливо! Ще паднем с поне 2-3 гола разлика!
    По-важно е да победим в следващите 3 мача. Имаме две поредни домакинства, а накрая гостуваме в Разград, където вече ще са във ваканция!

    • 2
      1

      Вие всъщност редовно се хващате за палците 20 години срещу литекс жълтък:))

  2. 13
    9

    “Локо”може да открадне от “Армията”само желязо за “Белканто”,нищо друго!

    • 3
      5

      Желязо крадат единствено жълто-черните селяни от Коматево! Това не е просто фенска обида а факт, който се случи на акцията за почистване на строежа! Тогава точното име на акцията трябваше да е ” да откраднем всичко, което е останало на строежа”!

      • 2
        2

        Така,така…….когато уличихте Наско Узунов за кражби започнахте ли кампания против него под мотото “ВЪН КРАДЕЦ”!Истина или не?Между другото……преди доста години на “Лаута”имаше котел за парно.Кой го открадна?Влече ви кражбста на “джилязу” и това е!!!Ген , майна,ген!

        • Само вие крадети шоколади по супермаркетите

  3. 10
    16

    Шибаме наред, чорби и жълти курви, а кражбите са приоритет на едни цигани облечени в жълто!!!!!!!!!!!!!

    • 6
      3

      шибат майка ти на магистралата – иди я виж с разпран гъз лежи в канавката.

  4. 10
    9

    С тоя чорбарски съдя много трудно но не невъзможно

Коментарите са затворени