Скъпи приятели,
след 10 дни ни предстои най- важното изпитание за сезона, а именно финал за Купата на България. На стадион “Васил Левски” Ботев Пловдив ще премери сили с отбора на Лудогорец. Датата е 24 май, а началният час е 18:30. Освен битката на терена има и друга, която трябва да спечелим- тази по трибуните. Едва ли някой мисли, че можем да повлияем на футболистите на Лудогорец, които безспорно имат опит от мачовете си на едни от най- негостоприемните стадиони в Европа, но бъдете сигурни, че можем да дадем крила на нашите играчи. Именно това ще бъде нашата работа. Още от началния сигнал те трябва да осъзнаят, че влизат в битка за всяко късче от терена, за всеки сантиметър, за всяка топка и отстъпване назад няма, защото зад тях сме ние. Не са били един или два случаите, в които именно ние сме печелили мачове от трибуните.
Сектор “Б” е мястото, където ще бъде разположено сърцето на нашата публика. Сектор “Б” трябва да бъде епицентърът на жълто- черната мощ. И нека на 24.05., когато цяла България е вперила очи в нас, покажем на всички какво е подкрепа, какво е себераздаване, какво е любов и страст!
Ако искаш да бъдеш повече от обикновен зрител в този мач, ако искаш да бъдеш участник в него- бъди там, бъди в сектор Б, бъди дванадесетия играч на Ботев Пловдив!

Билети може да закупите от магазина на КПБП, който се намира на ул. “Нестор Иванов” 1 или от базата в Коматево преди утрешния мач с Берое. Пропуските са на стойност 10 лв.

16 КОМЕНТАРИ

  1. 4
    4

    Ава кък да довадаме на 24 като по туй време кърската работа пръщи и са пука….жа на викате кът вземем купата и първото мачле е с ония австрийците от група Ъ ба да вейба.

  2. 12
    23

    Мангали тръгвай те ,че с каруците ви чака 10 дена път с магарета. Ще бъде голя смях 4000 мангалчета на 40 000 стадион като почнат да сканират -Ботяф ботяф ботяф ади ботяф хахахах

    • 17
      8

      Не знам кои са мангали, но ти си неграмотен! Марш в училище!

  3. 7
    7

    Един-единствен удобен случай струва хиляда магии .

  4. 8
    6

    Молени Потки не еВем !

    Ама кюндарите си молят офците да ги последват в резила .

    • Истинският Ботев е в Крумово бе жълт педал!

  5. 31
    4

    Циганите от “ЛАЙНУТА ГЕЙС”, мира нямате!

  6. 6
    29

    Нахлувам на терена и стрижа представителите на БФС. Да го духат чужденците от Лудогорец, никаква Купа не им се полага. Лично ще я взема Купата и с каруцата е карам право в Стряма.

    Слагаме Купата в кръчмата в Стряма и 3 дена пием и се веселим.
    Ачу плаче до Купата от радост, Чико прегръща Купата. Фенове носят дамаджани с люта ракия.
    ЯЯ Меледже танцува на масата от кеф. На Косоко пък кметът на Стряма му дава грамота за почетен селянин на Стряма.
    Вияна си събул цървулите и бос с гноясали нокти пее песен за Шампионската Лига.
    Молива разказва как Колежа ще е най-модерният стадион в Европа и го почват другия петък.
    Следващата Купа след 150 години, а Лудогорец ще дъвчат калъфката.

    • 19
      2

      Повечето хора страдат от простотията си или комплекса, ти-и от двете.

      • От високото не можах да те видя,най-малко да те чуя! Какво каза?

Коментарите са затворени