Талант номер 1 в школата на Ботев Пловдив Крис Добрев е близо до подпис с мениджър номер 1 у нас Лъчо Танев, научи PlovdivDerby.com. Днес се появиха информации, че Румен Чандъров е на път да привлече таланта в школата на Септември, но според близки до играча такива разговори не са водени. В момента Крис се намира в болница в Барселона, където бе опериран и от коляното му бе извадено огромно парче, което застрашаваше здравето му. Още снощи ви информирахме, че Добрев ще се възстановя около месец след интервенцията извършена му в Барселона. През този месец се очаква да стане ясно и бъдещето на играча и родителите му да решат, дали да поверят делата на футболиста в ръцете на Лъчо Танев.

14 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    4

    Нали искал да се върне в Ботевъ Чандъров прави ви за смях…

  2. 2
    2

    Притеснявам се че Чандъров вече е взел подписа на Крис. Той живее в Барселона и има там много контакти. Освен това кой е спонсорирал лечението и операцията на Крис при най-добрия хирург в Испания ? Ако това стане ясно ще има и яснота около апетитите на Чандъров към Крис.
    Сдружението трябва да излезе с позиция и разяснения по въпроса.

  3. 6
    11

    Опитват се отвсякъде да разбият школата. Не е само от Септември. Всички школи искат да вземат деца и както и някой от младите треньори в школата. И това е съвсем нормално защото школата е най-добрата в България, но моментната обстановка е такава, че отива към затриване. А на работници,персонал и треньори не е плащано 3 месеца…..

  4. 7
    6

    Помака Румен Чандъров се опитва да разбие цялата школа на Ботев, като по този начин иска да си начеше смешното его. Само че този помак не си дава сметка, че каквото и да направи никога смешното му тимче Септември няма да стане Ботев. Защото ако не беше Ботев, този селяк никой никога и по никакъв начин нямаше да е чувал за него. Заслужава феновете на БОтев да отидат в драгалевци и да му изорат теренчето и смешната базичка в село герман.

  5. 7
    5

    Ako si mislite che e samo toi potencialen beglec, mnogo se lujete. Proverete dobre, imam informaciq za oshte nqkolko talanta koito sa trugnali v posoka septemvri, 100% go znam ot roditeli. A razbiram che i treniori iskat da bqgat, neshtata sa mnogo zle v shkolata, neka Paliiski da kaje zashto se sluchva tova, da ne ni zamazvat ochite s finala i t.n., neshtata ne otivat na dobre.

    • 6
      3

      Нека шефчето на школата Трифон Пачев да каже защо е такова положението.

  6. 7
    7

    Румен Чандъров и смешната му школичка заслужават публичен линч! Помак!

  7. 4
    15

    Отивай на Лаута момче. Зарежи ги тия селяни от Коматево.

  8. 22
    1

    Обикновенно, когато на тази възраст се заговори за мениджъри, транфери и звезди накрая нищо не се получава! Не се поддавай , момче, на такива акули, мисли само за футбол и за нищо друго! За другото има много време.

  9. 14
    5

    Румен Чандъров се опитва да открадне от Ботев Крис Добрев по най-грозния начин! Феновете да се вдигат на бунт срещу тоя помак, който се опитва да разбие цялата школа!

    • 1
      1

      Точно обратното,Чандъров е заявил пред ръководството на Ботев че може да разчитат на футболисти от Септември и ДИТ от всички възрастови групи всичко друго е измислици

Коментарите са затворени