Бразилският бранител Рафал ще се върне в Ботев Пловдив за новия сезон. Кариоката вече е напълно възстановен след операциите, които прекара и е готов за игра. Николай Киров – Белия е решил да покани защитника отново при канарчетата.
Междувременно Иво Димов, който докара в Ботев Рафаел, Бризола, Жоао Пауло и Вияна вече е готов с нови футболисти, които да предложи на жълто-черните за лятната селекция.
Пламен Димов трябва да се откаже от дължими суми по заплати, ако иска да получи жълта карта за Ботев, разясняват пред Марица знаещи. От казахстанския клуб пратили писмо до 26-годишния бранител, цъфнал изненадващо в Коматево, с подобно искане. Алтай не е съгласен да пусне Димов, ако той не потвърди отказа си от дължимите суми. Това е и причина вече два месеца и половина той да не бъде картотекиран в Ботев.

В пловдивския клуб чакат решение от ФИФА и УЕФА за служебно картотекиране на Пламен. Жълто-черните го привлякоха, след като той скъса едностранно договора си с втородивизионния казахстански клуб. Канарите се обвързаха с него до 30 юни, като в контракта има клауза за удължаването му с 2 години. Към момента Димов продължава да се готви ежедневно с отбора, но няма право да играе в официални срещи.

„Надяваме се, че ще може да разчитаме на Пламен Димов в оставащите изключително важни срещи до края на сезона. Ще ни е необходим за тези мачове. Той е прекратил договора си с  Алтай по вина на клуба преди затварянето на трансферния прозорец. В началото нямаше проблеми от страна на казахите, но след това изпратиха писмо с искане Димов да се откаже от финансовите си претенции към тях. Дано през тази седмица вече да излезе решението на ФИФА. Иначе първоначално контрактът му ще е в сила до 30 юни”, коментира пред Марица тийм мениджърът Асен Караславов.

13 КОМЕНТАРИ

  1. 4
    9

    Айде, пак приют за бездомници стана коматевската кочина.
    Куцо, кьорави и сакато се изреди да лапа ярма .

  2. 12
    48

    БАСИ ГРОЗНИТЕ МАНГАЛИ? ТОВА ЛИ Е ПУБЛИКАТА НА БОТЕВ, НАШАТА ПУБЛИКА? ПОСЛЕ ДА НЕ СЕ ЧУДИМ ЗАЩО ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ НИ ВИКА “ЦИГАНИ”. СРАМ ЗА ВСИ КАНАРИ?

    • 40
      10

      Ами потърси в тубата “когато локо беше юве”и ще ти стане ясно каква простотия си написал.

    • 43
      11

      И децата в БГ знаят на кои им викат цигани,недей да се пънеш.

  3. 14
    54

    Вън говедата от Ботев Пловдив! Къде са истинските Бултраси да постъпят с Пламен Димов и Вутов както с Ники Жадното? Защо него изгониха, а Пацо и Вутов ще седят? Коматево не е Виваком арена!! Вън говедата от Ботев!!!

    • 5
      12

      Ава кък жа я виваком арена ва ахмак…..коматию винаги я било и жа бъде КАРАГЕРЕН-АРЕНА ва да гоейба.

  4. 12
    30

    Какви са тея красавци отзад? Защо гледат така лошо, дайте им по едно желязо да не са толкова враждебно настроени

  5. 12
    30

    Не ми били перли, а ми били перални 😀

  6. 16
    41

    Каква селекция, какви 5 лева…вас лятото няма да ви има 🙁

Коментарите са затворени