Главният съдия Николай Йорданов не бил обмислил добре, как да опише ситуацията на мача Локо – Лудогорец, при която изгони с червени картони Светослав Дяков и Димитър Велковски. Това разкриха наши източници от Лаута, които днес след излизането на наказанията са разговаряли с него. В бързането след мача Йорданов не догледал формулировките, които описва в доклада си и така докарал тройно по-голямо наказание на футболиста на черно-белите, въпреки че искал да се случи точно обратното. За напълно нелогичните точки и наказания в правилника PlovdivDerby.com ви информира вече подробно (ВИЖ ТУК) след интервюто ни с Неделчо Михайлов – шеф на ДК към БФС. Именно заради това и Йорданов е очаквал по пътя на логиката Дяков да получи по-тежко наказание заради извършено деяние (блъскане на съперник), а Велковски по-леко (заради опит да извърши деяние). От Локо Пд потвърдиха информацията ни, че ще обжалват наказанието и ще предадат на БФС своето становище по случая.

8 КОМЕНТАРИ

  1. Смърт за Киро гела и изчадието му-Лайногорец.Локото да идват с нас на финала и погром.Слизане на терена и бой и ебан за всички в зелено.Смърт за убиеца на българският футбол.Моментална екзекуция на място.Сваляне на ГЕРБ и Затвор за всички включително и Домус Ага

  2. Аут от футбола за винаги!!Да е мислил,дейба и скопаците.

  3. Той май не познава и Правилника! Искал едно, написал обратното! Пфууу!

  4. 14
    2

    Как недоглеждал Линч заслужава тоя КУРВИ НА зализаччня гей:)))

  5. 33
    1

    Канар съм и казвам,че Велковски е абсолютно невинен! Гледах ситуацията и не мога да повярвам за решението на съдията! Шопите и БФС с неговите слуги из страната искат да смачкат тотално футбола в Пловдив, но не са познали!
    Всичко помним!
    Той не умира !

  6. 25
    1

    Дейба тоя капут Йорданов,колко мача свири на лудогорец?Все случайно ,но никогав ущърб на националното богатство!Лудогорец са силни-ФАКТ!Но не се позволява и грам да имат конкуренция!

  7. 27
    1

    Излиза, че съдиите не познават правилника ? Оставки в БФС или поне наказания за виновните !

Коментарите са затворени