“Атлетик” (Куклен) постигна равенство 1:1 при визитата си на “Розова долина” в събота, в мач от 30 кръг в Трета лига. Гостите от Куклен успяха да открият резултата още в първата минута на мача, след извеждащо подаване, след което се бранеха умело разчитайки на контри. Домакините организираха натиск, който рядко довеждаше до интересни положения. В 20-та минута технично изпълнен пряк свободен удар на Атанас Апостолов премина над напречната греда. В 29-та минута, след страхотно отиграване, удар на Иван Чергев срещна гредата.
Чак в 60 – та минута, Григор Георгиев успя да изравни след пас на Иван Чергев. Мачът стана още по-напрегнат, като положенията пред вратата на “Атлетик” зачестиха, но до втори гол така и не се стигна. В състава на казанлъчани липсваха опитните играчи, контузените Емил Рачев и Владислав Калайджиев. Петко Георгиев и Диян Димов също не взеха участие в мача, заради наказание за натрупани жълти картони.

С отбора се е разделил и най-опитният играч в „Розова долина” Димитър Вакавлиев, поради неразбирателство с ръководството на клуба.
В следващия кръг „Атлетик” приема в Куклен „Гигант” (Съединение).