Отборът на Евроколеж взе трудна победа у дома срещу Раковски с 1:0 в мач от 30-я кръг на Трета югоизточна лига. Единственото попадение в срещата вкара Борис Малев в 89-та минута. Колежани бяха по-дейният състав и срещата премина изцяло пред вратата на Раковски, като те изпуснаха много положения за гол.
 Още от първия съдийски сигнал на Георги Иванов отборът на Евроколеж пое инициативата в мача. Първото положение направи Серафим Михайлов, който достигна една топка до аут линията,финтира двама, но пред вратата вместо да комбинира с Георги Куртев, загуби топката от защитник на Раковски. Малко след това Малев отправи силен удар, но вратарят на гостите боксира топката. Георги Куртев и Тодор Тимонов опитаха опасни удари към вратата на гостите.
Евроколеж – Раковски 1:0
(снимка: Евроколеж)

През втората част колежани продължиха да търсят пролуки в защитата на гостите. Пропуски направиха Георги Куртев, Серафим Михайлов, Борис Малев, Тодор Тимонов и други. В средата на полувремето при едно извеждащо центриране към Куртев Стефан Киков от гостите спря топката с ръка, но съдията Иванов подмина нарушението в наказателното поле. След това беше отменен редовен гол на Тимонов. При атака на Михайлов от дясно последва центриране в наказателното поле. Топката попадна в Николай Николов, който направи опит за удар. Защитник на Раковски изчисти лошо, като изведе Тодор Тимонов, който с диагонален удар прати топката в лявата греда и тя влезе в мрежата. Съдията Георги Иванов даде засада. Едва в края късметът споходи пловдивчани. При поредната атака Малев беше изведен от ляво и той отправи силен удар. Топката се отби в Стефан Киков и влетя в горния десен ъгъл за 1:0. След този успех Евроколеж са осми в класирането с 40 точки.

Следващият кръг колежани домакинстват на Асеновец.