Ботев Пловдив със сигурност ще участва в плейофите за бараж, който ще предостави възможност за класиране в Европа. Това стана ясно преди минути, след като Верея победи Славия в София и остави белите на 7 точки от канарчетата при оставащи 2 мача за изграване. Така жълто-черните вече не могат да бъдат изместени от първите две места, които дават право за участие в плейофите.

Отборът на Верея постигна изключително важен успех в битката си за спасение в Първа лига. Старозагорци победиха с 1:0 Славия в мач от четвъртия кръг на Група “А” на втората осмица и почти сигурно ще участват в плейофите за Лига Европа, което автоматично ще означава, че играчите на Александър Томаш ще бъдат част от елита ни и догодина. “Белите” от своя страна най-вероятно ще участват в битката за оцеляване.

14 КОМЕНТАРИ

  1. 5
    2

    Загубена е крава с теле в района на село Градина. Ако някой знае къде са – пишете тук. Не се бъзикам, знам че е спортен форум, но преди два месеца ми изчезнаха три кози и сега ме посъветваха да пиша из форумите та белким някой знае нещо. Писах на телевизията и не ми отговориха.

  2. 2
    14

    Кой ва Ний сми Ботевъ2010 ще ИГРАЙМИ със Ливочиву,Бугутюу,Церителиву,СтрямЪ и Куртово Конари ВЪ които знайти вий ва.
    Самун Ботяфффф

    • 7
      1

      Локи кн.с кой и за какво ще играе?Бухахахаха. Дей и нещастника.

  3. 1
    12

    Кой ва Ний сми Ботевъ2010 ще ИГРАЙМИ със Ливочиву,Бугутюу,Церителиву,СтрумЪ и Куртово Конари ВЪ които знайти вий ва.
    Самун Ботяфффф

  4. 21
    6

    НЕ СМЕ СПАЛИ ЦЯЛА НОЩ ОТ ЯД,ЗЛОБА И ОМРАЗА КЪМ ЖЪЛТИТЕ!НАДЯВАХМЕ СЕ ДА ИЗПАДНАТ,АМА НЕ СТАНА.

  5. 9
    37

    Да ще играе Лига Европа с Куртово Конаре:)))))))

  6. 17
    46

    Едните бойкотират, защото Дани Кики и компания напълно умишлено им скапаха сезона. 20 човека в делничен (работен) ден и въпреки, че не влизат на стадиона в Русе, опъват трансперант и почитат паметта на Челсито!

    Другите класирали се вече не на един, а на два финала. В неделен (почивен) ден на мача им в Ловеч са точно 0 (нула) човека и по никакъв начин не почитат паметта на един от емблематичните им фенове !!!

    Това се нарича МАНТАЛИТЕТ !!!

    • 29
      9

      ИЗЧЕЗВАЙ Е МУНЧО,КВО ДРАЩИШ ВРЕЛИ НЕКИПЕЛИ СЕЛЯК!!

  7. 28
    25

    Каква Европа. За 1 година три пъти да паднеш от Монтана!!! Трагедия.

    • 6
      10

      Ще МАНДРЪСА сестра ти и майка ти:)Паляк

Коментарите са затворени