Днес в 19:00 часа отборите на Верея и Ботев (Пловдив) ще излязат един срещу друг във втория 1/2-финален сблъсък от турнира за Купата на България. След като вчера Лудогорец почти си гарантира класиране на финал с победа с 4:0 над Литекс, днес един от двата тима може ще опита да направи подобна крачка към сблъсъка за трофея. Пловдивчани ще бъдат настроени и за мъст за загубата само преди дни с 0:1 от старозагорци.

Освен въпросната среща, двата тима имаха и още два двубоя помежду си през сезона. Те си размениха по една победа, като Верея спечели първия мач на свой терен с 1:0, а след това Ботев се наложи с 2:1 в Коматево.

Домакините имат някои кадрови проблеми преди мача. Двама основни играчи в лицето на Момчи Цветанов и Валери Домовчийски са с травми и до последно ще са под въпрос за мача. Дори и да са възстановени, най-вероятно двамата ще седнат на пейката и ще влязат в игра само при необходимост. Твърдо аут за мача пък са Осман Балде и Илия Мунин. Добрата новина за наставника е завръщането на Иван Бандаловски.

Николай Киров също има проблеми. Вчера Фернандо Вияна напусна заниманието след като отново бе настъпен и изпита силна болка в нокътя на левия си крак. Това по всяка вероятност ще остави кариоката на пейката. Като резерва се очаква да остане и Антонио Вутов, който направи само една пълноценна тренировка преди този мач. Според PlovdivDerby.com Белия ще започне на вратата с Чворович, а пред него ще са Панов, Терзиев, Генов и Марин. В средата на терена жълто-черните се очаква да стартират мача с Меледже, Серкан, Балатанов, Неделев и Бризола. В атака, ако Белия не реши да рискува с Вияна ще видим Косоко.

Минимум 1600 екзалтирани бултраси се очаква да пристигнат днес в Стара Загора, за да подкрепят канарчетата!

33 КОМЕНТАРИ

  1. 5
    8

    Локо кн.на полуфинал кога?Ъъъъъ…,баси мъката.

  2. 12
    9

    Поне 5000 жълти пуми ще сте днес …според големите ви усти , разбира се.

  3. 18
    15

    Много злоба в черно бяло.На последното им гостуване в Ст Загора бяха 70 броя.Като прибавим оглушителния шамар който получиха в Бургас три пъти повече Бултраси,е обяснимо защо сипят толкова злоба.Буфери,с кой играете за купата….Оставете ни нас,изгонихте ераносян,Камбура не ще да чуе за вас,пари няма,отбора трагичен,притеснявайте се за вас

    • 6
      15

      Кой ти говори за публика бе селтак? И 100 000 да сте, тук става въпрос за начина по който стигате до финали и полуфинали! Дори и вие знаете, че мачовете с Верея са уредени купа за първенство и фактите до тук са очевадни! В този театър наречен българско футболно първенство всичко е режисирано и истински мачове почти няма. За това говорим. Много важно кой-къде и за какво играел. Глупак. Само тъпаци като теб останаха по стадионите.

      • 1
        2

        И как стигнаха до полуфинала?А Столюпеновски гражданино?

    • 12
      15

      Турчин мазен, на дербито в Бургас ако бяхте три пъти повече, поне половината от вас трябваше да са извън стадиона…няма кой да ви се върже на плоските измислици.Има фото и видео материали!
      Плюнчиш ми се къде сме били малко…погледни си трагедията на селското игрище, където сте средно по 500 дебила на мач плюс 15-20 мазохиста за “агитка”, която се появи от скоро, понеже близо две години такова животно на Коматево нямаше(то по-добре да няма, че сега като гледам какъв смях сте чак жално ми става)…
      Днес ще се изсипете от кол и въже всякакви потни и миризливи турци, но съм сигурен, че ако паднете, на реванша ще сте два пъти по-малко и то като домакини!Факт, който доказва селяндурския ви манталитет като публика….Смешници

      • 8
        4

        Ех циганино,математиката е трудна наука.В Бургас бяхте 1600 ние три пъти повече.Продадени билети 7800.Стадион за 18000,проста сметка но за умни глави.Говориш за нашата посещаемост,а вие дори на дербитата не събирате повече от 4000 с билети от 3 и 5 лв и пак полупразна.

      • 3
        4

        Турците няма да ходят,остават ва Лаута да се молят на Кабуря да остане.

      • 1
        3

        Манго,ама мноу си прост.Че ако днес жалтити паднат,спора се решава в Пловдив,и публиката ще е повече от вашата на мач с ЦСКА!

  4. 10
    17

    Днес “оспорван” Х и в коматево “гръмко” 3-0! Такава е уговорката и така ще бъде! Верея победиха за първенство и “светнаха лампите”::)) но “всемогъщия” БОталик е на финал и всичкуту села почва да печата фланели с купата и да купува шампанско!::::))) fbet и черното тото дават крилааа?! И заплатиии…..Егати и уредената помия?!

    • 16
      7

      Защо Ераносян и Камбуров се скараха…..ще ни обясниш ли.

      • 5
        11

        Ако намекваш нещо за тото ше ти отговоря така: При тях ако е било за залози, единия вече го няма а другия е пътник! Това значи, че в Локото не целия отбор играе тото, както е при вас , а и ръководството ни взима моментални мерки. При вас Ачо салзата е главата на тотото за да ви уреди заплатите, а малоумници като теб си траят.

  5. 7
    15

    Пак мангалски надъхвания и после пръснати лилави гъзове.

  6. 10
    19

    Как само 1 600. Я не се излагайте, а надуйте смело балона. Да има смях от сърце.

  7. 9
    31

    Сега са 1600, но до довечера има време, ще станат 2600, а след мача 3600. Типично по нашенски (жълтурски) ще надуем балона и ще пишем безспирно колко сме много и колко сме велики. А всъщност сме като разпардяни лайна и сме нацапали гащите с кафево.

    • 30
      10

      Не се меси където не ти е работата. Колко ще бъдем си е наш проблем. Факт е, че сме 5 пъти повече от вас. Гледай си Локото и не се навирай при големите.

    • 1
      2

      Та кой точно от Ботев е казал тия цифри,май нещо бълнуваш.

  8. 9
    25

    Хахахахаххахахахахахахахаха, много бря

  9. 10
    26

    Мачът е ясен, няма за какво да биете път до Стара Загора. Пари на вятъра и за тоя дет духа.

  10. 12
    34

    Кольо Ганчево не е Стара Загора,Коматево не е Пловдив!

    • 31
      11

      То трябва да си пловдивчанин за да знаеш че Коматево е част от Пловдив,иначе Столюпеновци от къде да знаят тая подробност.

  11. 10
    34

    Първо – Кольо Ганчево няма нищо общо със Стара Загора, това е преградие на града. Второ – Най-много да пожътее къра около стадиончето и да се изплашат няколко земеделеца. Друго няма какво да стане. Ще идат кат аслани, и ще се върнат кат насрани.

  12. 11
    29

    Уаууу 1600…. Много бе…. Направо настръхнах хахаххахахахахах… Ма то за мангали купчина от 1600 наистина си е много.

    • 26
      10

      Настръхнал си защото здраво те ебахме и ти хареса! Само не се обиждай като императрицата!

    • 24
      10

      Верно са много ей,колкото при назе за три мача на джамията.Ба си.

      • 4
        8

        Точно Вълчо, за последните три мача на коматевската джамия събрахме толкова бежанци, колкото ще отидем днес в Колю Ганчево….

  13. 32
    11

    Абе,циганките с кой играят днес? Ааа те останаха само тъпана на “А”група…

  14. 11
    32

    Ми те и 100 папагала да идат на колю ганчево, пак ще са повече щото ония нямат нито един фен.
    В същност, какво значение има колко хора ще идат? Този мач, както и миналия за първенството е уреден. Днес и в реванша ще има връщане!

  15. 11
    33

    Как 1600 ва? Нъли ни дадуа саму 1000 билета? Що дъ ни съ 1650::::)))))

  16. 48
    41

    ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ…. ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ…… ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ ТОВА ИСКАМ ТОВА СТАНА И ТАКА ЩЕ БЪДЕ ВЪВ СЛЕДВАЩИТЕ….3… МАЧА СЪС ЖЪЛТИТЕ КУРВИ

Коментарите са затворени