Фернандо Вияна и Антонио Вутов ще пътуват с Ботев Пловдив за Стара Загора за мача с Верея, който е първи полуфинал за Купата на България. Това разкри пред PlovdivDerby.com старши-треньорът на канарчетата Николай Киров. Припомняме ви, че Вияна напусна тренировка със сълзи на очи след като бе настъпен по болния нокът, който го тормози от няколко седмици. Както вече ви съобщихме Антонио Вутов издържа днешната тренировка и показа, че на него ще може да се разчита.

6 КОМЕНТАРИ

  1. Що само припознавачи на Кюстендилския урод в темите за символа на Пловдив-великият”Ботев”пд ве?

  2. 1
    8

    Там по оградите охрана,и по магазините контрол….
    Крадем Шоколад на поразил!!!

  3. 6
    19

    Какви герои!!! Със счупени нокти се изправят срещу гранда Верея.

    То верно за жълтите са гранд от 3 мача 2 победи за гранда.

  4. 8
    24

    И повече конна полиция, защото селянките пари за билети не дават, прескачат оградата.

    • 13
      5

      ний пък скачаме оградата от към лаута.
      от каде 3 лв. за билет?
      само тия дето работят в ОП Чистота си купуват. Всичкото друго сиган са мята през оградата на юруш.

  5. 3
    18

    Ръководството на Верея е взело решение да не допуска фенове на Ботев на друга трибуна, освен Източната за утрешния първи двубой за Купата на България срещу “жълто-черния” клуб.

    Там за ултрасите на “канарчетата” са предвидени 1500 места. 1000 от тях вече са изкупени, а останали 500 бройки ще бъдат пуснати в свободна продажба на касите пред “Трейс Арена”.
    Ето какво заяви директорът на Връзки с обществеността във Верея Иво Йовчев, цитиран от Sporta.bg:

    “Пратихме 1000 билета в Пловдив за предварителна продажба. По договорка още 500 бройки ще отпуснем за феновете на гостите на касите. Цялата Източна трибуна ще бъде за тях, макар че по норматив можехме да не пуснем толкова много хора там. Надяваме се, че няма да има струпвания на запалянковци от Пловдив без билети. Взели сме решение да не допускаме фенове на гостите на Централната трибуна. Стадионът ни е малък. Ето защо искаме ясно да се знае, че на “Трейс Арена” ще има само 1500 привърженици на Ботев. Хубаво е да се разберат помежду си и да не поемат към Стара Загора повече от 1500 души”.

Коментарите са затворени