Локомотив Пловдив постигна изключително важна победа при гостуването си на Арда в Кърджали с 1:2. Черно-белите съумяха да достигнат до пълен обрат, след като допуснаха чудовищна грешка в защита в началото на първото полувреме. Паскалев и Хоркаш сбъркаха и позволиха на донакините да поведат в резултата, но след това смърфовете показаха, че са готови и за такова развитие на мача. Изненадата от тактическа гледна точка, която Томаш направи на Сашо Тунчев, бяха центрирания вътре в наказателното поле, но не от аутлинията, от където обикновенно идват те, а по диагонал от към ъгъла на наказателното поле. Така пловдивчани стигна до много голови положения. След подобни центрирания гол на Райнов бе отменен, Илиев и Паскалев удариха греди, а Дион вкара изравнителния гол. Нахлуване по крилото, но този път чак до аутлинията на Лясков, доведе и до дузпата, която стана причина за втория гол, дело на Евандро. Левият бек на смърфовете центрира, стигайки аутлинията, а Крачунов игра с ръка, което доведе до наказателния удар. Евандро пък безспорно се превърна в играч на мача, след като се отчете с асистенция и гол в този мач. С победа сси днес смърфовете се върнаха еднолично на четвъртото място във временното класиране, след като се наложи да го делят с Левски за около 24 часа.

Резултатът бе открит от домакините още в четвъртата минута. Тогава Мартин Паскалев върна много зле топката към Динко Хоркаш, който опита от въздуха да изчисти с воле, но вместо това подаде на Тунгара на празна врата, който нямаше как да сбърка. В 17-ата минута на мача гостите отбелязаха изравнителен гол чрез Мартин Райнов, но се оказа, че при една от игровите ситуации преди попадението халфът е бил в засада. В 33-ата минута Дион изравни. Нападателят изскочи зад защитата след пас на Евандро. Първоначално отменението също бе отменено, но след дълъг преглед от ВАР бе зачетено.

В 63-ата минута гостите можеха да обърнат резултата, но удар с глава на Паскалев бе отбит в гредата от Анатоли Господинов. В 71-ата минута все пак дойде обрата. При едно центриране отдясно топката се срещна в ръката на Пламен Крачунов и съдията посочи бялата точка. Зад топката застана Евандро и с лек удар по земята в центъра на вратата излъга Господинов за 2:1. Арда успя да застраши вратата на гостите чак в 81-ата минута. Станислав Иванов напредна през центъра и подаде към Ел Мами Тетах в наказателното поле. Мавританецът отправи силен удар от десетина метра, с който Хоркаш успя да се справи. В 88-ата минута “смърфовете” можеше да решат всичко в мача. Дион получи извеждащ пас отдясно и нанесе удар, с който Господинов се справи. Топката се озова в Димитър Илиев, който подаде към Мичи Нтело, а той пусна за Евандро. Бразилецът нанесе силен удар, но над вратата.

93 КОМЕНТАРИ

  1. Само един трол е жълтият парцал. Пише истерично, по няколко пъти, за да прави вятър!6-0!!!

    • Аз знам кой какви чувства има ,но жълтурите да пишете за някаква симпатия на фен клубовете на Локомотив към Турция ,са поредните измишльотини на безмозъчни същества!Анонимен мухльо ,до вчера развявахте огромно червена знаме с полумесеца,това е неоспорим факт!

  2. Наркомани, добро утро, как са дупарите след крумовград- коматево 2-1 и арда – Локо 1-2 ??? Колко шева има по анусите ви, че много кървав уикенд беше за седалищата ви???

    Такава е вашата съдба, да ходите с разпрани з@дници цял живот…

  3. 10

    Райнов, Луков, Илиев, Перович били над 30 години и били свършили с футбола според жълтата паплач, същите безмозъчни твари ни пожелаваха да взимаме само футболисти над 30 години. А накрая какво?

    Младите негърчета паднаха от крумовград насред Коматево, а Локомотив е в битка за медалите и Европа.

    НЯМА ПО ТЪП ОТ бултрас

    • Какво е понятието бултрас,ако изобщо има таква?

  4. Жълт мангал, ние и кучето не си бием така! 6-0!

    • Да знаеш ,че при жълтите цигани е традиция!Назад във времето на 08.09.1974г.,тези не градски на тогавашния стадион 9 – септември изяждат седем бахура(7:3)!Ти си прав,че ние и кучетата не си бием така!

  5. 10

    Ох горкичкия мангалски отбор , юве ли бяхте , наполи ли бяхте или сърцето ми е локомотив и карам нелегално такси !

    • Мухъл,ти на поляната не си идвал,нали?Затова в сайта се правиш на герой!Ела !

  6. 10

    Единственият отбор от четирите в Пловдив ,който има официално регистриран фен клуб в Столипиново е Ботевъ !Направете си извода ,кои са циганския отбор на Пловдив!

    • Изгрев Бойс е момчета на изгрева,стиксе Стига манипулации.Трибуна Изгрев,слънчев ден,глупако.

      • Идиотчо,никой не оспорва същността на понятието изгрев бойс ,но фактът че е сдружение на циганите в Столипиново е самата истина!

    • Аз не съм пума ве аз съм Стоян канара от Стряма ва да сейба.

  7. 11
    2

    Как е класирането, селяндури!!??
    Що не питате, дейба ваща мама индианска!!

  8. 3
    11

    Мангали пак ли ще ставате шампоани , хахаха !

    • Болния пак е тук 😀😀 От петата и шестака няма излекуване да си знаеш.

    • Изгрев бойски ,жълт циганин,чакам те на поляната ,да видим кой колко е бял или черен!

  9. 3
    7

    Крюшо ще стоиш при мангалите няма да мърдаш , ах хахаха , биха един път и си повярваха !

  10. 11
    3

    Ебахти тъжно-жълтия помашки уикенд майна!!!
    Какво стана бе малки българомохамеданчета?Оти ручахме жабетата?

  11. 2
    7

    loko курви, мерси за подаръка, тази година сте твърдо на шесто място!

    • Курвите на Пловдив си имат шест големи хуя и ной-красвата пета!

  12. Срамът на Пловдив 15.05.2019 - ръц!ръц!ръц! 28.11.2020 - ръц!ръц!ръц!
    10
    2

    Крушарски, побъркваш ги жълтите гниди.Каквото и да кажеш, все те те обсъждат.Нищо не си им направил нали, освен една пета и шест бахура….

  13. 2
    7

    Крюшо голямата мастика архентиниос има ли пари за тока на джамията !

    • 7
      2

      Споко бе, жълт олигофрен ! От злоба и завист ще гушнеш инфаркт!

      • Ти това за загуба ли го смяташ,просто един идиот по-малко!

    • На Лаута има всичко,там няма плъхове и мишки да прегризат кабелите!

    • Я кажи как ти се отразиха двете крумовградски отлежали?

  14. 2
    7

    Локо курви централна трибуна на скапания ви цигански стадион кога ?

    • 9
      2

      Ах, колко е жалко да си жълт парцал и да те бият и гаврят!И гледай да не патладясаш от злоба и завист, защото усещам как се гърчиш над клавиатурата, нещастник.Плясссс 6;0 жълт сопол:)))

    • 7
      3

      Пари има, работи се по въпроса. СЪВСЕМ СКОРО И НА ТАЗИ ТЕМА ЩЕ ТИ СЕ ПЛАЧЕ!!!

      БИТИ ОТ ВСИЧКИ и пак отварят усти, за да го поемат. НАИСТИНА НЯМА по- ГОЛЕМИ курви!!!

    • Чакаме парички от майка ти и сестрите ти от положения труд на Скобата!

  15. 9
    2

    Тва 6:0 и петъта вечно ша на стряска в сънищата ни.Със или бес стадйон,сме си същити умрели х.йове

  16. 6
    2

    Стоян канара каза, а сте барнали отбора и треньора ставал от Маричката и в знак на протест щял да излее сюргюна пред говняжа.

  17. 2
    7

    Ботев ще се пребори за седмото място , но локото ще са извън призовата четворка , така ,че бараж за Европа между Локо и Ботев няма да има !

    • 8
      2

      Ботев не си е осигурила още оставането в А група.Няма да е странно Локомотив да е в четворката за Европа, а Ботев да е в последната шестица. Иначе седмото място е за Славия- сериозен отбор с доказан президент и треньор, а не бияч на бултраси.

  18. 7
    2

    Щом помаците са в темите на гранда Локомотив, значи ШЕСТЕ ШПЕКА и ПЕТЪТА са си свършили работа.Знам че ви боли, но понаместете ги,че ще ИМА ОЩЕ

  19. 5
    2

    Продължавайте да ни мразите със същата страст, със същото постоянство. Десетките хиляди постове на „фекала“ да станат стотици хиляди. Така ние ще знаем, че вас още ви боли.

  20. 6
    2

    Пичаги, бат Стоян канара каза, че има още от вълшебния крем! От ку*омела за разхлабване на жълти дупета от 6-те бахура ва да гоейба.

  21. 2
    6

    Мангали твърдо ще заеме петото място в класацията !

    • 4
      2

      А???? Нали ни закриваха, какво ПЕТО място, бита главо!!!!

    • 4
      1

      Безсилието надделява над емоциите. Недей така, трябваш ни! Кой клоун ще ни забавлява?

  22. 2
    6

    Благодарим ви мангали ,че спряхте Арда за седмото място !

    • 6
      2

      Шестак, това ли ти роди простата кривоглава помашка тиква? Трябваше една десятка да ви сложим, нещастни резаци с епелирани крачета!

  23. 7
    3

    Чудно ми е,колко им са широки задниците на помаците !?Имат една огромна пета,шест огромни бахура и пак се нагъзват да им влиза!Това доказва ,че са най-големите курви!

    • 7
      2

      В България няма по- големи курви от жълтите! Но макар да не познаваме целият свят, е почти невъзможно да има по- големи курви от тях и в целия свят???

  24. 8
    2

    Уж Митко Илиев бил в депресия и свършил с футбола, а Локо пак бие с футболист номер едно за 2019 и 2020. Трябва да си си загубил акъла от шамари, опънати уши и ритници , за да говориш лошо за Митко и очевидно отборът на Пловдив Локомотив.

    Аз съм в депресия, спасението ми е САМО ЛОКО И ВИНАГИ С ВАС

  25. 8
    2

    И трибуна Йзгрев Бойс Столипиново не можа да помогне на жълтите шалвари , шиба ги кой ги хвани . Руснака ще ви “оправи ” , като Италианците .Само че с дота големи дългове

  26. 9
    2

    4. Локомотив Пловдив 41 точки

    8. ботевЪ Коматево 29 точки

  27. 8
    3

    Нямаме пари за ток, заплати, закриват ни, това са думите на битите от всички бултраси.

    А ЛОКОМОТИВ ГАЗИ ВЪПРЕКИ ВСИЧКО

  28. 12
    3

    ЗА ТЕБЕ ПЕЯ И ЖИВЕЯ ЗА ТЕБ СЪРЦЕТО ЩЕ СИ ДАМ О ЛОКО ПЛОВДИВ ТИ СИ ВСИЧКО И НЯМА АЗ ТЕ ПРЕДАМ ИГРАЙТЕ ЗА НАС ЩЕ СЕ БИЕМ НИЙ ЗА ВАС О ЛОКО ПЛОВДИВ ДО ПОСЛЕДЕН ДЪХ

  29. 10

    Много е възможно да има бараж за Европа на лаута между Локо и Ботев !

    • 6
      4

      Славия са с класа над битите от всички жълти мекерета!!!

    • 5
      2

      Анонимна гарго,вече имаше среща на върха!Остана ви от тази среща само една огромна пета в курвинските ви задници,още една ли искате!?

  30. 10
    3

    Защо водещата новина сайта е загубата на ботев 2, а не победата на Пловдивския любимец??????

    спасов, боли, а?

  31. 9
    3

    Благодарим на локото , че ни остави в борбата за седмото място !

  32. 9
    5

    Жълти бити хулигани, много обичате да броите точки, хайде бройте с нас!

    Как е класирането? Локомотив е в битката за медалите и Европа.

  33. Вален, лошо куче, мангал от шекера и Стиксчо харесват това
    12
    4

    Кеф! Жълтите куци пилета падат като домакини, Локо бие като гост. Прекрасен уикенд за пловдивчани!

  34. 10
    3

    Пичаги Стоян канара каза,че щял да са прави на мотика в хоремага в Стряма ва да гоейба.

    • Щял да пие две крумовградски отлежали, на няколко пъти 😉

  35. 7
    1

    Много ми е кеф да ви чета тъпите коментари 😂😂 продължавайте болката е толяма знам 😂😂😂

  36. 6
    4

    Локото бие тук един несретник говори пак за Ботев.

  37. 11
    4

    Без бюджет от 20 млн.на година,без половин отбор,без съдийска помощ продължаваме да се забавляваме и мечтаем.Браво на Крушарски и цялото ръководство, браво на Томаш и екипът му, браво на момчетата, браво на публиката! Едно голямо семейство -ЛОКОМОТИВ.

  38. 8
    3

    ей жалтури тъпи видохте ли кви мъшини сме а. и саму бяли бългърчита бехми.

  39. 6
    4

    Алооо нали вече няма Money+? Сега марсиянци те ли плащат на съдиите помаци прости

    • 5
      3

      Бай Крюшо под масата плаща. Хлъц, наздраве.

    • 3
      6

      Преди време Сашо Тунчев заедно с Камбура и Котев спаха в ареста за черно тото, та не се знае за днешния мач трябвало ли е някой да плаща или има подялба на печалбата.

      • 10
        3

        И какво стана,помак проЗ,нещо осъдени да има? Само да припомня,единственния клуб наказан за опит за манипулиране на съдии е Ботев и то накан не от кой да е а от УЕФА

  40. 9
    4

    Помашки изроди,колко точки е разликата? Колкото повече серете,толкова повече ви влиза ,мръсна селска сган

    • 8
      1

      Хахаха густо 😂😂😂 така ви искам жълТУРСКИ курви 😂😂😂

    • 5
      1

      Факт е,че курвата те е изсрала…

    • 5
      1

      Жълт индианиц,можеш ли да бягаш по-барзо от мен?Ако не можеш лошо!

        • Анонимна ,жълта курво,знаеш ли какво е понятието легнал на поляната ,ако не ще го научиш!

    • Изгрев бойци освен че са кривоглави ,били и кривогледи!

Коментарите са затворени