И днес в Локомотив Пловдив не се сдобиха с нов треньор на мястото на напусналия Едуард Ераносян, предаде репортер на PlovdivDerby.com от Лаута. Няколко часа Христо Крушарски заседава в компанията на целия Борд на директорите, Чавдар Цветков и почетният президент Христо Бонев. Какво се е обсъждало на заседанието останаха в тайна, но със сигурност там се е говорило и за различни варианти, кой да поеме тима. Нов треньор на Лаута, за да се види с шефовете, обаче днес така и не пристигна. Днес от 17 часа черно-белите имат занимание, което отново ще бъде водено от Иван Маринов – Масларя, Стоян Колев и Сашо Тучев.

13 КОМЕНТАРИ

  1. Ще назнача за треньор този, който е готов да иьпълнява моето условие. А то е свързано със системата 1:3 . Един месец има заплати, следващите три, питайте Баждека КОЙ изпи заплатите?
    Другото ми важно условие е, новия треньор да умее да готви добре. Защото предните двама ги сготвиха. Илиан го направиха на опушен паламуд по варненски, а Едо – на арменски омлет.
    Новия ни треньор ще трябва да сготви футболистите, да не го сготвят те него отново. Бай Чаво продължава да отговаря за селекцията. Поръчал съм му да селектира само отбрани марки ракия и вино. Другия директор съм му заръчал повече никакви кроасани, ами да си гледа сарсето, че сега като спра заплатите за 6-7-8 месеца, може да му прилошее.
    Абе, при нас всичко е наред. Ама. ..горе-долу.

  2. 8
    4

    Кой е луд да дойде в тоя мангасарски клуб,преселил се от Кюстендил?

  3. 7
    5

    Буфирити да са оправят.НаЩа работа върви.Чаками Доган да прати Каймакамина да на купи и ай кънарьее!!!

  4. 14
    8

    Нов треньор трябва да дойде когато е ясен бюджета за следващата година, както и какви ще са целите на отбора. На този момент Масларя спокойно може да си изкара сезона.

    • 6
      5

      Маслара няма лиценз,глупако!И като толкова ти харесва масларав,вземи си го увас!

  5. 13
    16

    Прекрасни новини за отбора на Пловдив. В Локомотив всичко тече по мед и масло, а в Коматево, се чудят от къде да изкарат 2 милиона за текущи задължения към доставчици, иначе няма лиценз.

    • 14
      14

      Това било отбора на Пловдив-ДЪРЖАВЕН ВЕСТНИК БРОЙ 102 от 27.11.2001г. стр.48
      Пловдивския окръжен съд на основание чл.6 във връзка с чл.231,ал.3 ТЗ с решение №4460 от 24.08.2001 г. По ф.д. № 2527/2001 вписа промени за Професионален футболен клуб „Велбъжд“-АД:вписва ново седалище и адрес на управление-Пловдив,кв.Лаута,стадион „Локомотив“;вписва „Професионален футболен клуб Локомотив Пловдив“ АД ,в „Професионален футболен клуб Велбъжд“-АД;вписва прекратяване без ликвидация на „Професионален футболен клуб Локомотив Пловдив“ АД,чрез вливането му в „Професионален футболен клуб Велбъжд“-АД; промяна на наименованието на приемащото дружество на „Професионален футболен клуб Локомотив Пловдив-1936“- АД…”Хаааххахаха.

      • 14
        13

        Циганина фен на отбора създаден 2010 за радост на жълтото малцинство по махалите цитира държавен вестник? Майка ти дейба мангал жълт, марш обратно в анадола курво рязана.

        • 1
          4

          Ами да ти пожелая да отидеш при майка ми??А глупако вмирисан?

      • 7
        2

        Абсолютно си прав! Заради некадърността на Стефан Драганов като треньор в ;Б; група,дойде пришалеца ;Велбъжд; Кюстендил! А сега ми демонстрира благополучие в САЩ този измекяр,даже и коментари прави.Поканете го него за треньор сега,нали е легенда нека помогне,ама на кой,на Ботев ли на Локо ли?

    • 14
      10

      Търсим пари за три заплати,премиите друг път.

Коментарите са затворени