“Определено разликата между вчера е днес е с положителен знак. От днес има добри новини. Днес се проведе ОС на акционерите в клуба, в предвид на това, че дълговете на клуба бяха преструктурирани.

Желанието на всички нас е да бъдем сред водещите отбори. Ботев винаги е имал късмета да намери стойностни собственици.

Има едни неустойки по договора за концесията на стадион Христо Ботев. Лично мое мнение, че трудно ще развалим тази концесия. Нека не изпреварваме нещата. По-важно е дали ще имаме шанса и късмета да намерим собственици на клуба. Когато намерим ние ще ги запознаем със ситуацията около стадион Христо Ботев и те ще решат, какво да правят.

През годините се научих да вярвам на документи и подписи. Затова не искам да коментирам, дали вече съм намерил нови инвеститори”, заяви пред Гонг Ангел Палийски.

20 КОМЕНТАРИ

  1. 5
    11

    Вече бъдещите разговори с инвеститори ще трябва да протичат по-лесно – ОТ СОЦИАЛНИТЕ НИ ОТПУСНАХА КОФА С ВАЗЕЛИН !

  2. 11
    19

    Спокойно на 12 ти ще имаме нов собственик,точно коя година незнам обаче 2032…

  3. 14
    18

    “Трябва да протичат по-лесно”? “Дали ще имаме шанса и късмета…” ? Това ми звучи като: “старата песен на нов глас”? Само дето се изписаха сумати глупости, за спасение и облекчения. Пълни глупости. Палийски си осигури още няколко месеца спокойствие. Ако не вземем купата , което ще е позор, лошите времена ще натежат отново и този път ще е фатално!

  4. 5
    25

    Ръководството на Лудогорец ще вложи огромна сума в изграждането на новия стадион на българския шампион. Съоръжението ще струва 30 милиона лева, научи Sportal.bg. Нашата медия разбра и доста подробности относно течащата процедура по строителството на “Лудогорец Арена”.
    Със задачата изцяло се е заел собственикът на “орлите” Георги Домусчиев, който изгради и тренировъчната база на тима, която е една от най-модерните на Балканите.
    Сектор “А” ще бъде най-скъпият, тъй като ще разполага с всички удобства – съблекални, зали, кабинети, възстановителен център, паркинг и т.н. Изграждането на трибуната ще продължи една година. Накрая ще се обърне внимание и на гостуващия сектор, който също ще претърпи промяна. В завършен вид новият “Лудогорец Арена” ще събира малко над 13 хиляди души и ще може да приеме 1/2-финал от европейските турнири.

    ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

    Всички фенове на Ботев да заминават за Разград и да целуват ръка на Гелосания и да обличат зелената тениска на Лудогорец.
    Стига вече празни и лъжливи обещания за Колежа. Стадион няма да има в Пловдив.
    Поне да изживеете мечтата Ботев с Легендата Лудогорец, хем стадион, хем кренвирши , хем Евро турнири с Лудогорец.

  5. 3
    16

    Представители на Българския футболен съюз присъстваха на откриването на новата клубна база на „Лудогорец“ в Разград.
    От името на президента на Българския футболен съюз Борислав Михайлов собствениците на „Лудогорец“ Кирил Домусчиев и Георги Домусчиев получиха специален подарък – копие на Панагюрското съкровище. Подаръкът бе връчен от заместник изпълнителния директор на родната централа Антон Попов.
    http://bfunion.bg/news

  6. 4
    18

    Ето как ще се отделят средства за Колежа, отивате и се молите на ГЕРБ да ореже парите за закуски на талибаните,със спестените от закуски пари за няколко години ще има стадион.

    Както и да го пресмятате ситуацията излиза че талибаните в България за няколко години са изяли и изсрали парите необходими за Колежа, а феновете ще чоплят семки на Коматево и гласуват за ГЕРБ
    ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
    Близо 3,1 млн. лв. струва на държавата издръжката на бежанците у нас всеки месец. Това заяви председателят на Държавната агенция за бежанците (ДАБ) Никола Казаков пред Нова ТВ.

    Това заяви на брифинг в централата на ГЕРБ бившият вицепремиер и вътрешен министър Румяна Бъчварова с ключов коментар за новата наредба за бежанците:
    „По своята същност новата наредба за интеграция на бежанците не се различава от тази, която ние предложихме през август 2016 година. Удовлетворени сме от съдържанието й, тя запазва духа и философията на разбирането за интеграционната политика.“

    „Общините са този субект, който ще поеме основната отговорност за осъществяване на процеса за интеграция. Доброволният принцип, по който общините могат да приемат бежанци и да се занимават с тяхната интеграция, а не това да им бъде налагано. Това означава, че всяка една от общините може да реши дали може да приеме определен брой бежанци, които да интегрира. Този доброволен принцип беше основен принцип на нашата наредба, но беше оспорен и неглижиран по време на кампанията от основните ни опоненти”, посочи тя. Бъчварова добави, че валидността на споразуменията за интеграция остава същият – една година.“

  7. 2
    11

    Извънредно в БЛИЦ! Спас Русев влезе във „Виваком“! Правдата възтържествува! Посякоха амбициите на банкера – беглец Цветан Василев и протежето му Косарев.

    Юридическата правда възтържествува. Бизнесменът и благодетел на „Левски“ Спас Русев влезе във „Виваком“, научи БЛИЦ след проверка в Търговския регистър. След множество съдебни процедури бяха отрязани амбициите на банкера беглец Цветан Василев и протежето му в България Дмитрий Косарев за превземане на телекома.

    В поредица медийни изяви Косарев се опита да създаде интриги срещу новите ръководни фигури на „Виваком“ и да ги дискредитира.

    Коварният му план, обаче не сработи. Търговският регистър е вписал като нови членове на ръководството на „Виваком“ петима членове. Това са Спас Русев, Зено Алоис Майер, Божан Иванович, Бруно Дюшарм и Франц Хьоерхагер. Очаква се още на първото заседание на новото ръководство на телекомуникационната компания да избере Спас Русев за председател на борда на директорите.

  8. 7
    16

    Ангел Палийски ако лъже ?
    Тогава съблечен и стриган насред строежа на Колежа.

    • 17
      7

      Теб кат та стригаха и ебаха да не умря МАНГАЛ

  9. 17
    5

    Христо Колев скандално бе отстранен като временен старши треньор на Локомотив. Без обяснения легендарният футболист, с парите от чийто трансфер бе изграден стадиона в Лаута, бе пратен на бунището от директорите на президента Христо Крушарски. Директорите от своя страна през един мижав сайт пуснаха кьорфишека, че Бащата се е уплашил от мача с ЦСКА и е отказал да води отбора. В идиотщината бе включен и спортният директор на 10 ракии Чавдар Цветков.
    Големият въпрос е дали при дължимиге 3 заплати Локомотив ще бъде включен в тото мафията и Бащата е жертвения агнец. Това ще стане ясно в близките 2-3 мача.
    “Марица” обещава на своите читатели да следи действията на директорите в Локомотив Венко и ко. Да си води статистика от резултатите под тяхното мъдро управление и да разкаже как те унизиха Бащата и на негово място сложиха Маслара.

  10. 15
    19

    ”Ботев винаги е имал късмета да намери стойностни собственици” ?!?

    1. БКП чрез БНА
    2. Ицо салфетката , бивш затворник
    3. Митко Христолов , да пребъде името му в историята
    4.Крадеца караибрахим , беглец от правосъдието

    Тези са емблематичните ”стойностни” президенти , останалите , един от които съден за наркотрафик са като гарнитура към основното ястие.

  11. 40
    9

    Писна ми, г- Крошарски! По-добре ни закривай, закривай ни циганския клуб! Цяла България ни посреща по стадионите с ЦИГАНИ, ЦИГАНИ, ЦИГАНИ! Писна ми от това и минавам от Лудогорец.

  12. 18
    36

    Петък си идвам и ва почвам, жълти брикети

  13. 15
    38

    Ботев винаги е имал късмета да намери стойностни собственици.
    tva e vica na godinata

  14. 44
    9

    Давай Ангеле,докарай нещата до край.

    • 14
      41

      Още малко остана и ще ни закрият. Имайте търпение.

    • 47
      7

      Ами пускай,пари няма,отбор няма,треньор няма,бъдеще с пенсионерите няма-това е положението на лаута.Пускай сълзи.

Коментарите са затворени